home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Kwaliteitsmanagerbedrijfslogo

Introductie

Wil jij als kwaliteitsmanager betekenis geven aan kwaliteitsbeleid? Houd je van afwisselende werkzaamheden in een enthousiast team?

Het bedrijf / The company

De organisatie


Sanquin is een verrassende organisatie die het meest bekend is vanwege de Bloedbank. Echter, Sanquin doet veel meer. Zo is er een eigen geneesmiddelenfabriek waar levensreddende medicijnen uit plasma worden gemaakt. Daarnaast houden we ons bezig met (wetenschappelijk) onderzoek en diagnostiek. Met totaal bijna 3000 medewerkers zetten we ons iedere dag in voor onze gemeenschappelijke verantwoordelijke taak.


De afdeling QA Diagnostiek & Research bestaat uit een team met acht ervaren collega’s en een manager. Binnen dit betrokken team werken zes kwaliteitsmanagers die de diverse laboratoria van Diagnostiek en Research ondersteunen. Sanquin Diagnostiek maakt nu een beweging van voornamelijk diagnostiek voor ziekenhuizen naar meer contractdiagnostiek voor farma en biotech bedrijven. Het QA team kenmerkt zich door collegialiteit en betrokkenheid. De Sanquin missie “Samen met de donor zorgen voor een beter leven van de patiënt” is duidelijk merkbaar binnen dit team. Iedere kwaliteitsmanager heeft zijn eigen expertise en men ondersteunt elkaar waar nodig. De uitdaging in deze baan zit in de diversiteit aan processen, wet & regelgeving, technieken, vakgebieden en diverse organisatie onderdelen waar je voor werkt en mee samenwerkt.De functie / The role

Kwaliteitsmanager, afdeling QA Diagnostiek & Research


Wil jij als kwaliteitsmanager betekenis geven aan kwaliteitsbeleid? Houd je van afwisselende werkzaamheden in een enthousiast team? Lees dan onderstaande beschrijving van de uitdaging die we je bieden en laat ons weten waarom deze baan bij jou past!


De functie


Door vertrek van een collega heeft het QA-D&R team plaats voor een communicatief vaardige en positief kritische kwaliteitsmanager. Als kwaliteitsmanager ligt je focus op het verder professionaliseren en toepassen van state of the art kwaliteitsmanagement instrumenten binnen de organisatie. Als expert op het gebied van kwaliteitsmanagement lever jij je kennis en ondersteuning bij het implementeren, onderhouden en verbeteren van kwaliteitssystemen. Daarnaast sluit je aan bij diverse kwaliteitsprojecten binnen Sanquin.


Wat ga je doen? 


 • Je ondersteunt de diagnostiek en research laboratoria / afdelingen bij de ontwikkeling, optimalisatie en het beheer van de kwaliteitsmanagementsystemen.

 • Je levert ondersteuning bij interne en externe audits.

 • Je verzorgt trainingen op het gebied van kwaliteitsmanagement.

 • Je participeert in projecten op het gebied van kwaliteitsmanagement.

 • Je past kwaliteitsmanagementtechnieken toe in verbeterprocessen.Het profiel / Your profile

Wij vragen


Een enthousiaste teamspeler met:


 • Academisch denk- en werkniveau, tenminste een HLO opleiding bij voorkeur aangevuld met post-HBO-cursussen op het gebied van kwaliteitsmanagement en auditing.

 • Minimaal 10 jaar relevante ervaring in een medisch/biologisch laboratorium of de farmaceutische industrie.

 • Kennis van kwaliteitsnormen en richtlijnen zoals ISO 9001/15189, GxP.

 • Ervaring met het verbeteren en onderhouden van kwaliteitssystemen.

 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden en grote accuratesse.

 • Projectmatig en pragmatisch kunnen werken.

 • Kennis van state of the art kwaliteitsmanagement instrumenten zoals riskmanagement, 4-O, lean of de bereidheid deze op te doen.

 Het aanbod / The offer

Wij bieden


Een dynamische functie binnen een unieke organisatie: nergens anders ter wereld wordt medische, farmaceutische en wetenschappelijke kennis in één innovatieve onderneming gecombineerd. We bieden je een parttime/fulltime baan en om te beginnen een jaarcontract (intentie onbepaalde tijdscontract). Daarnaast bieden wij jou de volgende arbeidsvoorwaarden:


 • salariëring conform CAO Sanquin FWG schaal 60, minimaal €3072 en maximaal 4467 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring;

 • een functie voor 32 - 36 uur waarbij de uren flexibel zijn in te delen;

 • 13e maand uitkering (naar rato bij een parttime of tijdelijk dienstverband);

 • diverse opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;

 • 201 verlofuren bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week;

 • een modern arbeidsvoorwaardenpakket waarbij eigen arbeidsvoorwaarden kunnen worden samengesteld.Reactie / Reaction

Meer informatie


Als je voor deze functie in aanmerking wilt komen, solliciteer dan met je CV en motivatiebrief via de "Solliciteer" button. Reageren kan tot uiterlijk 15 juli 2020. Een pre-employmentscreening zal onderdeel zijn van de aannameprocedure. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op Hanneke Kroneman, Coporate Recruiter, via 06 - 50 07 33 16.


Sanquin aanvaardt geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Toegestuurde CV's (in welke vorm dan ook) door bemiddelingsbureaus aan enige medewerker van Sanquin zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van de corporate recruiter, worden gezien als eigendom van Sanquin waarvoor op geen enkele wijze een vergoeding verschuldigd is.
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Sanquin
Vacaturesteller:
Sanquin
Standplaats:
Amsterdam

Geplaatst op FMF: 01 juli 2020

Branche: Healthcare
Functie: QA / regulatory
Vacatures Internationaal: Internationaal
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar