home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Verpleegkundige polikliniek en Behandelkamer Plastische Chirurgiebedrijfslogo

Introductie

Doortastend, enthousiast en besluitvaardig. Dat zijn de kwaliteiten die wij graag terugzien in een verpleegkundige welke ons team komt versterken. Als professional bouw je samen met ons team van de polikliniek Plastische Reconstructieve Hand en Esthetische Chirurgie aan kwalitatief hoogwaardige zorg.

Extra info

Het team van de polikliniek plastische chirurgie Apeldoorn bestaat uit 5 Plastisch chirurgen, 5 verpleegkundigen en 5 secretaresses. Als team streven naar een hoog zorg niveau waarbij wij ons voortdurend blijven verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen en er zeker ruimte is om te leren. Wij hechten veel waarde aan een goede sfeer op de afdeling waarbij humor niet mag ontbreken. Een zeer dynamische werkomgeving!

De functie / The role

Naast het zelfstandig uitvoeren en het assisteren van diversen soorten spreekuren op de polikliniek verwachten wij dat je kunt assisteren tijdens poliklinische ingrepen. Je verricht verpleegkundige handelingen binnen de kaders van de wet-BIG. Je levert een actieve bijdrage aan de professionalisering van het beroep door o.a. het geven van scholing/klinische lessen aan collega’s.

Het profiel / Your profile

Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding als verpleegkundige en hebt recente chirurgische ervaring met voorkeur op het gebied van Plastische Reconstructieve hand en Esthetische Chirurgie en een Mamma Care opleiding, of de bereidheid tot het volgen van deze opleiding. Tevens beschik je over ruime ervaring op het gebied van wonden –en wondverzorging. Chirurgische ziekenhuiservaring is zondermeer een pré.Het veelzijdige karakter van het werk vraagt om een flexibele houding. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig en onder tijdsdruk te werken en om indien nodig snel te kunnen beslissen.

Het aanbod / The offer

Een contract van 20 uur. Inschaling vindt plaats in FWG 45 volgens de CAO ziekenhuizen.
Een aanstelling voor onbepaalde tijd is wat wij voor ogen hebben en van belang achten voor de verdere ontwikkeling van onze afdeling. Zoals gebruikelijk wordt in eerste instantie een aanstelling voor de duur van 1 jaar gehanteerd.
Apeldoorn is zeer centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en per openbaar vervoer.
Werken in Apeldoorn betekent werken in een mooie, groene stad met alle voorzieningen die je van een grote stad mag verwachten. Apeldoorn is zeer centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en per openbaar vervoer.
We vinden het belangrijk dat je qua werk/privé goed in balans bent. Daarom houden wij zoveel mogelijk rekening met de wensen die je hebt ten aanzien van je werktijden en de werklocatie.
Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%, premiekorting op je verzekeringen en een fiscaal aantrekkelijke meerkeuzesysteem waarmee je spaart voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet/smartphone of je sportschoolabonnement.
Om er zeker van te zijn dat je een goede keus maakt, bieden wij jou de mogelijkheid om een dag(deel) mee te lopen op onze afdeling.

Reactie / Reaction

Meer informatie
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Hendrik Haringsma MSc, afdelingsmanager polikliniek Plastische chirurgie, via 06 – 11840919.Interesse?
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan zo snel mogelijk. De procedure sluit bij voldoende reacties.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Gelre ziekenhuizen
Vacaturesteller:
Gelre ziekenhuizen
Standplaats:
Apeldoorn

Geplaatst op FMF: 06 november 2020

Branche: Medical
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar