home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

ANIOS / arts-onderzoeker Plastische Chirurgiebedrijfslogo

Introductie

46 uur per week
Bepaalde tijd
1 jaar, met uitzicht op verlenging
Schaal 11A
min € 3649 - max € 5037 bruto per maand bij volledig dienstverband
Sluitingsdatum: 12 april 2021
Datum eerste gesprek: vrijdag 23 april 2021

Het bedrijf / The company

Het Radboudumc is een universitair medisch centrum met een prominente regionale en landelijke functie. Binnen de afdeling Plastische Chirurgie van het Radboudumc zijn twaalf stafleden en drie nurse practitioners werkzaam. Tezamen bieden zij het volledige pallet van de plastische-, reconstructieve- en handchirurgie aan.

Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.

De functie / The role

Als ANIOS / arts-onderzoeker Plastische Chirurgie krijg je een unieke kans om je zowel klinisch als wetenschappelijk verder te ontwikkelen.
Als ANIOS plastische chirurgie participeer je in alle klinische en poliklinische activiteiten binnen onze afdeling. Je bent samen met de andere ANIOS verantwoordelijk voor de klinisch opgenomen patiënten, maar je wordt ook ingezet op de polikliniek en ingedeeld voor het assisteren bij operaties. Na een inwerkperiode ga je tevens meedraaien in de dienstpoel. De andere helft van je tijd besteed je aan innovatief wetenschappelijk onderzoek. Onderwerpen waar je onderzoek naar gaat doen zijn o.a. augmented reality op basis van projecties en 3D printing binnen de plastische chirurgie. Hierin wordt gestreefd naar voldoende data-acquisitie die waardig is voor een wetenschappelijke promotie.

Het profiel / Your profile

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze basisarts met aantoonbare belangstelling voor de plastische chirurgie en interesse in wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast:

Organiseer je jouw werk efficiënt en streef je naar topkwaliteit. Je bent leergierig en ontwikkelt jezelf. Je toont persoonlijke belangstelling en straalt betrokkenheid uit, je bent bovendien assertief, zelf reflecterend en oprecht.
Je werkt resultaatgericht en beschikt over goede communicatieve eigenschappen. Je werkt graag in teamverband.
Je streeft ernaar in de toekomst in brede zin een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het vakgebied.

Het aanbod / The offer

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. Maar er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Wij zorgen voor jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Naast je maandelijkse salaris en een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%.
Werk je op onregelmatige tijden, dan ontvang je daarvoor een toelage (47% of 72%).
Als fulltime medewerker heb je recht op ongeveer 168 uur vakantie (ruim 23 dagen) per jaar.
Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Reactie / Reaction

Heb je nog vragen over deze functie, neem dan contact op met prof. dr. Dietmar Ulrich, afdelingshoofd Plastische Chirurgie via het stafsecretariaat (024) 361 45 64 of met Dr. Stefan Hummelink, technisch geneeskundig specialist via 06 11 47 75 12.

Tenslotte ..... / Finally ....

De eerste gespreksronde vindt plaats op 23 april 2021. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt. Graag ontvangen we je sollicitatie uiterlijk zondag 11 april 2021.

Bij gebleken geschiktheid maak je kans op een opleidingsplek.

Wat kun je verder verwachten?
Bij indiensttreding vragen wij een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats. Hiervoor hoef je niets te doen, we vertellen je op een later moment meer. Lees meer over onze sollicitatieprocedure of bekijk de veelgestelde vragen.

Is solliciteren nog een stap te ver, maar ben jij wel benieuwd wat het betekent om in deze functie te werken bij het Radboudumc? Neem dan ter oriëntatie eens contact op met (024) 361 45 64 of met Dr. Stefan Hummelink, technisch geneeskundig specialist via 06 11 47 75 12. Heb je een andere vraag? Bekijk dan onze pagina veelgestelde vragen.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen wij niet op prijs.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Radboud UMC
Vacaturesteller:
Radboud UMC
Standplaats:
Nijmegen

Geplaatst op FMF: 27 maart 2021

Branche: Medical
Functie: Clinical research, QC / Laboratory, Medisch algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar