home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Operations & New Business Manager- lid MT

priority vacature priority vacature

bedrijfslogo

Introductie

Operationeel & business development verantwoordelijk | dynamisch speelveld | onderscheidende GGZ organisatie

Het bedrijf / The company

Dokter Bosman biedt geestelijke gezondheidszorg aan kinderen, jongeren en volwassenen. Vanuit 25 vestigingen biedt de organisatie tweedelijns geestelijke gezondheidszorg bij o.a. depressie, angsten, adhd en autisme. Dokter Bosman heeft een onderscheidende zorgvisie gericht op een praktische, persoonlijke aanpak waarbij de “positieve gezondheid” centraal staat.
Dokter Bosman is opgericht in 2008 met als doel de GGZ radicaal te verbeteren en echte oplossingen te bieden voor cliënten. Een visie die aanslaat! Ondanks dat het GGZ-landschap het laatste decennium compleet is veranderd, is Dokter Bosman sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie in de regio met ruim 300 medewerkers die ruim 6000 cliënten per jaar behandelt. Om ook in de toekomst kwaliteitsgericht en toekomstbestendig te blijven is Dokter Bosman op zoek naar een Operations & New Business Manager die deze succesvolle en onderscheidende GGZ-organisatie naar een nog hoger niveau tilt.

De functie / The role

Je wordt verantwoordelijk voor het efficiënt en succesvol organiseren van alle operationele activiteiten binnen Dokter Bosman. Je gaat aan de slag met een gemotiveerd team van rond de 40 fte (zorgsupport, cliëntenadministratie, contractmanager, screeners, gastvrouwen etc.) en gezamenlijk ondersteun en faciliteer je de psychologen en behandelaren die in de verschillende zelfsturende teams werkzaam zijn. Je opereert op alle niveaus binnen de organisatie, versterkt de onderlinge samenwerking en werkt toe naar een efficiënt, servicegericht en professioneel functionerende operationele organisatie. Je rapporteert aan de tweekoppige directie, doet verbetervoorstellen en voert die met je team door om bedrijfsdoelstellingen te behalen, processen verder te stroomlijnen en de operationele performance op een structureel hoog niveau te houden.

De ‘Business Manager’-component van de rol betreft het verder versterken van de positie van Dokter Bosman. De onderliggende visie is dat dat constructieve samenwerking binnen de sector nodig is om als organisatie effectief en toekomstbestendig te kunnen blijven opereren. Je zoekt daarom naar en initieert samenwerkingsverbanden, bouwt aan goede relaties met (potentiële) verwijzers en vertegenwoordigt de organisatie tijdens aanbestedingstrajecten. Alle relevante stakeholders (ook gemeenten, zorgverzekeraars) kennen jou of gaan jou leren kennen. Uiteraard draag je ook hierin bij aan operational excellence!
Door jouw persoonlijkheid, leiderschapskwaliteiten en positieve energie, lukt het jou om de omgeving te overtuigen van jouw plannen en die vanuit de organisatie en betrokkenen mee te krijgen in verandering. Als drijvende kracht bouw je aan heldere, efficiënte, cliëntgerichte processen, stimuleer je samenwerking en taakvolwassenheid binnen de teams en versterk je de positie van Dokter Bosman in het land. Een zelden voorkomende rol: afwisselend, verantwoordelijk in zowel organisatie als business, ideaal voor een sterke manager die van uitdaging houdt en het speelveld overziet.

Het profiel / Your profile

• een afgeronde relevante wo-opleiding;
• minimaal 10 jaar ervaring als manager;
• sterk analytisch vermogen om processen te kunnen overzien, doorgronden en beschrijven;
• relevant netwerk binnen de GGZ en aantoonbare affiniteit met behandelaren;
• schakelt moeiteloos en effectief tussen strategie, tactiek en operatie;
• ervaring met verander-, risico-. proces- en projectmanagement;
• communicatief sterk en een verbindende persoonlijkheid met natuurlijk overwicht;
• prettig mens met humor;
• gastheer-/gastvrouwschap hoog in het vaandel.

Het aanbod / The offer

• uitdagende managementpositie met veel impact;
• neerzetten van een efficiënte, servicegerichte en professionele operationele organisatie;
• samenwerkingen opzetten binnen een dynamisch speelveld in de regio;
• stevige adviesrol met veel ruimte voor eigen visie en inbreng;
• goede primaire en secundaire voorwaarden.

Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/21-028-FMF naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Alexander Willemse via 033 - 4728087. Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Dokter Bosman
Vacaturesteller:
Derks&Derks
Standplaats:
Amersfoort

Geplaatst op FMF: 23 maart 2021

Branche: Healthcare
Functie: Marketing / Sales, Finance / IT / Inkoop, Management
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: > 10 jaar