home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Zorginkoper Medisch Specialistische Zorgbedrijfslogo

Introductie

Hoe bouw jij een strategische inkooprelatie op met onze alliantieziekenhuizen? Hoe zorg jij dat we met de inhoud van onze contracten de transitie naar zinnige zorg stimuleren? Jij loopt met je visie en strategisch inzicht voorop bij het vormgeven van nieuw VGZ-inkoopbeleid.

Extra info

Samen transformeren we de zorg. Wat betekent dit voor jou

Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen en jouw persoonlijke groei. Samen kijken we wat er bij jou speelt en hoe we jou kunnen helpen. Op deze manier krijg jij ruimte om met jouw unieke talent te werken aan projecten, binnen een omgeving waar expertise en innovatieve ideeën centraal staan.

Daarnaast bieden wij jou:

Een salaris tussen de € 4082,- en € 5831,- b/m op basis van 38 uur (Salarisschaal I van de CAO van VGZ)
Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en de verbreding van je inzetbaarheid
Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar
Vakantiegeld (8%) en dertiende maand (8,33%)
Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen
Zorgverzekering via de VGZ-personeelscollectiviteit. Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van € 57,- bruto per maand
Het gezondste kantoor van Nederland & een gefaciliteerde arbo-proof thuiswerkplek

De functie / The role

Dit is wat je gaat doen

Zorginkoop is een belangrijke focus binnen VGZ, én terecht. Wij staan voor Zinnige Zorg. Dit vertaalt zich als volgt in jouw werk: het is jouw ambitie om specialistische zorg in ziekenhuizen in te kopen met als uitgangspunt; zinnige en passende zorg. Hiermee maken wij de zorg voor patiënten beter en nemen we de maatschappelijke verantwoordelijkheid om de zorg betaalbaar te houden.

Je werkt in een complex werkveld en vervult je een belangrijke rol. Jij bent verantwoordelijk voor het inkopen van zorg en de contractering van zorgaanbieders waarmee VGZ een strategische alliantierelatie heeft. Het inkoopproces ligt van A tot Z bij jou en jij wil dit maar al te graag succesvol laten verlopen. Vanuit deze inkooprol ben je de sparringpartner van de alliantiemanager bij het vormgeven aan duurzame alliantierelaties en het aanjagen van de transitie naar meer zinnige zorg.

Bij het maken, opvolgen en actualiseren van de meerjarenafspraken met onze allianties heb jij een actieve inbreng. Dit realiseer je doordat je je verdiept in de visie en strategie van jouw alliantie-relaties en op de hoogte bent van de innovatie-agenda van VGZ, in relatie tot ontwikkelingen en kansen in de markt om de zorg zinniger te maken.

Als volwaardig gesprekspartner bespreek je vanuit onze alliantiestrategie en in lijn met het VGZ beleid de mogelijkheden en onderhandel je met zorgaanbieders.Tot slot contracteer je partijen en zorg je voor een goede en professionele samenwerkingsrelatie met de zorgaanbieders waarmee jij zaken doet.

In deze functie ben je hiërarchisch opgenomen binnen de afdeling Zorginkoop MSZ, dit biedt veel ruimte om kennis en ervaring met elkaar te delen. Functioneel werk je bijna volledig in jouw alliantieteam. Het beste van beide afdelingen breng jij bij elkaar. Jullie realiseren zowel kwalitatief goede zorg, als zorgkostenbeheersing. Jij maakt de teams beter, de teams maken jou beter, samen maken jullie de zorg in Nederland zinnig en betaalbaar, nu en in de toekomst.

Het profiel / Your profile

Dit breng jij mee

De onderhandelaar in jou is altijd op zoek naar het beste resultaat en de netwerker in je zorgt voor een goede relatie met alle partijen. Van nature ben jij analytisch en cijfermatig sterk, dit combineer je met jouw bedrijfseconomische kennis en commercieel inzicht. Daarnaast is visie en strategisch inzicht in relatie tot zinnige zorg van belang. Je moet de juiste balans tussen innovatie en stevig inkopen weten te vinden.

Hoewel jij prima zelf je koers kunt bepalen, werk je graag met anderen, om samen nóg betere resultaten neer te kunnen zetten. Bovendien besef jij je dat Coöperatie VGZ een maatschappelijke rol vervult, in een steeds veranderend werkveld en ben je uitstekend in staat om onze organisatie extern te vertegenwoordigen op het gebied van Medisch Specialistische Zorg.

Verder beschik jij over:

HBO/WO werk denk niveau
Ervaring als zorginkoper Medisch Specialistische Zorg
Een NEVI certificaat is een pré

Goede Zorg voor iedereen maak je mogelijk mét iedereen. Dat betekent samenwerken met elkaar aan producten die zinnig zijn voor de maatschappij. Ongeacht wie je bent. Het gaat bij VGZ juist om wie JIJ bent en om JOUW talent. Zo dragen we met diverse teams bij aan onze samenleving en geven we samen zin in werk.

Het aanbod / The offer

Met hart voor zinnige Zorg

De zorg in Nederland is goed, en dat willen we graag zo houden, want goede zorg is voor iedereen onmisbaar. Maar hoe moet dat, als er te weinig personeel is en de kosten blijven stijgen? Als één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland - met ruim 4,2 miljoen verzekerden en ruim 2.500 medewerkers – zijn wij in de positie om te zoeken naar de oplossingen.

Onze aanpak: we zetten ons al een aantal jaar samen met zorgverleners in voor betere zorg voor de patiënt tegen lagere kosten. Zinnige zorg noemen we dat. We stimuleren zorginstellingen om slimme initiatieven van zorgverleners over te nemen. Dit leidt vaak tot meer tijd voor de patiënt, betere adviezen en digitale oplossingen om meer patiënten snel te kunnen behandelen.

Reactie / Reaction

Jouw sollicitatie

Spreekt een rol met veel vrijheid en verantwoordelijkheid jou aan? Lever jij daarnaast graag jouw bijdrage aan de Zinnige Zorg strategie van VGZ? Solliciteer dan vóór 24 maart via onderstaande button.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
VGZ
Vacaturesteller:
VGZ
Standplaats:
Eindhoven / Arnhem

Geplaatst op FMF: 16 maart 2021

Branche: Healthcare
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar