home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Recruitment Consultant Life Sciences

priority vacature priority vacature

bedrijfslogo

Introductie

Beschik jij over een ondernemende persoonlijkheid? Dan krijg jij bij ons de ruimte om jouw sociale skills en commercieel talent te ontwikkelen!

Het bedrijf / The company

Derks & Derks brengt als strategisch partner in human talent, organisaties en hoger opgeleide talenten in Life Sciences en gezondheidszorg samen. Werving & Selectie, Detachering & Interim, Talent Development, HR Research en Opleiding & Training vormen de kern van onze dienstverlening. Persoonlijke aandacht, heldere afspraken, integriteit en strikte kwaliteitsnormen, vormen daarin altijd de basis. Met een breed netwerk en sterke vak- en branchekennis, zijn wij dé strategisch partner in human talent.

Om onze rol als specialist in Life Sciences steeds breder in te vullen en in te spelen op marktontwikkelingen, hebben we de afgelopen jaren diverse innovatieve projecten in deze markt gelanceerd:
• Masterclass NieuweZorg 3.0 (verheldering en verdieping voor iedereen die meer wil betekenen voor de zorg)
• Leergang Industriële Farmacie (praktijkgerichte professionalisering in de farmaceutische industrie)
• FMF-vacatures (alle HBO+ vacatures in Life Sciences online beschikbaar)
• INRALS (internationaal netwerk van werving- & selectiebureaus in Life Sciences)

Onze kernwaarden zijn: samen het beste resultaat, team van experts, betrouwbare partner en kwaliteit
verzekerd. De cultuur is hands-on, klantgericht, informeel en betrokken. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Om ons team van experts uit te breiden zijn we op zoek naar een gedreven, professionele en enthousiaste Consultant, die graag bijdraagt aan de gezamenlijke doelstellingen van de afdeling.


De functie / The role

Denk jij in mogelijkheden en hou je eenvoudig het overzicht over verschillende projecten? Dan komen deze vaardigheden goed van pas in de rol van Recruitment Consultant. In deze functie werk je aan meerdere opdrachten tegelijk. Je bent dé gesprekspartner voor ons netwerk. Je helpt de professional met het vinden van de juiste baan en eventuele vervolgstappen in zijn/haar carrière binnen de branche.

Tevens ben je strategisch partner voor de opdrachtgevers waarvoor je werkt. Je adviseert, waar mogelijk bij HR gerelateerde vraagstukken, of informeert over de andere ondersteunende diensten en opleidingen van Derks & Derks. Je moet snel kunnen schakelen en meerdere ballen in de lucht kunnen houden. Je takenpakket bestaat onder andere uit het op- en uitbouwen van nieuwe en bestaande relaties, opstellen van plan van aanpak, coördineren van opdrachten, schrijven van wervende vacatureteksten, searchen en interviewen.

Het is voor jou geen probleem om aan tafel bij de opdrachtgever de juiste vragen te stellen en zo snel te achterhalen naar wat voor nieuwe medewerker ze op zoek zijn. Op basis van die informatie ga jij aan het werk. Dit kan betekenen dat je een wervende advertentietekst schrijft en deze verspreidt via verschillende sociale mediakanalen. Nadat je in contact bent gekomen met de juiste kandidaten voor de functie en deze persoonlijk gesproken hebt, schrijf je een realistisch persoonlijkheidsprofiel voor de opdrachtgever. In je functie zal er meerdere keren een beroep worden gedaan op jouw overtuigingskracht, zodat je de match tot stand kan brengen. Je denkt in mogelijkheden en kan snel handelen om gezamenlijk met het team het beste resultaat te behalen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het resultaat, maar het team staat achter je om de helpen waar nodig. Ben jij creatief en vindingrijk en weet jij makkelijk de juiste kandidaat voor de juiste baan te vinden? Dan ben jij degene die wij zoeken. Een enthousiaste, leergierige en commerciële collega voor de functie van Recruitment Consultant.

Het profiel / Your profile

• Een BSc./MSc. Werk en denkniveau;
• bij voorkeur ervaring in vergelijkbare functie, kennis van recruitment (branchekennis is niet vereist);
• representatief, proactief, daadkrachtig, mensgericht en betrokken;
• commerciële instelling;
• verbinder, weet de juiste match te maken;
• goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal;
• gezonde dosis humor.

Het aanbod / The offer

• werken in een succesvolle en groeiende dienstverlenende organisatie;
• een enthousiast team van collega’s;
• open cultuur en sfeer, waardoor je waarschijnlijk snel je plek zal vinden binnen het team;
• breed takenpakket met grote mate van verantwoordelijkheid;
• ruimte voor opleiding en ontwikkeling;
• samen met collega’s verantwoordelijk zijn voor het resultaat;
• op- en uitbouwen van een netwerk binnen de Life Sciences en gezondheidszorg;

Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/20-101 naar Pieter van Gelderen, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter via 033 - 4728087. Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Derks & Derks
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Amersfoort

Geplaatst op FMF: 18 december 2020

Branche: Food, Farma & Biotech, Medical
Functie: HR / PR / legal
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc, PhD
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar