home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Hartfunctielaborant met specialisatie echocardiografiebedrijfslogo

Introductie

Ter uitbreiding van ons team enthousiaste hartfunctielaboranten zijn wij op zoek naar een collega die gespecialiseerd is in echocardiografie. Kom jij ons team in hét Hartcentrum van de regio versterken?

Het bedrijf / The company

Waar kom je werken?
Je komt te werken binnen het Hart Long Centrum van het HagaZiekenhuis. Het Hartcentrum is hét regionale expertisecentrum voor acute hartzorg, cardiochirurgie, elektrofysiologie en ablaties, kleppathologie en hartfalen. Het HagaZiekenhuis heeft tevens onlangs het eerste MRI-ablatiecentrum van de Benelux geopend!
Het Hartcentrum bestaat uit de Cardio Care Unit, het Observatorium, de Eerste Hart Hulp, de Catheterisatiekamers, de Cardiolounge, en de verpleegafdelingen Cardiologie & Cardiochirurgie. Daarnaast zijn er diverse poliklinieken en een uitgebreide afdeling cardiologische beeldvorming. Je mag hier als echolaborant dus met een zeer interessante en diverse patiëntgroep werken die je nergens anders tegenkomt in de regio. Het team bestaat uit 8 professionele en enthousiaste collega’s die jou een warm welkom zullen geven op de afdeling.

Het HagaZiekenhuis biedt topklinische, topreferente en basiszorg aan inwoners van Den Haag en omstreken, een verzorgingsgebied van bijna 300.000 inwoners.

Patiëntvriendelijkheid staat bij ons steeds voorop. We staan voor zorgzaamheid, innovatie en samenwerking. Medewerkers en patiënten voelen zich bij ons thuis. We leveren topkwaliteit op medisch en verpleegkundig terrein en zijn continu bezig onze zorg te innoveren. In ons ziekenhuis werken ruim 3.500 medewerkers. Waarvan 1.500 verpleegkundigen en ruim 320 medisch specialisten. Het HagaZiekenhuis is een erkend topklinisch opleidingsziekenhuis voor 25 specialismen. We leiden continu toekomstige artsen en verpleegkundigen op.

Het Juliana Kinderziekenhuis is onderdeel van het HagaZiekenhuis en heeft een Spoedeisende Hulp speciaal voor kinderen.

De functie / The role

Hoe ziet je werk eruit?
Als hartfunctielaborant kun je in ons Hartcentrum je hart ophalen! Je verricht zelfstandig verschillende echocardiografische onderzoeken. Je bereidt de onderzoeken voor, maakt hiervan een rapportage en je bespreekt de onderzoeksresultaten met de cardioloog. Er wordt bij de onderzoeken gebruik gemaakt van moderne technieken waaronder 3D-echocardiografie en strain. Ook controleer en onderhoud je de apparatuur en materialen. Je informeert en begeleidt de patiënten tijdens het ondergaan van de onderzoeken.

Naast jouw reguliere werk begeleid je waar mogelijk ook hartfunctielaboranten in opleiding. Op deze manier kun je jouw kennis en passie voor het vak overdragen aan anderen. Daarnaast neem je deel aan symposia en congressen en je krijgt de mogelijkheid om het Europese certificaat echocardiografie te behalen zoals aangeboden door de European Association of Cardiovascular Imaging (EACVI).

Het Hartcentrum van het HagaZiekenhuis is volop in ontwikkeling. Het team van echolaboranten en de (assistent) cardiologen streven samen continu naar verbetering van werkprocessen en optimalisatie van patiënttevredenheid. Je krijgt dan ook volop ruimte om een bijdrage te leveren aan zorginnovatie en beleidsvorming binnen jouw eigen vakgebied.

Het profiel / Your profile

Dit verwachten we van jou

Een afgeronde HBO opleiding tot hartfunctielaborant, met als specialisatie echocardiografie.
Werkervaring binnen dit vakgebied is mooi, maar ook zonder ervaring gaan we graag met jou in gesprek.
Je bent communicatief sterk en goed in staat om feedback te geven, maar ook te ontvangen. Jouw communicatieve vaardigheden en betrokkenheid zorgen ervoor dat alle patiënten de deur uitgaan met het besef dat er echt naar hun geluisterd is en zij op professionele wijze geholpen zijn.
Je bent scherp analytisch, er is geen detail dat jij over het hoofd ziet.
Je vindt het leuk om jouw kennis over te brengen aan anderen en/of leerlingen te begeleiden.
Zelfstandig werken is voor jou geen probleem, maar ook in teamverband kom je goed tot je recht.
Je bent flexibel ingesteld en vindt afwisseling prettig. Daarnaast ben je collegiaal en breng je een gezonde dosis enthousiasme en humor mee.


Het aanbod / The offer

Hier kun je op rekenen

Een dienstverband van 32-36 uur per week, waarbij je in dagdiensten werkt.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen. Op basis van ervaring word je ingeschaald in FWG 50, met een salaris van € 2.453,- tot € 3.664,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).
Samen met jou kijken we naar de mogelijkheid om je meteen een vast contract aan te bieden (dit is o.a. afhankelijk van de hoeveelheid ervaring die je met je meebrengt).
Je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
Naast 8,33% vakantietoeslag ontvang je ook nog eens 8,33% eindejaarsuitkering.
Het HagaZiekenhuis is goed bereikbaar, bus-/tramhalte Leyenburg ligt voor de deur. Je ov-kosten worden tot 50% vergoed en je kunt voordelig een (elektrische) fiets aanschaffen.

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de Cao Ziekenhuizen, hebben we interessante extra’s te bieden. Met het platform HagaBeweegt ondersteunen we je vitaliteit, loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. En voor maar € 8,- per maand sport je onbeperkt in onze eigen fitnessruimte, inclusief groepslessen. Daarnaast krijg je via CultuurWerkt! aantrekkelijke kortingen op voorstellingen en tentoonstellingen door het hele land.

Reactie / Reaction


Meer informatie

Meer weten of solliciteren?
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Gisella van Beek (unithoofd) via (070) 210 8782 of met Team Recruitment via (070) 210 4500.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum, maar wordt gesloten op het moment dat we een geschikte nieuwe collega hebben gevonden. Dus wacht niet tot het laatste moment met reageren!

Een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Het recruitmentteam van het HagaZiekenhuis werkt zonder tussenkomst of hulp van werving- en selectiebureausSolliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Haga ziekenhuis
Vacaturesteller:
Haga ziekenhuis
Standplaats:
Den Haag

Geplaatst op FMF: 09 september 2020

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar