home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Medical Advisor in Utrecht FulltimeIntroductie

Voor een internationaal farmaceutisch top 10 bedrijf zoekt Herakles een Medical Advisor. Onze opdrachtgever is met name sterk op het gebied van oncologie, hematologie en cardiovasculaire ziektebeelden.

De functie / The role

De functie van Medical Advisor bij onze klant is een klassieke MA functie waarbij je intern gericht, en minder in het veld aanwezig bent. De Medical Advisor is expert op het gebied van het ziektebeeld (hematologie) en draagt onder meer bij aan de strategie (via het brand team), aan het optimaliseren van de betrokkenheid van de Nederlandse organisatie bij internationale clinical trials, aan de analyse en publicatie van lokale clinical trials, aan de review van promotionele materialen en hij/zij is vraagbaak voor collega’s. Onze opdrachtgever heeft een uitstekende naam in het vakgebied, mooie producten (waarvan er binnenkort één wordt gelanceerd) en een sterke pijplijn.

Het profiel / Your profile

Je hebt een wetenschappelijke opleiding op Master niveau afgerond in een relevante richting en je hebt enige jaren ervaring binnen Medical Affairs. Bij voorkeur heb je eerder de launch van een product begeleid en ben je goed in staat om het hele plaatje te overzien wat bij een launch komt kijken. Je hebt goed zicht op wat er nodig is om effectief met andere afdelingen samen te werken. Je bent vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal.

Het aanbod / The offer

Onze opdrachtgever biedt een fulltime jaarcontract met uitstekende arbeidsvoorwaarden en uitzicht op een vast dienstverband.

Reactie / Reaction

Interesse in deze functie van Medical Advisor? Solliciteer dan via deze website. Als je vragen hebt, neem dan contact op met de persoon die bij deze vacature staat vermeld.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Anoniem
Vacaturesteller:
Herakles Pharma Staffing
Standplaats:
Utrecht

Geplaatst op FMF: 04 februari 2021

Branche: Medical, Healthcare
Functie: QC / Laboratory, Planning & Logistiek, Management, Medisch algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar