home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Supply Chain Manager FoodIntroductie

Ben jij een ervaren Supply Chain manager die zich thuis voelt in de Food Industrie? Stuur jij graag mensen aan en houd je daarbij graag het overzicht over het gehele S&OP proces? Heb jij ervaring in het MKB en ben je altijd bezig om te kijken naar het verbeteren en optimaliseren van processen? Dan maken wij graag kennis met jou!

Het bedrijf / The company


Waar ga je dit doen

Onze opdrachtgever is een toonaangevende producent van snackproducten. Met de bekende merken die zij produceren zijn al meer dan 30 jaar marktleider in de Retail en Out-of-home markt. Op de locatie in de regio Utrecht werken ruim 100 medewerkers.

Het bedrijf heeft als missie om het productassortiment steeds opnieuw af te stemmen op de veranderende consumentenwensen, met betrekking tot kwaliteit, gezondheid, sociaal welzijn en gemak. Maar bovenal is het doel om culinair genot te bieden bij elke hap.


De functie / The role


Wat ga je doen

Als Supply Chain Manager stuur je de afdeling - bestaande uit de medewerkers Customer Service, Inkoop, Planning, Bedrijfsbureau en Expeditie aan. Je legt processen vast en bent continu bezig met het optimaliseren en borgen van de gebruikte procedures en werkwijzen voor orderverwerking, planning, inkoop en databeheer.

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor een betrouwbare forecast voor commercie (intern) en een optimale dienstverlening richting de klant (extern). Daarnaast ben je een sparringpartner voor het MT op het gebied van Supply Chain Management.


Het profiel / Your profile


Wat heb je in huis

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding richting Bedrijfskunde, Logistiek of een aanverwante opleiding. Daarnaast heb je meerdere jaren leidinggevende ervaring opgedaan in een food productie omgeving. Je wilt graag helpen processen te verbeteren en optimaliseren en houdt daarbij zowel de belangen van jouw eigen team, de afdeling commercie en operations en de belangen van de klant in het oog.

Je beschikt over de volgende kennis:

Gevorderde gebruiker van Excel en ervaren gebruiker Word en Powerpoint
Goede kennis van de werking van ERP software
Ervaring met BI software
Gevorderde kennis van planningssystemen en -methodieken
Kennis van moderne inrichting supply chain processen, projectmanagement en proces verbetertechnieken

Als persoon ben je klant- en resultaatgericht. Je bent een stevige gesprekspartner, werkt nauw samen met de Marketing & Sales directeur en rapporteert aan de Algemeen directeur. Jouw competenties zijn:

Leiderschap (mensgericht en taakgericht), weet te verbinden en mensen in beweging te krijgen
Analytisch (overstijgend en conceptueel vermogen)
Resultaatgericht en vasthoudend
Procesmatig denken en handelen (planmatig, georganiseerd)
Hands on mentaliteit, probleemoplossende en dienstverlenende instelling
Communicatief vaardig, overtuigend en pro actiefHet aanbod / The offer


Wat bieden wij

Een leidinggevende functie waarin je je eigenaarschap en gedrevenheid volledig kwijt kunt. We bieden verder een marktconform salaris (cao gemaksvoedingsindustrie), een vaste eindejaarsuitkering en ATV dagen.

Een prettige en professionele bedrijfscultuur waarin kwaliteit, eigenaarschap, energie & enthousiasme, executie- en resultaatgericht voorop staat.


Reactie / Reaction


Overig

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst? Twijfel dan niet en solliciteer direct!Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Anoniem
Vacaturesteller:
Aeres Agree
Standplaats:
Utrecht

Geplaatst op FMF: 05 januari 2021

Branche: Food
Functie: Planning & Logistiek, Management
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar