home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Radiodiagnostisch laborant met MRI specialisatiebedrijfslogo

Introductie

Als gespecialiseerd MRI laborant verricht je zelfstandig alle voorkomende MRI onderzoeken in een collegiale werkomgeving. Je levert een positieve bijdrage aan het continue verbeteren van de werkprocessen en zet jouw expertise in bij het verhogen van de kwaliteit binnen de MRI kerngroep.

Extra info

Hier ga je werken
De afdeling radiologie en nucleaire geneeskunde is continu in beweging en werkt met de nieuwste apparatuur. We hebben een actief beleid op het gebied van scholing. De modaliteit MRI neemt een belangrijke plaats in binnen onze afdeling. We hebben twee 1,5 Tesla systemen en één 3 Tesla systeem. In totaal zijn er 13 radiologen, ruim 100 medewerkers en 2 PA’s in opleiding werkzaam binnen de afdeling. Ons ziekenhuis heeft als één van de thema’s Sport en Bewegen en is o.a. speciaal ingesteld op medische zorg voor (top)sporters. We werken nauw samen met de Universiteit van Wageningen en doen mee met wetenschappelijk onderzoek.

De functie / The role

Je hebt een zelfstandige rol in het coderen van aanvragen en protocol keuze. Daarnaast heb jij een actieve rol bij het optimaliseren van protocollen en het inwerken van collega’s. Hierbij is zowel jouw mening als ervaring belangrijk en kun jij zelfstandig en in een team goed functioneren. Naast jouw specialistische en verantwoordelijke werkzaamheden op de MRI, word je ook ingezet voor de algemene diagnostiek op de afdeling radiologie en afhankelijk van jouw ervaring eventueel voor CT. Je gaat werken met hightech apparatuur op een energieke en dynamische afdeling waar je met jouw kennis en kunde een positieve bijdrage kunt leveren aan de ontwikkeling van de afdeling.

Het profiel / Your profile

Wat breng jij mee

afgeronde opleiding tot Radiodiagnostisch Laborant of MBRT + post-HBO MRI diploma
minimaal één jaar ervaring als radiodiagnostisch laborant MRI
specifieke ervaring met MRI Cardiac is een pré
goede communicatieve en sociale vaardigheden
enthousiasme, flexibiliteit en stressbestendigheid
pro-activiteit, daadkrachtig en gericht op continu verbeteren

Het aanbod / The offer

Wat krijg je terug

afwisselende en uitdagende functie in een dynamische organisatie van minimaal 32 en maximaal 36 uur per week.
de functie is gewaardeerd in FWG 50 van de CAO voor Ziekenhuizen (minimaal € 2.453,- en maximaal € 3.664, - bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week).
arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen; wij bieden onder andere een vaste eindejaarsuitkering, een vakantietoeslag van 8.33% en een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer.
aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij onze speerpunten voeding en bewegen, zoals korting op je sportabonnement.

Reactie / Reaction

Direct solliciteren of meer informatie
Interesse in deze functie? Solliciteer dan nu via onderstaande button. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Erna Leestemaker, afdelingsmanager radiologie, via 0318 435608 of Janine van Soest, regie MBB’er MRI, via 0318 433926. Zij vertellen je er graag meer over.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Gelderse Vallei ziekenhuis
Vacaturesteller:
Gelderse Vallei ziekenhuis
Standplaats:
Ede

Geplaatst op FMF: 05 juni 2020

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar