home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Anesthesiemedewerkerbedrijfslogo

Introductie

Isala kenmerkt zich door topklinische zorg en hoog complexe ingrepen. Onder andere cardiopulmonale-, neuro- en robotchirurgie worden uitgevoerd.
Daarnaast behoort Isala Zwolle tot één van de traumacentra van Nederland. De diversiteit aan ingrepen en mogelijkheden is groot, van eenvoudig tot heel complex.
Het ziekenhuis beschikt over drie verschillende operatiekamercomplexen en heeft in totaal veertien klinische operatiekamers (OK’s), zes dagbehandeling OK’s (behandelcentrum) en vier OK’s op de locatie in Meppel.

Het bedrijf / The company


Binnen de OK-complexen werken ongeveer 400 mensen in verschillende functies, op verschillende locaties in Zwolle en Meppel. Dit lijkt veel, maar in je dagelijkse werk heb je te maken met het team waar je die dag mee opereert.

De sfeer op de OK is goed. Er is oog voor elkaar, wat betekent dat je samen plezier hebt, maar elkaar ook steunt als dat nodig is. Omdat we rekening houden met de wensen van medewerkers, zorgen we voor een goed inwerktraject en sluiten we aan bij je behoefte, zowel professioneel als ten aanzien van de balans werk/privé.
Wil je meer weten? Kijk dan op https://isalawerkt.nl/werken-in-isala/op-en-rond-de-ok

De functie / The role

De functie
Als anesthesiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het anesthesiologische zorgproces. Je assisteert de anesthesioloog bij de toepassing van verschillende anesthesietechnieken. Je ontvangt de patiënt en stelt deze gerust. Tijdens de operatie neem je de zorg en de bewaking van de patiënt zelfstandig voor je rekening. Daarnaast begeleidt je leerlingen en werkt nieuwe collega’s in. Vanuit je kennis, ervaring en interesses, doe je extra taken of participeer je in kwaliteits- en productgroepen. Op die manier draag je bij aan het continu verbeteren van de zorg voor onze patiënten.

Je werkt op het operatiecomplex in Zwolle, maar daarnaast werk je ook regelmatig op een van de twee andere operatiecomplexen. Ook werk je buiten de operatiekamers, daar waar jouw professionaliteit nodig is. Dit maakt je werk uitdagend en divers, want je werkt op deze manier echt in de volle breedte van je vak. En mocht je je verder willen ontwikkelen, bijvoorbeeld tot sedatiepraktijkspecialist of voor het doen van preoperatieve screening, dan zijn daar mogelijkheden voor.


Het profiel / Your profile

Het profiel
Je bent een stressbestendige persoonlijkheid die zelfstandig werkt en goed kan samenwerken met anderen;
Je bent patiëntgericht en in staat mensen snel gerust te stellen en vertrouwen te geven;
Je bent communicatief vaardig en goed in staat feedback te geven en te ontvangen;
Je bent een (bijna) afgestudeerde COZ/NVZ-diploma anesthesiemedewerker, die beschikt over een gezonde dosis flexibiliteit. Dit betekent bijvoorbeeld dat je kunt meebewegen met een operatieschema dat opeens wijzigt, omdat de patiëntenzorg hierom vraagt.

Het aanbod / The offer

Het aanbod
Je werkt in professioneel team, waar de sfeer goed is en rekening wordt gehouden met individuele wensen en ambities. Naast de klinische OK, werk je of in Meppel of in het Behandelcentrum. Dit bepalen we in overleg;
De Cao Ziekenhuizen is van toepassing. De functie is ingeschaald in FWG 55 met een huidig maximum salaris van € 4.227,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), afhankelijk van ervaring. Samen met jou kijken we welke contractvorm het beste past bij de situatie en jouw ambitie;
We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden en bieden de mogelijkheid je steeds verder te ontwikkelen in je vak en te participeren in een van de taakgroepen. En mocht je daarvoor een training moeten volgen? Dan regelen we dat!
Binnen Isala vinden we het belangrijk dat werk en privé goed in balans zijn. Hier proberen we in onze roosters goed rekening mee te houden. En we hebben Isala breed het programma "Sterk & Fit" met allerlei trainingen en workshops om zowel mentaal als fysiek fit te blijven;
Woon je nog niet in de omgeving Zwolle? Dan is een nieuwe baan met daarbij een groenrijke woonomgeving een fijn perspectief voor de toekomst.

Reactie / Reaction

Meer informatie
In een vacaturetekst kunnen we natuurlijk niet de echte sfeer van onze OK weergeven. Daarom nodigen we je van harte uit voor een kennismakingsmoment. Je kan dan ervaren wie we zijn, hoe we werken en al je vragen stellen. We heten je daarvoor graag van harte welkom.

Je kunt voor vragen of het maken van een kennismakingsafspraak contact opnemen met Epkea v.d. Veen, t (0522) 23 32 97 of Jan Oskamp (038) 424 42 88, operationeel leidinggevenden Anesthesiologie. Zij staan je graag te woord.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Isala
Vacaturesteller:
Isala
Standplaats:
Zwolle

Geplaatst op FMF: 10 oktober 2021

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 2-5 jaar