home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

QC Manager

priority vacature priority vacature

bedrijfslogo

Introductie

Een verantwoordelijke en zelfstandige positie als leidinggevende in een ambitieuze en groeiende onderneming

Het bedrijf / The company

Onze opdrachtgever levert als onafhankelijke en groeiende onderneming farmaceutisch maatwerk voor specifieke patiëntenbehoeften, waardoor er zorg wordt gedragen voor een doelmatige geneesmiddelenvoorziening. Zij zetten zich in om geneesmiddelen met een medische noodzaak beschikbaar te maken en beschikbaar te houden. Dit zijn in bepaalde gevallen geneesmiddelen die voor een specifieke patiëntengroep of indicatie onmisbaar zijn. Op locatie ontwikkelt, produceert en registreert onze opdrachtgever haar eigen producten. Ze zetten de producten met eigen merknamen zelfstandig in de markt. De geregistreerde geneesmiddelen worden via de farmaceutische groothandels aan apotheken, ziekenhuisapotheken en apotheekhoudende huisartsen in Nederland geleverd. De organisatie heeft afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Om verder vorm te geven aan deze groei zijn we op zoek naar een enthousiaste QC Manager.


De functie / The role

Als Manager van de afdeling QC geef je leiding aan 25 (senior) analisten en één of meer team leads. Je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit en tijdigheid van alle activiteiten van de afdeling. De afdeling voert routinematige analyses uit op grondstoffen, tussen- en eindproducten. Je werkt zelfstandig, bewaakt het overzicht en levert resultaten. Met je helikopterview houd je overzicht en draag je zorg voor de juiste uitvoering en tijdige rapportage van analyses en communiceer je binnen de afdeling QC (en naar andere afdelingen), zodat verwachtingen duidelijk zijn afgestemd. Je bent in staat werkzaamheden te plannen en te organiseren. Verder zorg je voor een adequate personeelsbezetting van de afdeling zodat alle analyses, inclusief vrijgifte van resultaten, binnen vastgestelde doorlooptijd worden afgerond.
Daarnaast houd je je bezig met besluiten over de inzet van medewerkers op (verbeter)projecten en het coachen en motiveren van medewerkers. Je rapporteert aan de QA / RA Manager en staat op deze manier in direct contact met het managementteam van de organisatie.


Het profiel / Your profile

• relevante hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur in Chemistry;
• minimaal drie jaar ervaring op het gebied van QC;
• ervaring in een leidinggevende positie;
• inhoudelijke kennis van en relevante ervaring in de farmaceutische industrie, ervaring in een productieomgeving is een pre;
• zelfstandig, gedreven en resultaatgericht;
• uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift.


Het aanbod / The offer

• leidinggeven in een productieomgeving van een groeiende organisatie;
• concreet bijdragen aan verschillende farmaceutische processen;
• werken in een prettige, proactieve en collegiale werkomgeving;
• meegroeien met een ambitieuze organisatie;


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL20-093-DD, naar Minke Gastreich, info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kun je bellen met Minke Gastreich via 033 - 4728087.
Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Derks & Derks
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Flevoland

Geplaatst op FMF: 25 januari 2021

Branche: Farma & Biotech
Functie: QC / Laboratory
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc, PhD
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar