home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Deskundige infectiepreventiebedrijfslogo

Introductie

Wil jij in een topklinische maar informele omgeving werken als deskundige infectiepreventie? En wil jij net als wij alles doen wat waarde toevoegt voor onze patiënt? Kom dan ons ambitieuze en enthousiaste team versterken!

Het bedrijf / The company

Waar je komt te werken
Je maakt deel uit van de afdeling ziekenhuishygiëne en werkt nauw samen met vijf collega deskundigen infectiepreventie en twee infectiepreventie assistenten. We hebben een actieve en zichtbare rol op het gebied van opsporen en bestrijden van zorginfecties bij CWZ en zo nodig bij zorgpartners in de regio. Met deskundigheid en betrouwbaarheid zorgen we dat ontwikkelingen verstevigd en geborgd worden binnen de kaders en eisen die door de overheid worden gesteld. Bescherming van onze patiënten en medewerkers staat hierin voorop. Kenmerkend voor onze afdeling is ons enthousiasme voor het werk, de gedrevenheid en de goede sfeer.

De functie / The role

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het opsporen, analyseren, registreren en bestrijden van infectierisico’s en besmettingsbronnen. Door de korte lijnen binnen het ziekenhuis ben je gesprekspartner voor diverse disciplines en draag je het beleid uit naar alle medewerkers. Om voortdurend te kunnen verbeteren verzamel je gegevens, doet onderzoek en schrijft rapportages. Je controleert de naleving van het beleid door middel van audits en geeft scholing, voorlichting en instructies. Met diverse commissies en werkgroepen ga je de uitdaging aan om de zorg zo in te richten dat infectieziekten worden voorkomen.

Het profiel / Your profile


Zo maak jij het verschil

Je hebt een afgeronde opleiding tot deskundige infectiepreventie (CZO erkend) of je rond deze opleiding binnenkort af.
Je bent een energieke collega die stevig in de schoenen staat, creatief is en open staat voor veranderingen.
Je hebt de mogelijkheid om op wisselende dagen en tijden te werken zowel doordeweeks als in het weekend.
Je bent klantgericht en gaat op een natuurlijke manier relaties aan.
Je bent in staat te overtuigen en effectief te adviseren.Het aanbod / The offer


Wat je van ons krijgt

Een salaris tussen de € 3.225,- en € 4.682,- bruto per maand (FWG 60) bij een 36-urige werkweek, bij een afgeronde opleiding deskundige infectiepreventie.
Een salaris tussen de € 2.798,- en € 4.111,- bruto per maand (FWG 55) bij een 36-urige werkweek, wanneer je nog in opleiding tot deskundige infectiepreventie bent.
Een jaarcontract met uitzicht op verlenging.
Een mooi ontwikkelingsklimaat met ruimte om je ambities waar te maken.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%, voordelige verzekeringen en belastingvoordeel bij het aanschaffen van een fiets, computer of het afsluiten van een sportabonnement.
Deelname aan ‘sterk in je werk’.

Reactie / Reaction
Meer weten, solliciteren of meelopen?
Hebben we je enthousiast gemaakt? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Je brief mag je richten aan dr. M. Nabuurs – Franssen. Kom je graag een kijkje nemen op de afdeling? Je bent van harte welkom om vrijblijvend kennis te komen maken of een dagdeel mee te lopen. Voor meer informatie of een meeloopdag kun je contact opnemen met dr. Marrigje Nabuurs - Franssen of prof. dr. Andreas Voss, arts-microbioloog: 024 365 75 14.

Meer informatie over functies in onderzoek, laboratorium en apotheek .Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
CWZ
Vacaturesteller:
CWZ
Standplaats:
Nijmegen

Geplaatst op FMF: 24 september 2020

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar