home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Adviseur Bedrijfsvoering Zorgbedrijfslogo

Introductie

Bij VGZ hebben we een heldere missie: samen werken aan een gezonder Nederland, elke dag weer. Jij draagt binnen de rol van Adviseur Bedrijfsvoering Zorg bij VGZ bij aan het realiseren van deze missie. Ben jij analytisch ingesteld, communicatief sterk en heb jij kennis van bedrijfsprocessen, risicobeheersing en datamanagement? Dan is deze vacature mogelijk een mooie stap voor jou!

Het bedrijf / The company

Hart voor Zinnige Zorg

De zorg in Nederland is goed, en dat willen we graag zo houden, want goede zorg is voor iedereen onmisbaar. Maar hoe moet dat, als er te weinig personeel is en de kosten blijven stijgen? Als één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland - met ruim 4,2 miljoen verzekerden en ruim 2.500 medewerkers – zijn wij in de positie om te zoeken naar de oplossing.

Onze aanpak: we zetten ons al een aantal jaar samen met zorgverleners in voor betere zorg voor de patiënt tegen lagere kosten. Zinnige zorg noemen we dat. We stimuleren zorginstellingen om slimme initiatieven van zorgverleners over te nemen. Dit leidt vaak tot meer tijd voor de patiënt, betere adviezen en digitale oplossingen om meer patiënten snel te kunnen behandelen.

De functie / The role

Dit is wat je gaat doen

Als Adviseur Bedrijfsvoering Zorg kom je te werken in het Performance Management Team (PMT) binnen de divisie Zorg. Met jouw kennis van bedrijfsprocessen, risicobeheersing en datamanagement lever jij een bijdrage aan het verbeteren van de bedrijfsprocessen en de inrichting van risicomanagement en draag jij er actief bij dat de divisie Zorg haar doelen behaalt.

Daarnaast bestaan jouw taken uit:

Het verbeteren van bedrijfsprocessen en het inrichten van risicomanagement

Het realiseren van de gestelde doelen is de verantwoordelijkheid van de uitvoerende teams. Als Adviseur Bedrijfsvoering draag jij proactief bij aan het realiseren van deze doelen door de 1e lijn te adviseren bij het verbeteren de interne beheersing. Dit doe je samen met de collega’s van het PMT en in nauwe afstemming met de verantwoordelijke teams. Daarnaast onderhoud je het contact met de 2e lijn en zorg je ervoor dat actuele vraagstukken op de juiste wijze belegd worden.

Het rapporteren aan het management van de divisie Zorg

Je zorgt voor overzicht in de verschillende acties op het gebied van interne beheersing en je rapporteert hierover aan het management. Op basis van de actuele status en gestelde doelen adviseer jij het management over eventuele vervolgacties. Ook borg je de kwaliteit van de rapportages voor interne en externe toezichthouders.

Bijhouden en borgen interne beheersingskennis

Binnen de Zorg divisie ben je verantwoordelijk voor het bijhouden en borgen van actuele kennis op gebied van proces- en datamanagement en risicobeheersing. Je zorgt ervoor dat de benodigde informatie beschikbaar is en uitgedragen kan worden aan alle medewerkers binnen de divisie Zorg. Deze informatie wordt door jou bijgehouden en vertaald naar de divisie Zorg. Je werkt hierbij nauw samen met de overige bedrijfsonderdelen.

Samen transformeren we de zorg

Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen en jouw persoonlijke groei. Samen kijken we wat er bij jou speelt en hoe we jou kunnen helpen. Op deze manier krijg jij ruimte om met jouw unieke talent te werken aan projecten, binnen een omgeving waar expertise en innovatieve ideeën centraal staan.

Daarnaast bieden wij jou:

Een salaris tussen de € 3523- en € 5032,- b/m op basis van 38 uur (Salarisschaal H van de CAO van VGZ)
Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en de verbreding van je inzetbaarheid
Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar
Vakantiegeld (8%) en dertiende maand (8,33%)
Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen
Zorgverzekering via de VGZ-personeelscollectiviteit. Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van € 57,- bruto per maand
Het gezondste kantoor van Nederland & een gefaciliteerde arbo-proof thuiswerkplek

Het profiel / Your profile

Dit is wat je meebrengt

Waar wij voor staan? Daar kun jij je in vinden. Jij vindt het namelijk belangrijk dat het werk dat je doet, impact heeft op onze maatschappij. Binnen deze functie is het van belang dat je proactief en zelfstandig te werk gaat. Omdat jij doelgericht bent en nauwkeurig werkt, ben jij in staat om resultaten te behalen en durf jij een kritisch gesprek te voeren. Daarnaast is organisatiesensitiviteit jou niet vreemd. Je bent communicatief vaardig en weet goed te levelen met de diverse stakeholders waar je mee te maken krijgt.

Verder beschik je over:

WO werk- en denkniveau
een achtergrond in economisch/bedrijfskundige richting
ervaring met bedrijfsprocedures, risk- en datamanagement
kennis van het 3 lines of defence model is een pre

Goede Zorg voor iedereen maak je mogelijk mét iedereen. Dat betekent samenwerken met elkaar aan producten die zinnig zijn voor de maatschappij. Ongeacht wie je bent. Het gaat bij VGZ juist om wie JIJ bent en om JOUW talent. Zo dragen we met diverse teams bij aan onze samenleving en geven we samen zin in werk.

Reactie / Reaction

Klaar om de zorg vooruit te brengen?

Solliciteer nu op de vacature van via onderstaande sollicitatiebutton. We zijn benieuwd naar de reden waarom je bij ons wilt komen werken. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Britt Scheres, Recruiter VGZ.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
VGZ
Vacaturesteller:
VGZ
Standplaats:
Arnhem

Geplaatst op FMF: 06 april 2021

Branche: Healthcare
Functie: Marketing / Sales, Finance / IT / Inkoop, Management
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar