home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Microbiologisch QC Analist met QA takenbedrijfslogo

Introductie

Voor een bedrijf in de regio van Amsterdam zijn wij op zoek naar een microbiologisch analist met QA ervaring

Het bedrijf / The company

Dit is een internationaal bedrijf waar een collegiale sfeer heerst en kwaliteit staat hoog in het vaandel.De functie / The role

Voor een bedrijf dat actief is binnen meerdere industrieën zijn wij op zoek naar een kwaliteitsbewuste microbioloog. Binnen deze organisatie worden in cleanrooms producten geproduceerd onder strenge kwaliteitsrichtlijnen. De QC taken richting zich met name op de microbiologische analyses zoals klassiek microbiologische analyses, determinaties, swabs nemen, kiemgetal, platen gieten, bioburden, environmental monitoring en meer. 

Naast de Quality Control taken heb je ook QA gerelateerde taken. Denk hierbij aan het lopen van kwaliteitsrondes, ondersteunen van interne audits, CAPA's en zorgdragen voor de waarborging van gewenste kwaliteit. 


Een uitdagende rol voor een microbiologische laboratorium medewerker die graag zijn kennis wil uitbreiden met Quality Assurance gerelateerde taken. 

Het profiel / Your profile

Voor deze positie zijn wij op zoek naar het volgende profiel:
  • Een afgeronde MLO/HLO opleiding in de richting van microbiologie, biotechnologie, life sciences, allround laborant of soortgelijk

  • Ervaring met microbiologische technieken: klassieke microbiologie, determinatie, kiemgetal etc. 

  • Enige (stage)ervaring binnen de farmacie/biotechnologie is een pré

  • Kennis van GMP kwaliteitsrichtlijnen

  • Ervaring met QA gerelateerde taken is een pré

  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschriftHet aanbod / The offer

  • Marktconform, afhankelijk van ervaring 

  • Fulltime werkweek

  • Uitzicht op een vast dienstverband


Over Science@Work

Bij Science@Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Acquisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.

Als gespecialiseerde divisie van een Nederlandse recruitment organisatie met 7 kantoren in de Benelux, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.

Science@Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science@Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Science at Work Staffing BV
Vacaturesteller:
Science at Work Staffing BV
Standplaats:
Regio Amsterdam

Geplaatst op FMF: 17 februari 2021

Branche: Farma & Biotech, Medical
Functie: QA / regulatory, QC / Laboratory
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar