home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Actuaris Financial Risk Group FRPMbedrijfslogo

Introductie

Wil jij je verbreden of juist specialiseren als Actuaris? Bij a.s.r. krijg je alle ruimte om door te groeien en je ambities waar te maken, dus bekijk snel onze vacature Actuaris Financial Risk!

Het bedrijf / The company

Hier ga je werken als Actuaris in Utrecht

Je gaat werken met 4 tot 6 betrokken, specialistische collega's op een uitdagend project. Er is een informele sfeer waar collega’s elkaar inhoudelijk uitdagen om gezamenlijk het beste resultaat te behalen. Buiten je team werk je veel samen met collega’s van Finance, Risk & Performance Managment (FRPM) en Group Balance Sheet Management (GBSM). Daarnaast schakel je vaak met CFRO, de business en de second line (actuariële functiehouder).

De functie / The role

In de rol van Actuaris Financial Risk ga je deelnemen aan diverse projecten die gericht zijn op het Solvency II Framework. De financiële wereld kenmerkt zich door toenemende complexiteit en focus op risico's, modelontwikkeling en datakwaliteit. Daarom gaan we de komende jaren extra aandacht besteden aan de beheersing en inrichting van het Solvency II framework. Jij gaat als Actuaris samen met je team de daarbij behorende nieuwe risico modellen ontwikkelen voor levens, schade-, en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Vervolgens ga je deze modellen samen met de bestaande afdelingen gedragen neerzetten binnen a.s.r.

Doordat je in deze functie heel zichtbaar bent binnen a.s.r. en je alle ruimte krijgt om je te specialiseren in een bepaalde richting of juist te verbreden, is deze Actuaris vacature een mooie kans om door te groeien.
Dit ga je doen als Actuaris Financial Risk

risicomodellen ontwikkelen en implementeren
data en grondslagen onderzoek uitvoeren
de verzekeringstechnische risico modellen inbedden in het aggregatie model
risico modellen toepasbaar maken van de pricing binnen a.s.r.
contact onderhouden met verschillende betrokken afdelingen

Het profiel / Your profile

Deze vacature is echt iets voor jou, want jij hebt

een afgeronde bèta wo-studie zoals Actuariaat, Econometrie, Wiskunde, Statistiek, bij voorkeur met de postdoctorale beroepsopleiding actuariaat (AAG)
enkele jaren werkervaring, het liefst binnen een consultancy-organisatie of een verzekeraar
relevante ervaring in modellering, validatie, actuariaat, risk management, financiële markten, ALM, financiële instrumenten binnen leven- en schadeverzekeraars
geen moeite om te presteren onder tijdsruk en bent ondernemend en zelfstandig
ervaring met projectmatig werken en werken in multidisciplinaire projectteams

Het aanbod / The offer

Dit bieden we je

een grote mate van flexibiliteit: je kunt grotendeels zelf bepalen hoe jij je tijd en je werk indeelt
bruto € 4.400,- tot € 6.300,- op basis van 38 uur per week, een collectieve pensioenregeling en een vaste 13e maand
als duurzaamste verzekeraar en Beste Werkgever doen we er alles aan om een fijne werkomgeving te creëren waar iedereen zich thuis voelt
doorgroeimogelijkheden en een ruim opleidingsbudget voor trainingen en opleidingen naar keuze
lees meer over wat jij van ons kan verwachten

Reactie / Reaction

Solliciteer op deze Actuariële vacature

Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer’. Bij a.s.r. geloven we dat verschillen ons samen sterker en beter maken. We staan voor gelijke carrièrekansen voor iedereen. Waar je ook vandaan komt, wat je gender, leeftijd of geaardheid is en of je wel of geen arbeidsbeperking hebt. Voor ons tellen alleen je kwaliteiten. Daarom vinden we het prima als jij in jouw cv geen geboortedatum en geboorteplaats opneemt.

Neem bij inhoudelijke vragen contact op met Arthur Hordijk (Hoofd GBA): arthur.hordijk@asr.nl.

Vragen over het proces kun je stellen aan Heert-Jan Dokter (recruiter): 06-22655978 / heertjan.dokter@asr.nl.

Tenslotte ..... / Finally ....

Als je bij ons in dienst komt, vragen wij je om de eed of belofte af te leggen. Hiermee committeer je je aan onze gedragsregels. Medewerkers in de financiële sector zijn verplicht om een eed of belofte af te leggen.

Als onderdeel van onze sollicitatieprocedure vragen wij je een online assessment te doen. Alle informatie hierover ontvang je van Heert-Jan.

De functie waarop je solliciteert is binnen a.s.r. aangemerkt als ‘insiderfunctie’. Insiders zijn medewerkers die beschikking (kunnen) hebben over voorwetenschap. Om de integriteit en goede reputatie van a.s.r. en haar medewerkers te waarborgen en te beschermen, vragen we insiders kennis te nemen van onze regeling omgang met koersgevoelige informatie en privétransacties in beleggingen en overeenkomstig te handelen.

Wij werken op een prettige manier samen met een aantal preferred suppliers. Acquisitie door werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureaus wordt daarom niet op prijs gesteld.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
ASR
Vacaturesteller:
ASR
Standplaats:
Utrecht

Geplaatst op FMF: 06 januari 2021

Branche: Healthcare
Functie: Finance / IT / Inkoop, HR / PR / legal
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar