home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Verpleegkundig Teamleider Acute Opname Afdeling (i.o.)bedrijfslogo

Introductie

Volg jij de technologische, maatschappelijke en organisatorische ontwikkelingen in de zorg en ben jij een ervaren verpleegkundige? Dan ben jij misschien wel toe aan een nieuwe uitdaging als verpleegkundig teamleider op de Acute Opname Afdeling (AOA).

Extra info

In het kort

• Als teamleider op de Acute Opname Afdeling richt je je op continu verbeteren
• Je stimuleert en inspireert je collega’s om hun kwaliteiten te ontwikkelen
• Je streeft naar de beste zorg en optimaliseert werkprocessen
• Zo nodig leiden wij je graag op tot verpleegkundig teamleider
• Via ons kun je dan ook de hbo-opleiding Management in de Zorg volgen

De functie / The role


Wat ga je doen?

Als verpleegkundig teamleider (in opleiding) houd jij de Acute Opname Afdeling in beweging op weg naar de beste zorg. Wij zoeken een enthousiaste teamleider die veranderingen uitdraagt en samen met het duaal managementteam het afdelingsjaarplan vertaalt naar de praktijk. Hierbij focus jij je op het optimaliseren van werkprocessen. Het uitdragen en het borgen van kwaliteitszorg zijn hierbij het uitgangspunt. Jij inspireert de teamleden te investeren in continu verbeteren. Jij schept de voorwaarden voor een prettige en professionele werkomgeving en stimuleert de teamleden hun persoonlijke kwaliteiten te ontwikkelen en ambities na te streven.


Het profiel / Your profile


Wat vragen wij?

Je hebt een hbo-verpleegkundige achtergrond, ervaring in het ziekenhuis en een actieve BIG-registratie. Je hebt de hbo-opleiding Management in de Zorg of een vergelijkbare opleiding afgerond of bent bereid deze te volgen. De kernwaarden betrouwbaar, betrokken en open vormen de basis voor onze samenwerking. Je kunt op inspirerende, verbindende en coachende wijze een professioneel team aansturen. Je bent flexibel en proactief. Door een afdeling overstijgende oriëntatie weet je overwogen besluiten te nemen.


Reactie / Reaction

Meer informatie

Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Spreekt deze vacature jou aan, maar twijfel je of je in het profiel past? Of heb je nog geen managementopleiding afgerond? Ook dan maken we graag kennis met je!


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
LUMC
Vacaturesteller:
LUMC
Standplaats:
leide

Geplaatst op FMF: 13 augustus 2020

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar