home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Accountmanager Inkoop Geneesmiddelenbedrijfslogo

Introductie

Als Accountmanager Inkoop Geneesmiddelen maak je vanuit landelijke doelstellingen accountplannen voor het Amsterdam UMC en zoek je bij voorschrijvers actief naar mogelijke inkoopproposities (lokaal en/of nationaal). We willen in het Amsterdam UMC door de inzet van jouw enthousiasme, kennis en kunde een structurele verbetering in het account- & contractmanagement realiseren.

De functie / The role

Hoe ziet een gemiddelde werkdag van een Accountmanager Inkoop Geneesmiddelen eruit?
De ochtend start al lekker. Je hebt overleg met je contactpersoon bij dermatologie waarin je samen met de verantwoordelijke professor bespreekt hoe de afgesproken overgang van een biological naar een biosimilar verloopt. Tijdens het gesprek geef je haar daarnaast een aantal tips hoe ze in de samenwerking met de apotheek het beste een komend project kan opstarten. De professor heeft ook een aantal vragen die eigenlijk thuishoren bij de controller van de divisie interne geneeskunde. Je geeft aan dat je deze zal informeren zodat zij de afdeling Dermatologie kan helpen bij de komende budget-rondes.

Tijdens het volgende overleg bespreek je met de coördinator dat je van je contactpersoon van de afdeling MDL hebt gehoord dat er vanuit een farmaceut een nieuwe presentatie aankomt voor subcutane behandeling thuis. Dit heeft waarschijnlijk grote impact voor alle UMC’s intern maar mogelijk ook voor het inkoopresultaat. Je gaat dit inventariseren en samen met de strategisch inkoper en leverancier bespreek je de mogelijke scenario’s waarin impact, acties en rollen aan de orde komen.

Als de werkdag bijna ten einde is, ontvang je nog een getekend contract retour waarin de leverancier vastlegt dat hij ook het nieuwe device voor een zelfde marge kan leveren. Daar zat je al een tijdje op te wachten. Je draagt het document over aan de inkoop-assistent om de tekenronde op te zetten en informeert de coördinator, kan je weer een taak doorstrepen op je to-do- lijst. Top!

De vacature kan voor zowel 32 als 36 uur per week ingevuld worden.

Het profiel / Your profile

Wat we van je verwachten

Je werkt binnen de regelgeving voor geneesmiddelen in een complexe academische omgeving waar kwaliteit, topprestaties en goede verslaglegging de norm zijn maar waar initiatief, leren, samenwerken en samen presteren ook sterk worden gewaardeerd en gestimuleerd.

Je bent een communicatief sterke professional met een plezierige persoonlijkheid, je hebt affiniteit met goede zorg voor een eerlijke prijs voor de BV Nederland. Je bent doortastend, servicegericht en voert zelfstandig je werkzaamheden uit met een scherp oog voor kwaliteit en kansen. Je deelt informatie met je stakeholders op alle niveaus in de organisatie en denkt graag net dat stukje verder door waardoor een redelijke oplossing verandert in een gewaardeerde verbetering. Verder beschik je over:
• een afgeronde hbo opleiding in een farmaceutische/voeding-technische en/of commerciële richting
• tenminste 10 jaar relevante werkervaring en opgedane kennis in de vernoemde richtingen
• kennis van en ervaring met contract- en/of projectmanagement
• ervaring met inkoop en verschillende contractvormen ( een pré)
• goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Het aanbod / The offer

Waar ga je werken

De afdeling inkoop bestaat uit inkopers die verantwoordelijk zijn voor het inkoopproces ten behoeve van de verschillende domeinen Geneesmiddelen, Facilitair, ICT, Laboratorium, de Medische divisies. Je gaat werken voor zowel het AMC als voor het VUmc.

De Interne klanten van het team geneesmiddeleninkoop voor de locaties AMC en VUmc zijn de apotheek, en alle divisies die geneesmiddelen voorschrijven. Via de collectieve inkoopcombinatie iZAAZ werken wij nauw samen met de andere UMC’s (>75% omzet). Van daaruit voeren wij ook periodiek overleg met VWS en de Zorgverzekeraars over toelating en vergoedingswijze.
Je maakt deel uit van een hecht team dat naast de inkoop van geneesmiddelen voor het Amsterdam UMC (>150 miljoen) ook werkt voor de andere UMC’s in Nederland. Vanuit onze afdeling leveren we ook een groot aandeel in de landelijke inkooporganisatie iZAAZ (> 1,2 miljard) die de gezamenlijke inkoop organiseert voor de 8 UMC’s. Tijdens de laatste drie jaar heeft de professionalisering van de landelijke samenwerking en het succes daarvan, veel focus gevraagd van ons team.

Reactie / Reaction

Wat we je bieden

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

• Salarisschaal 11; €3.922 tot €5.383 bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).
• Naast een goed basissalaris bieden we onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Wil jij weten wat je gaat verdienen? Wil je graag uitrekenen wat je netto gaat verdienen? Gebruik dan de rekentool (onder voorbehoud).
• Gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz.
• Je pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Amsterdam UMC draagt 70% van deze premie bij.
• Wij vergoeden 75% van je OV reiskosten en bieden daarnaast een fietsregeling.
• Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en een Jong Amsterdam UMC, zij organiseren vanuit beide verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.
• In eerste instantie bieden wij jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband.
• Bij gebleken gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Amsterdam UMC heeft een open cultuur. Dit betekent dat wij hopen dat iedereen zich welkom voelt bij onze organisatie en dat wij streven naar het bieden van gelijke kansen aan iedereen. Wij nodigen dan ook alle geïnteresseerden van harte uit om te reageren op deze vacature.

Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kijk op onze website.

Een assessment is een onderdeel van de procedure. Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Daarnaast is het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) voor iedere nieuwe medewerker verplicht. De aanvraag voor een VOG wordt opgestart vanuit AMC zodra de nieuwe medewerker is aangesteld.

Tenslotte ..... / Finally ....

Laten we kennis maken

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Frank Bax, corporate recruiter, via telefoonnummer: 06 11320080.
Wil je direct solliciteren? Gebruik dan de knop ‘solliciteren’ op deze pagina.
Wil je eerst meer informatie over de functie neem dan contact op met onze strategische inkoper, Jeroen Melchers via telefoonnummer 06 24721724 of via j.melchers@amsterdamumc.nl

Wij zien uit naar onze kennismaking!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Amsterdam UMC
Vacaturesteller:
Amsterdam UMC
Standplaats:
Amsterdam

Geplaatst op FMF: 07 april 2021

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Finance / IT / Inkoop, Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: > 10 jaar