home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Locatiemanager Utrecht

priority vacature priority vacature

bedrijfslogo

Introductie

Integrale managementfunctie voor vooruitstrevende verbinder met ervaring in de GGZ

Het bedrijf / The company

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in ondersteuning aan mensen met complexe zorgvragen op het gebied van psychiatrie en verslaving. Hierbij moet je denken aan autisme, schizofrenie, borderline, forensische problematiek, jongeren met een psychotische kwetsbaarheid en chronische verslavingsproblematiek. Deze begeleiding is herstelondersteunend en gericht op ontwikkeling, waarbij de mogelijkheden en wensen van de cliënt centraal staan. Bij ondersteuning van deze cliëntengroepen werken zij intensief samen met andere organisaties in de regio Utrecht. De organisatie staat bekend om haar inhoudelijke expertise, hoge kwaliteitsniveau en vooruitstrevende initiatieven.

De functie / The role

Als Locatiemanager geeft je leiding aan twee teams bestaande uit behandelaren, persoonlijk begeleiders, herstelcoaches en woonondersteuners. De medewerkers zijn verdeeld over twee teams en gezamenlijk verantwoordelijk voor de begeleiding van cliënten. Eén team werkt vanuit een vaste locatie en het gebiedsteam biedt ambulante begeleiding in de wijk. De teams zijn zelforganiserend en als Locatiemanager ben je verantwoordelijk voor een goede aansturing en begeleiding van beide teams. Hierbij werk je nauw samen met een collega Locatiemanager verantwoordelijk voor de aansturing van twee teams in dezelfde regio.

Je bent integraal verantwoordelijk voor een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering, waarbij zorg wordt geleverd volgens de missie en visie van de organisatie. Je wil de beste resultaten behalen voor de cliënten en doet dit vanuit de herstelondersteunende zorgvisie. Je wil jouw teams motiveren door medewerkers te coachen, uit te dagen en te faciliteren. Verder werk je samen met de teams aan het doorontwikkelen van de zorg in de regio. Dit doe je in nauwe samenwerking met andere Locatiemanagers, stafhoofden, de bestuurder, externe netwerkpartners zoals de gemeente en andere (GGZ-)organisaties. Daarnaast speel je in op de initiatieven die vanuit de teams zelf ontstaan.

Als Locatiemanager werk je ook locatieoverstijgend en neem je deel aan verschillende projectgroepen en overleggen. Je bent integraal verantwoordelijk voor de aansturing binnen jouw regio, je rapporteert direct aan de bestuurder en denkt actief mee over de toekomstontwikkelingen binnen de organisatie.


Het profiel / Your profile

• relevante afgeronde opleiding op hbo-niveau of hoger;
• aanvullende managementopleiding succesvol afgerond;
• ervaring met het aansturen van een zorgteam en/of -locatie;
• aantoonbare ervaring binnen de GGZ en/of affiniteit met psychiatrie;
• inspirerende en coachende manier van leidinggeven;
• initiatiefrijk, bedrijfsmatig sterk en sociaal vaardig.Het aanbod / The offer

• uitdagende en afwisselende rol met veel zelfstandigheid;
• integrale aansturing van een team van meer dan 30 medewerkers;
• bijdragen aan het welzijn van cliënten met een psychische kwetsbaarheid;
• intensieve samenwerking met ketenpartners in de regio;
• salaris conform FWG 65 CAO GGZ.Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/20-050-DD, naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Derks&Derks via 033 - 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.


Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Anoniem
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Utrecht

Geplaatst op FMF: 13 november 2020

Branche: Healthcare
Functie: Management, Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar