home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Quality Coördinator (Interim)

priority vacature priority vacature

Introductie

Sta jij voor top kwaliteit, ga jij graag een uitdaging aan en ben jij in staat om zelfstandig het kwaliteitsbeleid operationeel naar een nog hoger niveau te tillen? Ben jij hiernaast per direct beschikbaar voor een project van minimaal één jaar? Dan is deze functie van Quality Coördinator iets voor jou !

Het bedrijf / The company

Onze opdrachtgever is een snelgroeiende producent van vegetarische producten in de regio van Almere. Iedere dag werken hier ruim 65 medewerkers aan een kwalitatief top product.

De functie / The role

Als Quality Coördinator krijg je verantwoordelijke functie binnen de fabriek om de kwaliteit naar een hoger niveau te tillen. Vanuit je rol ben je klantgericht en ben je in staat klachten op een correcte manier op te lossen, het spreekt voor zich dat je vervolgens ook onderzoekt waar deze klachten vandaan komen en hoe deze in toekomst voorkomen kunnen worden. Hiernaast zorg je er voor dat het kwaliteitshandboek up-to-date is en dat er volgens de BRC richtlijnen wordt geproduceerd. In deze functie sta je dicht bij de productie. Je hebt veelvuldig overleg met de Manager Productie en Productiemedewerkers om processen te verbeteren en risico’s m.b.t. voedselveiligheid en kwaliteitseisen uit te sluiten.

Het profiel / Your profile

Om deze functie succesvol te kunnen uitvoeren vragen wij het volgende van je:

- Een afgeronde Hbo-opleiding, gericht op voedingsmiddelentechnologie of vergelijkbaar;
- Relevante stage- of werkervaring in de foodsector op het gebied van kwaliteit;
- Kennis van kwaliteitssystemen zoals BRC.

Als persoon ben jij iemand die goed zelfstandig kan werken en je vastbijt in de opvolging van kwaliteit gerelateerde zaken. Je toont hierin eigenaarschap, communiceert gemakkelijk of verschillende niveaus en bent zeer nauwkeurig.

Het aanbod / The offer

Een uitdagende functie waarbij je de kans krijgt om zelfstandig de hele fabriek, op kwaliteitsgebied. te professionaliseren. Hierbij mag je rekenen op een goed salaris (passend bij jouw werkervaring), 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.


Vind jij het interessant om voor verschillende organisaties te werken, maar wil je daarbij wel de voordelen van een vast contract? Dan gaan wij hierover graag het gesprek met je aan!


Reactie / Reaction

Heb je interesse in deze functie en wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze Recruiter Tim Hendriks. Telefonisch kan dit door te bellen naar 06-10002417 of per mail via T.hendriks@yor-in.nl.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Yor-in
Vacaturesteller:
Yor-in
Standplaats:
Lelystad

Geplaatst op FMF: 18 november 2020

Branche: Food, Farma & Biotech
Functie: QA / regulatory, QC / Laboratory
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar