home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Teammanager Content & Creatiebedrijfslogo

Introductie

Wij zijn op zoek naar een Teammanager voor de expertisegroep Content & Creatie. In deze veelzijdige functie werk je 50% mee als Contentspecialist en stuur je 50% van de tijd de groepsleden aan. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Het bedrijf / The company

Het cluster klantrelaties heeft als focus de klant optimaal te bedienen en is onder meer verantwoordelijk voor het innoveren en initiëren van producten en proposities. Daarbij heeft het een belangrijke rol in het ontwikkelen en bepalen van het lange termijn perspectief om duurzame groei te realiseren. Binnen het cluster klantrelaties worden contacten onderhouden met klanten en netwerken en worden er acties ondernomen voor het aangaan van nieuwe relaties. Daarnaast wordt er voortdurend gezocht naar verbeteringen in de klantbediening die bijdragen aan het innoverend vermogen van de organisatie en aan de positionering van ONVZ als kwaliteitsspeler.

De functie / The role

In deze nieuwe en afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor de expertisegroep Content & Creatie en stuur je de groep en de medewerkers daarin voor 50% van je tijd aan op vakontwikkeling en competenties. Daarnaast werk je voor de andere 50% van je tijd mee op de inhoud als Contentspecialist. Je stimuleert, coacht en faciliteert het team om een hoger niveau te bereiken en creëert een cultuur van continu verbeteren en ontwikkelen. Je analyseert trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied en vertaalt deze naar kansen voor ONVZ. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de optimale bezetting binnen het team, zodat het duurzaam in staat is in te spelen op deze trends en ontwikkelingen. Verder houd je je bezig met strategische projecten en inhoudelijke werkzaamheden in het expertisecentrum Content & Creatie. Denk hierbij aan het bepalen van de visie op contentmanagement en het ontwikkelen van verschillende contentstukken voor de diverse doelgroepen.
Samen met je team geef je invulling aan de contentstrategie op een lean/agile wijze. Dit resulteert in een hoge klantloyaliteit en draagt bij aan de doelstellingen van ONVZ en de hoogste klanttevredenheidsscore in de markt.

In deze functie,

Ben je verantwoordelijk voor de juiste performance en bezetting van het team om samen de doelstellingen te kunnen realiseren en geef je uitvoering aan Performance Development
Signaleer je knel- en verbeterpunten in vakkennis en competenties van het team, werk je voorstellen uit om deze te verbeteren en realiseer je die verbeteringen met het team en bij de medewerkers
Ben je sparringpartner voor het management op het gebied van visievorming, organisatieontwikkeling, procesinrichting en (proces/mens) optimalisatie voor Content & Creatie
Breng je resultaten, ontwikkelingen en afwijkingen ten opzichte van de doelstellingen voor de expertisegroep in beeld
Draag je zorg voor heldere communicatielijnen, een heldere structuur en duidelijke kaders, procedures en richtlijnen.


Het profiel / Your profile

Wij zijn op zoek naar een Teammanager Content & Creatie met een heldere visie op het gebied van contentstrategie en contentmanagement die op een inspirerende en coachende manier leiding kan geven aan een professioneel team. Je kunt goed analyseren, hebt een scherp oog voor ontwikkelingen in de markt en kunt deze vertalen naar kansen voor ONVZ.
Ook onder tijdsdruk weet je het beste uit jezelf te halen, blijf je nauwkeurig werken en ga je samen met je team voor een optimaal resultaat. Je kunt goed contact leggen en werkt graag samen, zonder dat dit ten koste gaat van je zelfstandigheid. Omdat je zelf excelleert in het vakgebied, ben je een voorbeeld voor het team.

Verder heb je:

HBO/WO werk- en denk niveau
Een afgeronde opleiding op minimaal HBO/WO-niveau
Minimaal 5 jaar vaardig met en kennis van off- en online contentvormen (waaronder het maken en bewerken van redactionele teksten, beeld, video, animaties en andere contentvormen).
Minimaal 5 jaar vaardig met en kennis van off- en online contenttechnieken zoals brieven, mailings, flyers, social-media, websites, intranet, SEO, SEA en analyse technieken (Bv google analytics)
Ruime ervaring met het maken van plannen en presentaties
Inzicht in trends en ontwikkelingen op het vakgebied en het vermogen dit te vertalen naar ONVZ.


Het aanbod / The offer

ONVZ biedt een dynamische werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is en waarin je je bezig houdt met maatschappelijk relevante thema’s. ONVZ kent een informele cultuur en korte lijnen. Dat maakt het mogelijk om snel te schakelen en in korte tijd veel te bereiken. Hierbij wil ONVZ dé kwalitatieve zorgverzekeraar blijven voor haar verzekerden met maximale vrije keuze. Binnen ONVZ bepaal je in grote mate je eigen succes en krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen en je talenten te benutten. Daarnaast vinden wij een goede balans tussen werk en privé van groot belang.

De arbeidsvoorwaarden bij ONVZ zijn marktconform. Naast een salaris dat past bij de zwaarte van de functie, kun je rekenen op secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, een ruime studiekostenregeling en een goede pensioenvoorziening.

Reactie / Reaction

Hebben we je enthousiast gemaakt? Solliciteer direct!
Voor meer informatie over de functie kun je opnemen met Martine Dieben, Recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 030-639 65 74.

Op deze functie is het screeningsbeleid van ONVZ van toepassing.
Een assessment maakt onderdeel uit van het selectieproces.

In verband met de extra maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus worden tot nader order sollicitatieprocedures zoveel mogelijk digitaal opgestart (Skype/facetime/teams). Er wordt per vacature bekeken wat de beste procedure is.

Tenslotte ..... / Finally ....

Vraag het aan Martine Dieben

Onze recruiter staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Mail of bel 030-639 65 74.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
ONVZ
Vacaturesteller:
ONVZ
Standplaats:
Utrecht

Geplaatst op FMF: 30 maart 2021

Branche: Healthcare
Functie: Marketing / Sales, HR / PR / legal
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 5-10 jaar, > 10 jaar