home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Laboratorium Bijbaan Tijdens Tussenjaar (WO/HLO)bedrijfslogo

Introductie

Leuke baan voor werkzoekende die een laboratoriumachtergrond hebben. Voor dit bedrijf zoeken we laboranten die 4 maanden tijdelijk werk willen uitvoeren. 

Het bedrijf / The company

Binnen deze organisatie hangt een gezellige sfeer. Iedereen steekt zijn/haar handen uit de mouwen en hebben kwaliteit in het hoogste vaandel staan.De functie / The role

Voor deze tijdelijke positie zijn wij op zoek naar laboranten tijdelijk de handen uit de mouwen willen steken. Tijdens dit seizoenswerk worden de samples gecontroleerd op verschillende ziekteverwekkers en afwijkingen middels PCR en microscopische analyses. Jouw werkzaamheden bestaan uit routinematig, ondersteunend en voorbereidend werk voor deze PCR / microscopische analyses. Ben je tijdens je tussenjaar beschikbaar in de periode van augustus t/m november (mogelijk iets uitloop) dan is dit de positie voor jou om je laboratoriumkennis op peil te houden. Voor deze positie worden meerdere laboranten gezocht.

 

Het profiel / Your profile

Voor deze positie zijn wij op zoek naar het volgende profiel:

  • Een afgeronde HLO/WO opleiding

  • Kennis van 1 van de volgende 3 punten: pipeteren, PCR data interpretatie en microscopie (Immunofluorescentie; IF)

  • Beschikbaar tussen Augustus en halverwege december

  • Je bent niet bang om je handen uit je mouwen te steken en routinematige werk uit te voeren

  • Je hebt de beschikking over eigen vervoerHet aanbod / The offer


  • Salaris tussen: €2000 - €2400 bruto obv een fulltime dienstverband

  • Tijdelijk dienstverband (augustus t/m minimaal november) 

  • Voorkeur gaat uit naar 40 uur per week, 32 uur is bespreekbaarOver Science at Work

Bij Science at Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Acquisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.

Als gespecialiseerde divisie van een Nederlandse recruitment organisatie met 7 kantoren in de Benelux, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.

Science at Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science at Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.Science at Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Science at Work Staffing BV
Vacaturesteller:
Science at Work Staffing BV
Standplaats:
Regio Flevoland

Geplaatst op FMF: 08 oktober 2021

Branche: Food
Functie: QC / Laboratory
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar