home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Interim Hoofd FA (ziekenhuis Midden-Nederland)Introductie

De uitdaging in deze opdracht is om te waarborgen. De organisatie is in control en de output van de administratie is juist, tijdig en volledig. Op dat punt komen is meestal geen sinecure. Om er te blijven is meestal nog uitdagender. Registratie en accuratesse zijn daarin essentieel.

Het bedrijf / The company

Onze opdrachtgever is een ziekenhuis in Midden-Nederland. De afdeling FA is overzichtelijk met ca. 15 medewerkers, verdeeld over 4 teams. De sfeer is gemoedelijk en prettig. Er wordt hard gewerkt om het kwaliteitsniveau hoog te houden.

De functie / The role

Het financeteam bestaat uit ca. 15 medewerkers verdeeld over 4 teams. Jouw focus als interim Hoofd FA zal met name in de vakinhoudelijke begeleiding zitten van het Team FA. Daarnaast begeleid je de teams Crediteuren en Debiteuren bij hun dagelijkse werkzaamheden en ben je sparringpartner voor de Coördinator van het team SA.

De opdracht zal starten op ca. 7 september met een overdracht van de vertrekkende Hoofd FA en eindigen met een overdracht van jouw werkzaamheden aan de vaste opvolger. De looptijd is naar verwachting 3 maanden (behoudens eventuele verlenging) en het betreft een opdracht van (32 tot) 36 uur.

Het profiel / Your profile

Het interim Hoofd FA wat wij zoeken is een vakinhoudelijk zeer ervaren en capabele financial. Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO(+) niveau in bedrijfseconomische richting en ruime ervaring als interim manager in het aansturen van financieel administratieve afdelingen en het hands-on meewerken. Ervaring binnen de zorgsector is een must. Ervaring in een ziekenhuis is een grote pré.

Je bent een anker binnen de afdeling. Jouw mensen zoeken je gemakkelijk op waar ze vragen hebben. Je zorgt voor een ontspannen sfeer waarbinnen iedereen weet wat de verwachtingen en doelstellingen zijn en waarbinnen iedereen gezien en gehoord wordt. Ook voor collega's van andere afdelingen zoals Planning&Control ben je toegankelijk en hulpvaardig.

Anderen typeren jou als een vakman/vrouw die altijd in control is. Iemand die sociaal sterk is en toegankelijk als persoon. Je bent een sterke communicator, zonder over anderen heen te walsen.

Ervaring met Oracle is een pré en uitgebreide ervaring met Excel is een must.


Reactie / Reaction

Heb je interesse in deze opdracht, herken jij je volledig in de functie-eisen en ben je beschikbaar in de genoemde periode? Reageer dan direct! Solliciteer via onze website en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op voor nadere afstemming.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bart Diepenbroek (Managing Consultant/Partner van ISA GROUP) via 06-55201321.Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Ziekenhuis in Midden Nederland
Vacaturesteller:
ISA Group
Standplaats:
Midden-Nederland

Geplaatst op FMF: 01 september 2020

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Finance / IT / Inkoop
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar