home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Adviseur inkoopbedrijfslogo

Introductie

36 uur p/w | Nieuwegein
Als inkooptalent je skills inzetten en verder ontwikkelen terwijl je van directe waarde bent voor de zorg? Dat kan in het St. Antonius Ziekenhuis! Als topklinisch ziekenhuis begrijpt het St. Antonius dat de hoogste kwaliteit van zorg enkel kan worden nagestreefd wanneer deze zorg betaalbaar blijft. In het betaalbaar houden van ons (innovatieve) zorgaanbod, speelt de afdeling inkoop een sleutelrol. Word onderdeel van een team met gedreven inkopers die samen de organisatie op inkoop gebied verder wil professionaliseren.

Het bedrijf / The company

Samen zorgen voor de kwaliteit van leven, daar staan onze ruim 6.000 betrokken medewerkers van het St. Antonius Ziekenhuis voor. Naast de beste patiëntenzorg staat innovatie en onderzoek centraal. We zijn niet voor niets een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen in Nederland. En dat stralen we ook graag uit door onze focus te leggen op continue verbetering van onze zorg. Denk aan de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker.

Extra info

Jouw werkplek
De afdeling Inkoop binnen het Antonius Ziekenhuis is verantwoordelijk om te zorgen dat de juiste producten, op het juiste tijdstip tegen de juiste kosten geleverd worden. De afdeling voert zowel strategische als tactische inkoopprojecten uit. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor contractregistratie en het contractbeheer. In 2014 is de afdeling gaan werken met het ERP-systeem, wat ons nog steeds veel operationeel werk oplevert. Daarom werken wij als afdeling hard om een verbeterslag te maken in processen en het systeem. De afdeling is daarnaast bezig met een verdere professionalisering om meer toegevoegde waarde aan de organisatie te kunnen bieden.

De functie / The role

Als inkoop adviseur beheer je een aantal aandachtsgebieden. Afwisseling (bv. tussen verschillende medische en niet-medische dossiers) is hierbij gegarandeerd. Je fungeert als de schakel tussen - en hebt daardoor intensief contact met - de interne stakeholders (vb. zorgafdelingen of de afdeling facilitair) en de externe partijen (vb. de leveranciers en collega’s van andere ziekenhuizen). Door jouw kosten-baten analyses en onderhandeltalent zijn de interne partijen in staat om de juiste assortiment- & investering keuzes te maken. Zo realiseren ze besparingen en zijn ze in staat kosten efficiëntie door te voeren op hun budget. De beslissingen die intern in samenspraak gemaakt worden, vertaal jij naar een onderhandel tactiek die weer leidt tot duidelijke afspraken en overeenkomsten met de leverancier. Daarnaast zorg je voor een gedegen leverancier beoordeling voor de belangrijkste leveranciers binnen jouw pakket. Bij je benchmark maak je gebruik van je netwerk van collega inkopers (zowel binnen de afdeling als bij collega ziekenhuizen). Je werkt nauw samen met de afdelingen logistiek en crediteurenadministratie. Van groot belang: Je levert een bijdrage aan de verdere professionalisering van de afdeling waarbij Inkoop zich ontwikkelt tot inkooppartner voor het ziekenhuis.

Het profiel / Your profile

ij bent, als persoon, daadkrachtig, assertief en resultaatgericht. Je bent niet vies van een uitdaging en denkt in mogelijkheden. Je brengt veel positieve energie mee en je weet collega’s en klanten te inspireren. Je werkt doelmatig met aandacht voor integrale werkprocessen. Je gevoel voor diplomatie en tact zet je in bij onderhandelingen met leveranciers. Je hebt overtuigingskracht en een goed ontwikkeld probleemoplossend vermogen. Je houdt overzicht op het gehele inkoopproces met aandacht voor details. Je bent gericht op samenwerking omdat je weet dat je sámen het beste resultaat kunt bereiken zowel in het inkoopproces als binnen het team.

Van onze nieuwe inkoper vragen wij in elk geval het volgende:

Een afgeronde opleiding op Hbo-niveau;
Ten minste 1 jaar commerciële ervaring in een complexe organisatie;
Ervaring in een ziekenhuis (pre)


Het aanbod / The offer

Om een goede inkoop adviseur te zijn voor onze organisatie vragen we wel wat van je. Daar stellen wij natuurlijk wat tegenover:

om te beginnen een boeiende baan waarin je zelf voor een groot deel bepaalt hoe je er invulling aan geeft om het beste resultaat te bereiken;
een ontwikkelplan op maat dat jou helpt om verder te groeien in jouw rol;
wij bieden jou een salaris passend bij de zwaarte van deze functie (FWG 55). Dit betekent min. € 2.798,- tot max. € 4.111,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling afhankelijk van opleiding en werkervaring;
goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en de mogelijkheid deel te nemen aan een fiets-, fitness- of ‘bring your own device’-regeling;
flexibele arbeidstijden;
volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding;
deelname aan carrièreportaal ‘Sterk in je Werk’.


Reactie / Reaction

Contact

Meer informatie over deze functie is verkrijgbaar bij Bjorn Ritterbeeks, T 06-52742824. Hij vertelt je graag meer over de functie en de afdeling.

Solliciteren
Zie je jezelf al werken binnen ons inkoopteam? Stuur ons dan snel jouw sollicitatie en overtuig ons waarom jij een goede inkoper voor het Antonius bent. Je kunt solliciteren tot 16 oktober 2020 via de solliciteerbutton.

Procedure
De procedure bestaat uit een gespreksronde, een dagdeel meelopen en een arbeidsvoorwaarden gesprek.
Voor de eerste gespreksrondes hebben we alvast ruimte in de agenda’s gereserveerd; woensdagmiddag 21 oktober, maandagochtend 26 oktober en/of woensdagmiddag 28 oktober. We vragen je hier alvast rekening mee te houden.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
St Antonius ziekenhuis
Vacaturesteller:
St Antonius ziekenhuis
Standplaats:
Nieuwegein

Geplaatst op FMF: 07 oktober 2020

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Finance / IT / Inkoop, Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar