home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Teamleider Productie EtiketteerIntroductie

Ben jij een ervaren teamleider in een industriële productie-omgeving en heb je vanuit jouw functie actief bijgedragen aan verandermanagement? Zoek je een uitdagende functie, waarbij jij de professionaliseringsslag op jouw afdeling in goede banen mag leiden? Heb jij zin in een job waarbij veel moet gebeuren en waar je de mensen in het team mag ontwikkelen en laten groeien naar een hoger niveau? Dan vertel ik je graag meer!

De functie / The role

Als teamleider van de Etiketteer-afdeling ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het gehele proces en de werknemers op de afdeling. Daarnaast ben je operationeel verantwoordelijk voor de leverbetrouwbaarheid, kosten, veiligheid, kwaliteit, hygiëne en techniek van de lijnen/afdeling. Je analyseert de oorzaak van klachten, neemt en implementeert maatregelen ter voorkoming of minimalisering van herhaling.

Je geeft dagelijks sturing aan een team van zo'n 50 operators en productiemedewerkers. Je streeft naar een optimaal functionerende afdeling door zowel team- als individuele ontwikkeling van medewerkers te stimuleren (opleiding en coaching).

Als teamleider ben jij de link tussen de productieleider en de werkvloer. Het is belangrijk dat je in staat bent om strategie en beleid goed te kunnen vertalen naar je medewerkers en je beschikt over goede leidinggevende vaardigheden. Je functie en de zichtbaarheid op de werkvloer vragen om een hands-on mentaliteit, het weten om te gaan met voorbeeldgedrag, omgevingsbewust zijn, draagvlak weten te creëren en medewerkers weten te motiveren.


Het profiel / Your profile

Wat heb je in huis

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt 5-10 jaar werkervaring binnen soortgelijke functie in een productieomgeving.
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.
Je hebt ervaring binnen een zeer snel groeiende organisatie.
Je hebt een sterke rol gehad binnen verandermanagement met positief resultaat.
Je hebt ervaring met strategische personeelsplanning.
Je bent fulltime beschikbaar, waarbij je flexibel inzetbaar bent in een 2-ploegendienst (06:00-15:00 / 15:00-24:00).

Het aanbod / The offer


Wat mag je verwachten
Een uitdagende functie in een ondernemend bedrijf. Het bedrijf maakt op dit moment een professionaliseringsfase door. Er is veel oog voor coaching en begeleiding van alle leidinggevenden. Jouw kennis en ervaring valt in vruchtbare aarde. Er is volop ruimte voor verbetering en optimalisatie. Je krijgt de ruimte om jouw visie op het aansturen van de afdeling uit te dragen en er wordt van je verwacht dat je initiatieven neemt om in samenwerking met de andere teamleiders de afdeling naar een hoger niveau te tillen.


Reactie / Reaction

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst? Twijfel dan niet en solliciteer direct!

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar s.vanaanholt@aeres.nl of bel of app naar (06) 11364911Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Anoniem
Vacaturesteller:
Aeres Agree
Standplaats:
Midden Nederland

Geplaatst op FMF: 24 september 2020

Branche: Food
Functie: Produktie/Engineering/Facility
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 5-10 jaar, > 10 jaar