home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

A(N)IOS Cardiologiebedrijfslogo

Introductie

46 uur per week
Bepaalde tijd
Schaal 11A: min € 3649 - max € 5037 bruto per maand bij volledig dienstverband (excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)

Het bedrijf / The company

Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare.

Extra info

De afdeling Cardiologie houdt zich bezig met onderzoek, onderwijs en behandeling van hart- en vaatziekten bij volwassenen. De afdeling Cardiologie biedt topreferente en topklinische zorg in de regio Oost-Nederland. De opleiding heeft de A-opleidingsbevoegdheid. De afdeling Cardiologie kent de aandachtsgebieden: therapie thoracale interventies, acuut coronair syndroom (hartinfarct), ritme- en geleidingsstoornissen, hartfalen, percutane hartklepimplantaties, genetica, congenitale cardiologie (aangeboren hartafwijkingen), vrouwencardiologie en geriatrie.

De functie / The role

Als A(N)IOS Cardiologie voer je klinische en poliklinische taken uit voor cardiologische patiënten en geef je onderwijs aan coassistenten. Deze werkplek biedt een uitstekende voorbereiding op de vervolgopleiding Cardiologie, maar is ook een leerzame werkervaring voor artsen die zich willen verdiepen voordat ze bijvoorbeeld spoedeisende hulparts, ziekenhuisarts of een andere medisch specialist willen worden, waarin kennis van cardiologie van belang is.

Het profiel / Your profile

We zoeken een gemotiveerde en enthousiaste arts die:
MSc in Geneeskunde en BIG geregistreerd is.
specifieke belangstelling voor het vakgebied Cardiologie heeft.
bij voorkeur klinische ervaring heeft.
over goede communicatieve, didactische en sociale vaardigheden beschikt.

Het aanbod / The offer

De duur van de aanstelling voor een ANIOS is 1 jaar. De duur van de aanstelling van een AIOS geldt voor de duur van de opleiding.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Reactie / Reaction

Voor alle aanvullende vragen over de functie kun je contact opnemen met dr. Arie van Dijk, cardioloog / opleider.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Radboud UMC
Vacaturesteller:
Radboud UMC
Standplaats:
Nijmegen

Geplaatst op FMF: 16 oktober 2020

Branche: Medical
Functie: Management, Medisch algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar