home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Frontline Leader Liquid (Teamleider Productie)bedrijfslogo

Introductie

Abbott is een wereldspeler op het gebied van gezondheid en streeft ernaar mensen niet alleen een langer, maar ook een beter leven te geven. Bij Abbott werken wereldwijd circa 99.000 medewerkers in 150 landen aan een divers portfolio op het gebied van diagnostiek, medische hulpmiddelen, voeding en medicijnen

Het bedrijf / The company

Bij Abbott heb je de mogelijkheid een positieve impact op de wereld te realiseren in een uitdagende baan met toegevoegde waarde. Je maakt deel uit van een zeer succesvolle en alom gewaardeerde organisatie die bepalend is voor de toekomst van gezondheidszorg. Realiseer je potentieel!

Abbott Laboratories Zwolle produceert en ontwikkelt een volledig pakket aan medische voedingen, afgestemd op de specifieke voedingsbehoeften van de patiënt. Het assortiment bestaat uit drink- en sondevoedingen zoals EnsureTM Plus en Jevity®, uit ziektespecifieke voeding waaronder Prosure®, en uit drink- en sondevoeding voor kinderen.

De functie / The role

Om onze missie te blijven omzetten in daden zijn wij voor onze vestiging Abbott Laboratories op zoek naar:

Front Line Leader Liquid in Zwolle

Wat ga je doen?
Als Front Line Leader ben je eindverantwoordelijk voor een productielijn en je hebt hiërarchische eindverantwoordelijkheid over je Shift, bestaande uit Operators en Monteurs (in totaal circa 20 medewerkers). Deze functie is cruciaal voor de optimalisatie van onze operationele resultaten en naar een cultuur van continue verbetering. Je wordt daarbij direct ondersteund door een operationele groep bestaande uit specialisten. Door deze nauwe samenwerking vormt deze functie een ideale springplank voor toekomstige managementposities.

Jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden?

Je bent verantwoordelijk voor de overall productieresultaten van de toegewezen productieafdeling en voor de realisatie van de resultaten van de verschillende productieafdelingen in de ploeg waarin je meedraait.
Je stuurt aan op het realiseren van de productiedoelstellingen, begrijpt de drivers erachter en ontwikkelt plannen om de rendementen te verhogen.
Je bevordert een grondig begrip van wat productkosten drijft; dat de bedrijfskosten binnen budget moeten blijven met een focus op margeverbetering, materiaal verbruik en het realiseren van het Cost Improvement Program.
Je bent verantwoordelijk voor het actief managen van de dagelijkse productievoortgang en lijnbezettingen. Je zorgt ervoor dat er voldoende afstemming is en dat prioriteiten duidelijk zijn van de productieteams en ondersteunende afdelingen.
Je zorgt voor directe betrokkenheid van medewerkers, stuurt op open communicatie en stimuleert kennisdeling en uitwisseling van ideeën.
Je hebt een focus op een veilige werkomgeving en op levering van kwalitatief hoogwaardige producten voor onze klanten, zodanig dat Abbott -beleid en procedures worden nageleefd en dat wordt voldaan aan wettelijke voorschriften.
Je volgt, analyseert en richt je op continu verbeteren van key performance indicatoren.
Je beheert prestatiedoelen zoals OEE, arbeid, downtime, eenheden per uur, CIP, materiaalgebruik en scrap.

Het profiel / Your profile

Wat zoeken wij?

Minimaal een bachelors degree, bij voorkeur in de richting levensmiddelentechnologie, (bio)procestechnologie of technische bedrijfskunde.
Bij voorkeur 2 tot 5 jaar ervaring in een productie omgeving of ervaring in een leidinggevende en/of aansturende functie en bij voorkeur in de branches Farmacie of Voedsel- en/of Zuivelindustrie.
Je bent bij voorkeur Lean Six Sigma getraind en je hebt gewerkt aan continu verbeterprojecten
Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden, ook in het Engels.
Bereid om in een 5-ploegendienst te werken.

Het aanbod / The offer

HOE KUN JE SOLLICITEREN?
Ben je geïnteresseerd in een baan bij Abbott Laboratories Zwolle? Graag ontvangen we dan jouw sollicitatie met CV en motivatie via onze website. Op basis van de binnengekomen sollicitaties gaan we op zoek naar de beste matches.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Meltem Cakir, Senior Recruiter, door een mail te sturen naar recruitment.netherlands@abbott.com. Onderdeel van onze selectieprocedure is het nagaan van referenties en het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag. Daarnaast kan een assessment center onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?
Abbott Laboratories Zwolle biedt een goed salaris, een Individueel Keuzebudget (IKB) met daarin een vakantietoeslag, 13e maand, ruim bijzonder verlof en extra vakantiedagen.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Abbott
Vacaturesteller:
Abbott
Standplaats:
Zwolle

Geplaatst op FMF: 16 juni 2020

Branche: Farma & Biotech, Medical
Functie: Produktie/Engineering/Facility
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar