home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Analistbedrijfslogo

Introductie

Ben jij een standvastig en creatief persoon, die graag meewerkt aan de ontwikkeling & implementatie van nieuwe cellulaire therapieën? Dan bieden wij jou een dynamische functie in een unieke organisatie!

Het bedrijf / The company

Ben jij een standvastig en creatief persoon, die graag meewerkt aan de ontwikkeling & implementatie van nieuwe cellulaire therapieën? Dan bieden wij jou een dynamische functie in een unieke organisatie!


Als (senior) analist (divisie Research) maak je onderdeel uit van de afdeling Celtherapie. Deze afdeling is o.a. verantwoordelijk voor de bewerking van (stam) cel bevattende preparaten voor de omliggende (academische) ziekenhuizen en voor het produceren van zogenaamde nieuwe cellulaire producten (ATMPs). Voor deze functie zoeken wij een ervaren analist ter versterking van het team. Als analist zal jij je bezig houden met de productie van ATMPs in een GMP clean room. Tevens ondersteun je de projectleider cellulaire therapieën van de afdeling op het gebied van projectmanagement van de betreffende ATMPs. Jij gaat een actieve samenwerking aan met zowel medewerkers binnen als buiten Sanquin en zorgt voor de projectmatige aanpak voor het implementeren van diverse nieuwe cellulaire therapieën binnen klinische studies. Je zal gaan werken aan het produceren van tumor infiltrerende lymfocyten, CAR-T cellen en gekweekte rode bloedcellen. Je bent betrokken bij alle stappen in deze projecten, dus vanaf het praktisch opzetten van de technologie tot en met de implementatie in de klinische praktijk.


De werkzaamheden bestaan o.a. uit de volgende onderdelen:


 • genereren van ATMPs onder GMP condities;

 • product en proces optimalisatie;

 • schrijven van standard operating procedures (SOPs);

 • betrokken bij schrijven van IMPD en afspraken met de klinische en farmaceutische partners.

Waar kom je te werken?


Het laboratorium voor Celtherapie (LCT) is van de afdeling Immunohematologie Experimenteel, onderdeel van de divisie Research. Hier wordt (stam) cel bevattend materiaal bewerkt ten behoeve van autologe en allogene stamceltransplantaties. De Navelstrengbloedbank maakt ook onderdeel uit van het LCT. Er is nauwe samenwerking met het Amsterdam UMC, locatie AMC en het AvL/NKI. Er werken ten behoeve van de dienstverlenende taak circa 10 ervaren (senior)analisten, daarnaast zijn nog 3 part-time reinfusiemedewerkers beschikbaar. Naast de dienstverlenende taak vinden in toenemende mate werkzaamheden plaats ten behoeve van klinische trials met zogenaamde ATMPs. Binnen de divisie Research wordt er samengewerkt met onderzoekers, die preklinisch onderzoek doen gericht op het ontwikkelen van nieuwe cellulaire therapieën.


De standplaats voor deze functie is voornamelijk Amsterdam. Als (senior) analist rapporteer jij aan de projectleider cellulaire therapieën en aan het hoofd van de afdeling celtherapie en evt. aan de afdelingsmanagerDe functie / The role

Jouw profiel


 • afgeronde relevante HBO of WO-opleiding (bijvoorbeeld Life Sciences of Farmakunde, Medische Biologie of Geneeskunde);

 • bij voorkeur minstens 5 jaar laboratorium werkervaring; 

 • ervaring in projectmatig werken;

 • kennis en ervaring op het gebied van GMP/GPG en kwaliteitsmanagementsystemen (of bereidheid dit eigen te maken);

 • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid zowel in de Nederlandse als de Engelse taal;

 • je herkent jezelf in de volgende eigenschappen: teamspeler, stressbestendig, overtuigingskracht, bruggenbouwer en creatief.

Wij bieden


Een dynamische functie binnen een unieke organisatie: nergens anders ter wereld wordt medische, farmaceutische en wetenschappelijke kennis in één innovatieve onderneming gecombineerd. Daarnaast bieden wij jou de volgende arbeidsvoorwaarden:


 • salariëring conform CAO Sanquin is afhankelijk van opleiding en werkervaring (FWG 45 voor Analist en FWG 50 voor Senior Analist);

 • een functie voor 36 uur waarbij de uren flexibel zijn in te delen;

 • een contract voor 3 jaar, met optie tot verlenging;

 • 13e maand uitkering (naar rato bij een parttime of tijdelijk dienstverband);

 • diverse opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;

 • 201 verlofuren bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week;

 • een modern arbeidsvoorwaardenpakket waarbij eigen arbeidsvoorwaarden kunnen worden samengesteld.

Meer informatie?


Heb je behoefte aan meer informatie, neem dan contact met ons op via h.kroneman@sanquin.nl. Ben je enthousiast geworden over deze rol binnen Sanquin, reageer dan voor 7 oktober 2020 met je CV en motivatie via de 'Solliciteer' button op deze pagina. Om technische redenen kunnen wij uitsluitend sollicitaties die via deze weg binnenkomen in behandeling nemen. We streven er naar om je uiterlijk binnen een week na sluitingsdatum van een reactie te voorzien. Een pre-employmentscreening maakt onderdeel uit van de aannameprocedure.


Sanquin aanvaardt geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Toegestuurde CV's (in welke vorm dan ook) door bemiddelingsbureaus aan enige medewerker van Sanquin zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van de corporate recruiter, worden gezien als eigendom van Sanquin waarvoor op geen enkele wijze een vergoeding verschuldigd is.
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Stichting Sanquin Research
Vacaturesteller:
Stichting Sanquin Research
Standplaats:
Amsterdam

Geplaatst op FMF: 11 september 2020

Branche: Healthcare
Functie: QC / Laboratory
Vacatures Internationaal: Internationaal
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar