home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Junior Actuaris Non-Lifebedrijfslogo

Introductie

Wil jij actuariële modellen programmeren en je focussen op het continu verder verbeteren van deze modellen? Kom groeien als Junior Actuaris bij a.s.r.!

Het bedrijf / The company

Hier ga je werken als Junior Actuaris non-life in Utrecht

Je komt te werken in een team met in totaal 15 collega’s. De leeftijd varieert van 25 tot 55 jaar en er is veel kennis en ervaring binnen het team. Er heerst een open sfeer en informele cultuur, daarnaast zijn collega’s graag bereid om elkaar te helpen. Er is ruimte om tijd- en plaats onafhankelijk te werken maar we houden ook gezamenlijk rekening met deadlines en producten die we opleveren.

De functie / The role

In deze functie van Junior Actuaris krijg je alle ruimte om kennis en ervaring op te doen op het gebied van actuariële modellen. We werken met meerdere SAS-programma’s om de verslaglegging van onze voorzieningen en risico’s te faciliteren. SAS is voor ons een veel gebruikte tool voor bijvoorbeeld IFRS17, de Solvency 2 individuele modellen voor Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, herverzekeringsmodellen en bestaande rapportagemodellen. Door verdere professionalisering van de afdeling willen we de modellen verbeteren en door ontwikkelen met als doel betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige cijfers en rapportages leveren. En daar hebben we jou voor nodig: Als Actuaris non-life ben jij verantwoordelijk voor het optimaliseren van deze actuariële modellen. In een projectmatige omgeving voer je opdrachten uit en denk jij proactief mee met de eindgebruikers - jouw collega-actuarissen – hoe je verbeteringen kunt doorvoeren. Kom jij als energieke Actuaris ons versterken?

Dit ga je doen als Actuaris non-life

je doet zelfstandig verbeteringsvoorstellen over de inrichting van de structuur en de performance van de modellen in SAS
je doet mee met veranderingsprojecten en bouwt en implementeert zelfstandig de veranderingen
samen met collega’s kijk je welke ontwikkelingen je gaat doorvoeren in de modellen
je zorgt voor het draaiend houden van bestaande SAS modellen
om een goed beeld te krijgen van de wensen van de eindgebruiker draai je tijdens piekmomenten mee in het reguliere rapportageproces

Het profiel / Your profile

Deze vacature is echt iets voor jou, want jij hebt

een afgeronde, technische wo-studie, bijvoorbeeld Actuariële Wetenschappen, Econometrie of Toegepaste Wiskunde
kennis en ervaring in ICT en programmeren, en het liefst ook ervaring in SAS
bij voorkeur affiniteit met actuariële modellen op AOV gebied
het liefst ook enige werkervaring in de financiële dienstverlening
een grote overtuigingskracht om anderen mee te nemen en je bent oplossingsgericht, initiatiefrijk en resultaatgericht

Reactie / Reaction

Solliciteer op deze Actuariële vacature

Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer’. Bij a.s.r. geloven we dat verschillen ons samen sterker en beter maken. We staan voor gelijke carrièrekansen voor iedereen. Waar je ook vandaan komt, wat je gender, leeftijd of geaardheid is en of je wel of geen arbeidsbeperking hebt. Voor ons tellen alleen je kwaliteiten. Daarom vinden we het prima als jij in jouw cv geen geboortedatum en geboorteplaats opneemt.Neem bij inhoudelijke vragen contact op met Willem Jan Bremmer (Manager SSC actuarial reporting Group & Non-life): willem.jan.bremmer@asr.nl. Vragen over het proces kun je stellen aan Heert-Jan Dokter (recruiter): 06-22 655978/ heertjan.dokter@asr.nl.

Als je bij ons in dienst komt, vragen wij je om de eed of belofte af te leggen. Hiermee committeer je je aan onze gedragsregels. Medewerkers in de financiële sector zijn verplicht om een eed of belofte af te leggen.Als onderdeel van onze sollicitatieprocedure vragen wij je een online assessment te doen. Alle informatie hierover ontvang je van Heert-Jan.

De functie waarop je solliciteert is binnen a.s.r. aangemerkt als ‘insiderfunctie’. Insiders zijn medewerkers die beschikking (kunnen) hebben over voorwetenschap. Om de integriteit en goede reputatie van a.s.r. en haar medewerkers te waarborgen en te beschermen, vragen we insiders kennis te nemen van onze regeling omgang met koersgevoelige informatie en privétransacties in beleggingen en overeenkomstig te handelen.

Wij werken op een prettige manier samen met een aantal preferred suppliers. Acquisitie door werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureaus wordt daarom niet op prijs gesteld.
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
ASR
Vacaturesteller:
ASR
Standplaats:
Utrecht

Geplaatst op FMF: 06 januari 2021

Branche: Healthcare
Functie: Finance / IT / Inkoop, HR / PR / legal
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar