home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Werkplek Specialistbedrijfslogo

Introductie

Als betrokken medewerker snap jij wat de gebruiker wil en nodig heeft. Je vertaalt de gebruikersbehoefte en zorgt voor de beste passende technische oplossing die voorhanden is of doet een voorstel deze te ontwikkelen. Dat is mooi! Dan zijn wij op zoek naar jou, Wij hebben op de afdeling Systeembeheer & Infrastructuur een vacature voor een Werkplek Specialist

Het bedrijf / The company

De afdeling Systeembeheer & Infrastructuur is met 15 fte verantwoordelijk voor de inrichting en exploitatie van de ICT-infrastructuur van het ziekenhuis. Het betreft een hoog beschikbare omgeving gebruikmakend van nieuwste technieken gebaseerd op; Microsoft, VMware, Cisco, NetApp en Citrix technologie.

Extra info

De sector ICMT draagt met ca. 68 fte zorg voor de dagelijkse exploitatie van de digitale informatievoorziening en de medische apparatuur binnen het ziekenhuis. De sector ICMT is verantwoordelijk voor de ICT Infrastructuur, medische apparaten en applicaties. Het doel is een veilige, kwalitatief hoogstaande toepassing van medische technologie met bijbehorende ICT-voorzieningen, zodat de medische diagnostiek en behandeling in het Elkerliek ziekenhuis verantwoord kan plaatsvinden en continuïteit is gegarandeerd. De sector adviseert en ondersteunt bij innovatie, selectie, aanschaf, implementatie en beheer van (nieuwe) medische technologie en informatiesystemen. Ze participeert ziekenhuisbreed in projecten met eigen vakinhoudelijke componenten en voert zelfstandig projecten uit op het gebied van de benodigde informatievoorziening, apparatuur en infrastructuur. Daar waar beheer of projecten samen met externe partijen worden uitgevoerd heeft de afdeling S&I een aansturende regie functie.

De functie / The role

Binnen S&I ga je deel uit maken van het desktopteam in de rol van werkplek specialist. Met dit team ben je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, het ontwerp, vernieuwing en optimalisatie van werkplek omgeving. Samen met leveranciers en collega’s zorg je er voor dat de systemen altijd up-to-date zijn en klaar staan om gebruikt te worden door gebruikers van het ziekenhuis. Je lost hierbij complexe problemen op in tweede en derde lijn. Als betrokken medewerker snap jij wat de gebruiker wil en nodig heeft.
Je vertaalt de gebruikersbehoefte en zorgt voor de beste passende technische oplossing. Je brede kennis van werkplek hardware en oplossingen is hierbij belangrijk. Omdat je thuis bent in het portofolio van Microsoft 365 zorg je met het team voor de technische inrichting en adoptie hiervan. Jouw kennis en kunde op het gebied van Citrix Xendesktop is meer dan welkom om met het team de Citrix Xendesktop omgeving te beheren en te vernieuwen. Daarnaast ben je in staat het applicatie packaging proces te begeleiden waarbij je een opdracht uitzet bij de leverancier je het package zelf maakt.
Je bent in staat om installaties vorm te geven met producten zoals Microsoft SCCM, Microsoft Endpoint Manager en Ivanti AM en lost hierbij eventuele problemen op. Ook neem je deel aan servicegesprekken met leveranciers en zorgt voor een juiste terugkoppeling naar collega’s en management. Je signaleert hierbij problemen, draagt oplossingen aan en deelt informatie. Indien nodig zorg je voor juiste escalatie naar het management.
Je gaat werken op een beheerafdeling waar je naast regulier beheer projectwerkzaamheden zal uitvoeren in diverse vernieuwende projecten. Je bent hierbij de sparringpartner voor interne en externe stakeholders en ga je aan de slag met de nieuwste technieken. Indien je over een organisatietalent beschikt, coördineer je ook zelfstandig projecten.

Het profiel / Your profile

- Jij bent enthousiast, initiatiefrijk en je hebt een goed inlevingsvermogen in de behoefte van de gebruiker. Daarnaast sta je net als jouw teamleden altijd klaar om een taak van een collega op pakken.
- Je hebt een brede kennis van ICT en weet deze doeltreffend toe te passen binnen een gebruikersorganisatie.
- En verder beschik je over;Minimaal HBO werk- en denkniveau, aangevuld met relevante certificeringen van Microsoft Windows 10, Microsoft 365 en Citrix. Of de bereidheid op korte termijn dit niveau te behalen.Uitgebreide kennis en ervaring van werkplekconcepten en op basis van Citrix XenDesktop, Ivanti Workspace Manager, Ivanti Automation manager, Microsoft SCCM.Kennis en ervaring van Unified Endpoint Management oplossingen op basis van Microsoft Endpoint Manager en Mobile Iron.
- Ervaring met het begeleiden, samenwerken en aansturen van externe partners en leveranciers.Kennis van ziekenhuisomgeving en -applicaties is een pré.Goede communicatieve- en sociale vaardigheden

Het aanbod / The offer

Direct een vast contract bij het Elkerliek;
- Een salaris volgens cao ziekenhuizen en je wordt ingeschaald afhankelijk van genoten opleiding en relevante werkervaring;
- Een vaste eindejaarsuitkering;
- Flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals pc- en fietsplan, aankoop vrije dagen en korting op een fitnessabonnement);
- Vertrouwen en ruimte om jouw aanpak en ideeën vorm te geven;
- Onbeperkt toegang tot meer dan 100 online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling

Reactie / Reaction

Ben je enthousiast en past jouw achtergrond bij deze functie? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Stuur je sollicitatie dan uiterlijk op zondag 10 oktober, via www.werkenbijelkerliek.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan John van Dijk, manager Systeembeheer & Infrastructuur. Voor een kennismaking nemen we snel contact met je op.

Tenslotte ..... / Finally ....

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature? Dan kun je ook contact opnemen met John via telefoonnummer 0492-597601. Meer weten over (andere) mogelijkheden voor jou in het Elkerliek?Stel je vraag aan onze corporate recruiter Ellen Verheijen (telefonisch of via WhatsApp bereikbaar op 06–11449655). Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) screening wordt uitgevoerd in de fase van ondertekenen van het arbeidscontract.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Elkerliek
Vacaturesteller:
Elkerliek
Standplaats:
Helmond

Geplaatst op FMF: 27 september 2021

Branche: Medical
Functie: Finance / IT / Inkoop
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar