home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
FMF logo

Content Marketeer bij FMF

Online het grootste Farma, Medical, Food & Healthcare hbo+ vacature aanbod


Aanbod


Bedrijf

FMFvacatures.nl heeft online het grootste hbo+ vacature aanbod binnen Farma, Medical, Food en Healthcare. De site wordt uitstekend gewaardeerd door zowel hoogopgeleide professionals als werkgevers en bemiddelaars. Werkgevers en bemiddelaars kunnen via een eigen account hun vacatures plaatsen en noemen FMF-vacatures één van de betere wervingskanalen. Kandidaten kunnen kosteloos job alerts aanmaken, om zo wekelijks of dagelijks de vacatures binnen de door hen opgegeven criteria te ontvangen. FMFvacatures.nl is een initiatief en dochteronderneming van Derks & Derks. Derks & Derks brengt als strategisch partner in human talent organisaties en hoger opgeleide talenten in life sciences en gezondheidszorg samen. Werving & Selectie, Detachering & Interim, Assessment & Development, HR Research en Opleiding & Training vormen de kern van onze dienstverlening. Om onze rol als specialist in life sciences steeds breder in te vullen en in te spelen op marktontwikkelingen, hebben we de afgelopen jaren diverse innovatieve projecten in deze markt gelanceerd, waarvan FMF vacatures er één is. Om dit geslaagde initiatief verder uit te bouwen zoeken wij een enthousiaste en gedreven accountmanager FMF.


Functie

Als accountmanager FMF ben je verantwoordelijk voor de verdere positionering van FMF vacatures in de markt en het behalen van de commerciële doelstellingen. Met ondersteuning uit het moederbedrijf Derks & Derks hou je je zelfstandig bezig met onder andere productmanagement, communicatie (online en offline) en commercie. Via de online jobportal, mailings, persoonlijk contact en de diverse social media kanalen weet jij vanuit FMF de doelgroepen te bereiken én te inspireren. Analysetools als Google analytics zijn voor jou bekend terrein om het resultaat van activiteiten te monitoren.

Je houdt de FMF-vacatures up to date door relevante vacatures in te voeren en de vacatures die door derden geplaatst worden te monitoren. Je beheert de database en houdt deze actueel. Deze administratieve taken bedragen circa 25% van je tijd en zijn essentieel om op de hoogte te zijn van marktontwikkelingen. Je initieert en draagt actief bij aan marketing en sales acties die de omzet verhogen en bent verantwoordelijk voor de werving van nieuwe klanten alsmede het contact met bestaande klanten (bedrijven in farma, medical, food en healthcare en intermediairs die zich op deze markten richten). Je werkt vanuit Amersfoort en bent in direct contact met (potentiële) klanten. Voor deze nieuwe functie zijn wij op zoek naar enthousiast en gedreven persoon, bij voorkeur met een commerciële achtergrond die in elk geval vanuit een stage werkervaring heeft opgedaan of deze rol als een mooie tweede stap ziet.


Profiel


Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/17-050-DD, naar Anne Walter van Derks & Derks B.V., info@derksenderks.nl.
Meer informatie over onze organisatie is te vinden op www.derksenderks.nl.
‘Jouw’ jobportal FMF vind je op www.fmfvacatures.nl Natuurlijk kun je ook bellen met Anne Walter via 033 – 4728087.


Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.volgende vorige
Testimonials
LabResource maakt al geruime tijd gebruik van FMFvacatures.
Wij zoeken specialisten, waarvoor een niche website zoals FMFvacatures een goede toevoeging is aan onze wervingskanalen.
Deze website stelt ons in staat een specifieke doelgroep meer...

Dirk Burgmans
LabResource
Dear FMF,
We are quite pleased with the response to our first ad on FMFvacatures and would like to place 2 further adverts - one for a "clinical trial monitor" to be based in Brussels and a "sales representative for our meer...

Kind regards,
Anne Marie Gahan, Human Resources Cook Medical
FMF is een actuele verzamelsite voor functies binnen Farma, Medical Devices en Cosumer Healthcare.
Voor kandidaten biedt het een groot aanbod van Sales-, Marketing, en Medical functies binnen Healthcare. Makkelijk en overzichtelijk bij meer...

Herman Dieten
Highland
Beste FMF,
Enige tijd geleden hebben we een vacature gehad op jullie website, naast plaatsing op een aantal andere sites (megajobs, vacant, studentenverenigingen).
Via jullie site kwamen de meeste reacties binnen. We hebben meer...

Esther D. Nijholt-Faber Pharm.D., Ph.D.
Head of Regulatory Affairs and Medical Information, Leyden Delta
Poll
De balans tussen werk en prive ervaar ik in deze tijd als:
PRIVACYVERKLARING WERKEN BIJ FMF? (c) 2021 FMF | Feedback? Contact? info@fmfvacatures.nl.