home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Productie Apotheker

priority vacature priority vacature

bedrijfslogo

Introductie

Afwisselende rol als productieapotheker én projectleider van de nieuwe productiefaciliteit binnen een collegiaal en ambitieus team van apothekers

Het bedrijf / The company

Het Catharina Ziekenhuis is een ambitieus, topklinisch opleidingsziekenhuis en staat bekend als een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving. Met 3500 zorgprofessionals is het Catharina Ziekenhuis vooruitstrevend en altijd op zoek naar nieuwe wegen om zorg nog beter en veiliger te maken. Innovatie speelt binnen de organisatie een belangrijke rol en op tal van terreinen wordt met geavanceerde techniek en apparatuur diagnostiek en behandeling bedreven. Het ziekenhuis is lid van Santeon, een samenwerkingsverband van zeven topklinische ziekenhuizen gericht op kwaliteitsverbetering en innovatie en er wordt met landelijk veel organisaties samengewerkt, waaronder het UMC Maastricht TU/e Eindhoven.

De ziekenhuisapotheek van het Catharina Ziekenhuis is verantwoordelijk voor een veilige en doelmatige bereiding en verstrekking van geneesmiddelen aan patiënten. Met een enthousiast en vooruitstrevend apotheekteam (ongeveer 200 medewerkers) worden alle taken van de ziekenhuisfarmacie uitgeoefend ten behoeve van het ziekenhuis en diverse externe instellingen (verpleeghuiszorg en gehandicaptenzorg). Om ook in de toekomst alle patiënten in Nederland te blijven voorzien van kwalitatief hoogwaardige en doelmatige geneesmiddelen heeft de organisatie een aantal ambities gesteld. Het bereidingencentrum wordt uitgebreid, er wordt een nieuw te bouwen productiefaciliteit gerealiseerd (verwachte ingebruikname eind 2020), er wordt geïnvesteerd in productinnovatie en in behoud van het hoge (GMP) kwaliteitsniveau.
Om alle ambities te realiseren zijn wij voor het Catharina Ziekenhuis op zoek naar een Productie Apotheker die het team op de productieafdeling versterkt en in de rol van projectleider een belangrijke rol pakt in de realisatie en ingebruiksname van de nieuwe productiefaciliteit.


De functie / The role

Als Productie Apotheker werk je op de afdeling Bereidingen, een dynamische en ambitieuze afdeling en landelijke leverancier van voorraadproducten. De afdeling produceert voorraadbereidingen, zowel niet-steriel als steriel, voor het eigen ziekenhuis en externe klanten (andere ziekenhuizen). Verder worden er individuele bereidingen uitgevoerd. Als productieapotheker werk je samen in een team van twintig (ziekenhuis)apothekers en ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Je levert een actieve bijdrage aan lopende projecten (bijvoorbeeld installatie en kwalificatie van nieuwe apparatuur) en hebt een belangrijke bijdrage aan de bereidingendagdienst. Hier ben je samen met de collega’s van het bereidingencentrum voor verantwoordelijk en werk je nauw samen met de afdeling Quality Assurance en het QC apotheek-laboratorium.

Het profiel / Your profile

• gediplomeerd apotheker en affiniteit met de technische kant van het vak;
• minimaal 3 jaar ervaring binnen een productie afdeling (of QA afdeling in de farmaceutische industrie);
• sterke projectmanagement skills;
• enthousiast, gedreven en een goede teamplayer;
• nauwkeurig, zorgvuldig en zelfstandig;
• proactief, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen;
• kennis van kwaliteitssystemen, waaronder GMP en ervaring met het valideren van systemen en processen.


Het aanbod / The offer

• Werken bij een topklinisch ziekenhuis in een dynamische apotheek met ambitie;
• afwisselende positie met breed pakket aan taken en verantwoordelijkheden;
• uitdagende projectmanagement rol m.b.t. nieuwbouw en installatie productiefaciliteit;
• werken binnen een collegiaal team van 20 apothekers
• uitstekende primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden;


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/20-042-DD, naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kun je bellen met Alexander Willemse via 033 – 4728087
Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.
Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Catharina Ziekenhuis
Vacaturesteller:
Derks&Derks
Standplaats:
Eindhoven

Geplaatst op FMF: 20 juli 2020

Branche: Farma & Biotech, Medical, Healthcare
Functie: QA / regulatory, QC / Laboratory, Produktie/Engineering/Facility, Apothekers algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar