home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

QA/GMP Coördinator

priority vacature priority vacature

Introductie

Interessante positie als QA/GMP Coördinator bij een internationale organisatie gericht op consultancy

Het bedrijf / The company

Onze opdrachtgever is een internationaal farmaceutisch consultancybureau. Ze ondersteunen wereldwijd farmaceutische organisaties, door middel van consultancy services, trainingen en audits. Zo zorgen ze ervoor dat zowel kleine als grote organisaties voldoen aan de GMP, GDP, EMA, FDA, of WHO regulatory compliance. Naast Nederland zijn ze onder andere ook actief in Canada, Pakistan, India, China, Uruguay en Spanje. De organisatie is een jong, vrij informeel bedrijf met korte lijnen en een ontspannen onderlinge sfeer. Ze hebben aandacht voor de werknemers en hun ontwikkeling. Vanwege groei en uitbreiding zijn ze op zoek naar een nieuwe QA/GMP Coördinator. De positie is voor de locatie Woerden, Nederland.

De functie / The role

Als QA/GMP Coördinator ligt jouw focus op het coördineren van kwaliteitsprojecten voor zowel kleine als grote farmaceutische organisaties. Hierbij kan je denken aan het implementeren van kwaliteitssystemen of het uitvoeren van audits. Het is aan jou om te inventariseren wat er nodig is voor het project en wat er gedaan moet worden en door wie. Vervolgens ga je zelfstandig deze projecten managen en coördineren, behoud je het overzicht en bewaak je de deadlines. Daarnaast zal je ook een rol pakken in de uitvoering en hands-on aan de slag gaan en bijvoorbeeld processen schrijven. Je zet externen (interim consultants) in waar nodig, maar behoud zelf het overzicht. Daarnaast vind je het leuk om structuur aan te brengen, neem je verantwoordelijkheid en steek je graag de handen uit de mouwen. Je werkt in een klein team en krijgt veel ruimte om te groeien, maar er wordt dus ook het nodige van je verwacht. Je bent flexibel en hebt een ondernemersmentaliteit. Afhankelijk van de projecten (en de ontwikkelingen m.b.t. Covid-19), komt het ook wel eens voor dat je zal reizen naar het buitenland. Tot slot, mocht je het leuk vinden om trainingen te geven, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden, evenals het maken van trainingsmateriaal hiervoor. Al met al, een uitdagende coördinerende, maar ook hands-on rol in een groeiende internationale organisatie.

Het profiel / Your profile

• minimaal afgeronde hbo- of wo-opleiding;
• QA en GMP-ervaring in de farmaceutische industrie;
• ambitie om te groeien;
• hands-on, flexibel, ondernemend, zelfstandig;
• gestructureerd, behoud het overzicht, verantwoordelijk;
• goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.


Het aanbod / The offer

• ambitieuze, groeiende internationale organisatie;
• zowel coördinerende als hands-on uitdaging;
• voldoende ruimte om te groeien;
• mooie combinatie van werken binnen een klein bedrijf en tegelijkertijd samenwerken met grote bedrijven.Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/20-102-FMF, naar Jamie van der Heijde, info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kun je bellen met Jamie van der Heijde via 033 - 4728087.Tenslotte ..... / Finally ....

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Anoniem
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Woerden

Geplaatst op FMF: 31 december 2020

Branche: Farma & Biotech
Functie: QA / regulatory
Vacatures Internationaal: Internationaal
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc, PhD
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar