home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Coördinator COVID-19 XL-testlocatie EindhovenIntroductie

Als Coördinator ben je verantwoordelijk voor het volledige proces van de diagnostiek voor die betreffende locatie: van de veiligheid en kwaliteit van het afnemen van patiëntenswabs in de teststraat tot en met de analyse hiervan op het laboratorium ter plekke.

Het bedrijf / The company

Landelijk worden er op meerdere locaties (waaronder Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Utrecht en Nijmegen) teststraten opgestart. Deze functie biedt volop mogelijkheden om deze nieuwe snelteststraten tot een succes te maken. Heb je interesse om aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op en kijken we voor welke locatie we jouw expertise kunnen inzetten.De functie / The role

Als Coördinator ben je verantwoordelijk voor het volledige proces van de diagnostiek voor die betreffende locatie: van de veiligheid en kwaliteit van het afnemen van patiëntenswabs in de teststraat tot en met de analyse hiervan op het laboratorium ter plekke.


Op dit moment worden in Nederland nieuwe Covid-19 XL-testlocaties gericht waar sneltesten voor COVID-19 diagnostiek zullen worden uitgevoerd.  Als supervisor krijg je een zeer verantwoordelijke functie.

 • Je bent verantwoordelijk voor het volledige proces van de diagnostiek voor die betreffende locatie: van de veiligheid en kwaliteit van het afnemen van patiëntenswabs in de teststraat tot en met de analyse hiervan op het laboratorium terplekke.
 • Je werkt hierbij samen met andere afdelingen en stuurt de medewerkers aan die werkzaam zijn in de teststraat en het laboratorium.
 • Het betreft een nieuwe XL-testlocatie dus je bent vanaf het begin betrokken bij het goed operationeel krijgen van de teststraat en het coördineren van de werkzaamheden. Cruciaal is natuurlijk dat er veilig en accuraat gewerkt wordt.
 • Er wordt van je verwacht dat je problemen kunt oplossen en dat je meedenkt over de werkprocessen en verbeteringen daaraan. Daar waar nodig spring je operationeel bij.


Het profiel / Your profile

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een laboratoriumprofessional met de volgende achtergrond:

 • Afgeronde laboratoriumopleiding op HLO, WO of PhD niveau bij voorkeur richting life sciences.
 • Ervaring in een diagnostisch laboratorium is een pré
 • Coördinerende kwaliteiten én ervaring! Dit hoeft niet in een laboratoriumsetting te zijn geweest, maar is uiteraard wel wenselijk.
 • Je houd makkelijk overzicht, communiceert helder en durft mensen aan te spreken wanneer bijsturing nodig is.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels
 • Je bent flexibel ingesteld; werktijden tussen 7:00u en 23:00u; verdeeld over een ochtend en een middag/avond shift, 7 dagen per week
 • Je bent op zeer korte termijn beschikbaar


Het aanbod / The offer

De werkplek waar je aan de slag gaat is vanzelfsprekend zeer dynamisch; de teststraten worden op dit moment gebouwd en er zullen in een hoog tempo veel analyses worden gedaan. Vanzelfsprekend worden er nauwkeurige resultaten geleverd. De openingstijden van de teststraten zijn tussen 07.00 – 23.00 uur. De supervisor/coördinator zal met de shiften mee draaien.

 • De duur van de opdracht is in eerste instantie 3 maanden, mogelijkheid tot verlenging
 • Salaris tussen € 2.600,00 en € 3.500,00 obv fulltime aanstelling (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Gewenste beschikbaarheid tussen 24 en 40 uur per week, bij voorkeur ook in de weekenden beschikbaar.


Reactie / Reaction

Neem voor meer informatie contact op met Na Rae de Jong: 088 00 21 123 // 06 271 19 653

Vacaturenummer: 6796
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
CheckMark Labrecruitment
Vacaturesteller:
CheckMark Labrecruitment
Standplaats:
Eindhoven

Geplaatst op FMF: 25 januari 2021

Branche: Medical, Healthcare
Functie: R&D, QC / Laboratory, Management
Vacatures Internationaal: Internationaal
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar