home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Ervaren techneuten in 3-ploegendienstbedrijfslogo

Introductie

Als techneut meestrijden om levens te redden? In deze functie analyseer je technische problemen in het verpakkings-productieproces van medicijnen en los je die vervolgens structureel op. Daar maak je je collega’s blij mee, maar ook de mensen voor wie we het uiteindelijk allemaal doen!

Voor de productie afdelingen in Haarlem zijn we vanwege uitbreiding op zoek naar meerdere:
Ervaren techneuten in 3-ploegendienst


Het bedrijf / The company

Wie we zijn…
In de Verenigde Staten en Canada staan we bekend als Merck & Co., Inc., Kenilworth, New Jersey, VS, en in alle andere landen als MSD. Al meer dan een eeuw stellen we ons in dienst van het leven en produceren we geneesmiddelen en vaccins voor veel van de meest uitdagende ziekten in de wereld. Ook vandaag de dag blijft ons bedrijf voorop lopen in het onderzoek naar het leveren van innovatieve oplossingen in de gezondheidszorg en het op een hoger plan brengen van de preventie en behandeling van ziekten die een gevaar vormen voor mensen en dieren wereldwijd.

Waar we naar zoeken…
In een wereld van snelle innovatie zoeken we naar dappere uitvinders die impact willen maken in alle aspecten van ons bedrijf, waardoor doorbraken mogelijk zijn die de komende generaties zullen beïnvloeden. We moedigen u aan om uw ontwrichtend denken, samenwerkende instelling en diverse perspectieven mee te brengen naar onze organisatie. Samen gaan we door met het Uitvinden voor het leven, Levens beïnvloeden en ondertussen het Inspireren van uw carrièregroei.

INVENT.
IMPACT.
INSPIRE.


We zijn er trots op dat we een bedrijf zijn dat de waarde van diverse, getalenteerde en toegewijde mensen samenbrengt en omarmt. De snelste manier om innovatie te doorbreken is wanneer diverse ideeën samenkomen in een inclusieve omgeving. We moedigen onze collega's aan om respectvol naar elkaar te zijn en gezamenlijk problemen te benaderen. We zijn een werkgever die gelijke kansen biedt en toegewijd is aan het bevorderen van een inclusieve en diverse werkplek.


De functie / The role

Manufacturing Operations
Ons Manufacturing Operations-team bestaat uit de mensen die onze producten maken. We werken in de fabrieken met een “Veiligheid komt eerst, altijd kwaliteit”-mentaliteit en streven naar continue verbetering. We werken in de lokale fabriek, die is verbonden met ons wereldwijde productienetwerk, om de hoogste kwaliteit grondstoffen, tussenproducten en eindproducten te garanderen.


Welkom in ons team
Vanuit Haarlem distribueren 2.500 verschillende verpakkingen van geneesmiddelen en vaccins naar meer dan 140 landen. Haarlem staat bekend als dé flexibele verpakkingslocatie in Europa.
Onze productie in Haarlem bestaat 3 verpakkingsafdelingen die verantwoordelijk zijn voor de totale supply keten met betrekking tot het verpakken van medicijnen: van het ontwikkelen en bestellen van componenten en bulk tot aan het afleveren van de geneesmiddelen in de verzendverpakking.
Als Techneut ben je werkzaam in het geldende ploegenrooster en rapporteer je rechtstreeks aan de Technical Manager.


De functie
Je bent dé specialist op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek of besturingstechniek en jij weet altijd of de technische staat van de apparatuur in orde is. Wat doe je zoal?
• Je analyseert en lost technische (ver)storingen op aan alle verpakkings-, productie-, en randapparatuur en ook de beheersystemen van het gebouw.
• Wanneer nodig schakel in je een externe specialist in.
• Je voert onderhoud uit of houdt hier toezicht op. Je doet inspecties, kalibraties, routine validaties en kwalificatietrajecten en vult de bijbehorende documentatie en rapportage in.
• Je stelt modificaties voor en voert deze uit in samenwerking met de Reliability Engineer, hiervoor stel je ook de bijbehorende documenten op.
Bekijk ook dit filmpje om te zien wat het is om te werken als techneut bij ons.


Manufacturing & Supply Division
Onze Manufacturing & Supply Division streeft ernaar om wereldwijd de meest betrouwbare leverancier van biofarmaceutica te zijn. Onze faciliteiten, in combinatie met onze externe partners en leveranciers, creëren onderling een internationaal productienetwerk dat toegewijd is om hoogwaardige, betrouwbare levering aan klanten en patiënten te bieden, altijd op tijd en elke keer opnieuw.


Het profiel / Your profile

Wij zoeken
Als techneut beschik je over:
• Een diploma op MBO niveau 4 Mechatronica, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde met secundaire kennis van Electrotechniek.
• Bij voorkeur aanvullende vakopleidingen zoals VCA, NEN3140, Elektrisch Schakelen of Industriële automatisering.
• Je hebt bij voorkeur enkele jaren werkervaring, maar ook starters nodigen we van harte uit om te solliciteren.
• Je werkt graag samen in teams en houdt ervan technische problemen op te lossen.
• Je praat en schrijft goed Nederlands en Engels.
• Je bent fulltime beschikbaar en bereid tot het werken in de 3-ploegendienst.


Het aanbod / The offer

Wij bieden
Werken bij ons betekent samen werken aan gezondheid in een internationale werkomgeving met toegewijde collega’s.
Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wie jij bent. Verder kan je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:
• Een competitief salaris;
• 35,5 vakantiedagen;
• 8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering;
• Een ploegentoeslag tussen de 15% en 25%;
• Incentive Plan;
• Een uitstekend pensioen;
• Gratis gebruik sportschool;
• Reiskostenvergoeding;
• Verschillende trainingsmodules.


Heb je vragen over deze vacature?
Stuur je vraag inclusief het vacaturenummer en de vacaturetitel naar het volgende emailadres: RecruitmentNL@MSD.com.
Sollicitaties kunnen alleen via onze website worden ingediend.Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
MSD
Vacaturesteller:
Barbara Razenberg
Standplaats:
Haarlem

Geplaatst op FMF: 07 januari 2021

Branche: Farma & Biotech
Functie: Produktie/Engineering/Facility
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar