home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Interventieradioloog (0,8-1 fte)bedrijfslogo

Introductie

De afdeling / Het specialisme

Het Medisch Specialistisch Bedrijf Isala (MSB-I) is opgericht op 1 januari 2015 en bestaat uit ruim 250 medisch specialisten. Het MSB-I voert haar werkzaamheden grotendeels uit binnen het ziekenhuis Isala te Zwolle en het ziekenhuis Isala Diaconessenhuis te Meppel.

De functie / The role

Binnen het MSB-I zijn wij voor de vakgroep Radiologie en Nucleaire Geneeskunde op zoek naar een interventieradioloog.

De vakgroep Radiologie en Nucleaire Geneeskunde verzorgt beeldvormende diagnostiek en interventies. Op dit moment zijn er 22 radiologen en 8 nucleair geneeskundigen die het vak gezamenlijk in de volle breedte en orgaangericht uitoefenen. De afdeling is uitstekend geoutilleerd met state of the art apparatuur. Participatie in research en innovatie wordt binnen de vakgroep in het MSB-I gestimuleerd, blijkend uit aanwezigheid van een toonaangevende onderzoekslijn op het gebied van MRI-HIFU. Sinds 2015 wordt de opleiding verzorgd op locatie Zwolle, momenteel zijn er 6 AIOS werkzaam.

De sectie Interventieradiologie bestaat momenteel uit 5 interventieradiologen die gezamenlijk een breed scala aan, onder andere, topreferente zorg leveren, zoals bijvoorbeeld stroke zorg / IAT, coiling cerebrale aneurysmata en oncologische interventies.De functie

Voor de nieuwe interventieradioloog bieden wij de mogelijkheid om zich verder te verdiepen in één van deze deelgebieden. Naast de werkzaamheden als interventieradioloog wordt van u verwacht dat u in nog één of twee andere deelgebieden werkzaam zult zijn.


Het profiel / Your profile


Het profiel

Enthousiaste en ambitieuze (bijna) NVIR geregistreerde interventieradioloog met een tweede en eventueel derde, diagnostisch aandachtsgebied
U bent een teamplayer, flexibel, open en communicatief sterkHet aanbod / The offer


Het aanbod

De vacature wordt voor een aanstelling als specialist in dienstverband (SIDS) van het MSB-I gesteld, gevolgd door toetreding tot het MSB-I conform de regels van het MSB-I.


Reactie / Reaction


Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met de heer B.A.A.M. van Hasselt, voorzitter sectie Interventieradiologie, t (038) 424 75 17, b.a.a.m.van.hasselt@isala.nl of de heer M. Meier, interventieradioloog en vakgroepvoorzitter. (038) 424 53 86, m.meier@isala.nl.

Bent u geïnteresseerd in de vacature? Dan nodigen wij u uit te solliciteren onder vermelding van referentienummer 187124, t.a.v. de heer B.A.A.M. van Hasselt, voorzitter sectie Interventieradiologie.

Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Isala
Vacaturesteller:
Isala
Standplaats:
Zwolle

Geplaatst op FMF: 05 november 2020

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar