home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Verpleegkundige obstetrie en gynaecologiebedrijfslogo

Introductie

De ooievaar is langsgekomen op onze afdeling Verloskunde en Gynaecologie! We zoeken daarom 3 verpleegkundigen met de Obstetrie en Gynaecologie specialisatie ter vervanging van zwangerschapsverlof. Het eerste verlof begint 1 juli, de andere twee per oktober.

Extra info

Wij begeleiden jaarlijks 650 klinische bevallingen en werken volgens het gezinsgerichte zorgprincipe. Dat betekent dat moeder en kind na de geboorte niet meer gescheiden worden. Ook niet als een van hen of allebei extra zorg nodig hebben. We hebben daarom zeer compleet uitgeruste bevalsuites waar moeder en kind samen kunnen verblijven. ‘Shared decision making’ vinden wij belangrijk. De sfeer op onze afdeling is prettig en collegiaal.

De functie / The role

Als obstetrieverpleegkundige begeleid je zwangere vrouwen, kraamvrouwen, de partners en hun baby’s op onze multidisciplinaire afdeling. Jij bent hun steun en toeverlaat op een van de meest indrukwekkende momenten in hun leven.
Je werkt zelfstandig én samen met collega verpleegkundigen, verloskundigen en gynaecologen. Je houdt hen op de hoogte van de situatie van de patiënten die je onder je hoede hebt en stemt onderling af wat de patiënt nodig heeft. Ook begeleid je leerling-verpleegkundigen en stagiairs. De werkdruk op onze afdeling is erg wisselend. Als het rustiger is werk je aan je eigen ontwikkeling, werkgroep of project.

Het profiel / Your profile

We zoeken een ervaren, zelfstandig werkende verpleegkundige die zin heeft ons team tijdelijk te versterken. Uiteraard ben je een BIG-geregistreerd verpleegkundige en in het bezit van de specialisatie Obstetrie.Het aanbod / The offer

We bieden je een een tijdelijke aanstelling ter vervanging van zwangerschapsverlof OF een 0 uren contract voor 1 jaar.
We zijn een leuk jong en dynamisch team. Het is wellicht mogelijk dat na afloop van je contract ruimte komt om dit te verlengen.

Salariëring volgens CAO ziekenhuizen. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%, premiekorting op je verzekeringen en een fiscaal aantrekkelijke meerkeuzesysteem waarmee je spaart voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet/smartphone of je sportschoolabonnement.
Een reiskostenvergoeding en parkeerregeling op basis van je woon-werkafstand. Je kan sparen voor een cadeaubon als je op de fiets komt
We vinden het belangrijk dat je qua werk/privé goed in balans bent. Daarom houden wij zoveel mogelijk rekening met de wensen die je hebt ten aanzien van je werktijden.
Werken in Gelre betekent werken in een mooie, groene omgeving van de Veluwe en aan de rand van de IJssel in een voormalige Hanzestad met alle voorzieningen die je mag verwachten. De locaties zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en de N348.

Reactie / Reaction

Meer informatie
Bel gerust als je geïnteresseerd bent of om de mogelijkheden door te spreken naar Frederique Beukhof, afdelingshoofd, via telefoonnummer 0575 592783 of 0575 592328.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan zo snel mogelijk! De vacature sluit bij voldoende reacties.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Gelre ziekenhuizen
Vacaturesteller:
Gelre ziekenhuizen
Standplaats:
Zutphen

Geplaatst op FMF: 26 juni 2020

Branche: Medical
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar