home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Business Intelligence Specialistbedrijfslogo

Introductie

Bied jij graag deskundig en professioneel advies in het vertalen van organisatievraagstukken naar Business Intelligence? Zie jij het als een uitdaging om een geheel nieuwe functie binnen een organisatie vorm te geven? Kom dan werken als Business Intelligence Specialist bij Santé Partners, een grote, innovatieve speler in de zorg. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit, maar ook een gezond balans tussen werk en privé van belang is.

De functie / The role

Jij als Business Intelligence Specialist…
bent verantwoordelijk voor het specificeren van complexe informatiebehoefte. Je houdt je bezig met het ontwikkelen, aanpassen en leveren van Business Intelligence producten, denk hierbij aan adviezen, architectuur, kubussen, rapportages, en dashboards, die aansluiten op de behoefte van de interne klant.
• Ontwikkeling Je bent actief bezig met het ontwikkelen, onderhouden en uitbouwen van onze huidige, dan wel nieuwe Business Intelligence platform. Denk hierbij aan vraagstukken aangaande inrichting op het terrein van datawarehouse, maar ook aan het ontwikkelen van datavisualisatie en modelleren van dataverwerking. Daarbij draag je naast deze ontwikkeling uiteraard zorg voor de consistentie en betrouwbaarheid van onze Business Intelligence producten.
• Advisering Je adviseert het management en de collega’s van de afdeling applicatiebeheer vanuit jouw expertise en innoverende ideeën. Jij bent dé deskundige die op professionele wijze, middels de juiste advisering Santé Partners op het specialisme Business Intelligence weet te innoveren.
• Analyseren Je analyseert functionele specificaties en data en vertaald deze van business requirements naar Business Intelligence mogelijkheden. Tevens vertaal je de uitkomsten van complexe analyses in professionele rapportages, die aansluiten bij de behoefte en de doelgroep.

Het profiel / Your profile

Wie ben jij?
• Je hebt een op academisch werk- en denkniveau, met minimaal een HBO diploma in een relevante richting (bedrijfskundige informatica, bedrijfswiskunde, datascience, medische informatiekunde of zorgmanagement)
• Enige jaren ervaring met Qlikview/ Qliksense, Power BI
• Ervaring met datamodelleren en het ontsluiten van databases.
• Bekend met systeembeheer, processen, normen en concepten.
• Kennis van Devops, Scrum, Agile en certificeringen is een pre.
• Je hebt actuele kennis van de nieuwste ontwikkelingen binnen het onderwerp Business Intelligence.
• Je bent analytisch, kritisch, initiatiefrijk, creatief en kan goed pionieren.
• Je werkt graag zelfstandig, maar weet waar nodige de juiste samenwerking op te zoeken.
• Tevens beschik je over professionele adviseringsvaardigheden.

Het aanbod / The offer

Wat wij jou bieden
Uiteraard ontvang je een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring, minimaal €3.196, - en maximaal €4.744, - bruto per maand (FWG 60) op basis van 36 uur. Wij bieden jou ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenopbouw, een eindejaarsuitkering van 8,33 %. aanvullend volgt er twee CAO verhoging van 3% per juli 2021. Je krijgt een laptop en telefoon, zodat je flexibel kunt werken. Thuiswerken behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie, met een groot aanbod aan cursussen en opleidingen. Daarnaast heb jij ruim 6 weken vakantie. Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

Reactie / Reaction

Informatie en solliciteren
Zie jij uitdaging in het vormgeven van deze nieuwe functie bij Santé Partners, dan is deze vacature van Business Intelligence Specialist zeker geschikt voor jou! Solliciteer dan vóór 21 september. Voor meer informatie neem gerust contact op met recruiter Priscilla Klip (06-12821476) Of met recruitment assistent Mary Sohilait 06-10887915. Neem we niet direct op? Stuur dan een WhatsApp bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Erik Klein, ICT manager a.i. 06-12412086.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Santé Partners
Vacaturesteller:
Santé Partners
Standplaats:
Tiel

Geplaatst op FMF: 10 september 2020

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Finance / IT / Inkoop
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar