home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Analist Klinische Chemiebedrijfslogo

Introductie

Een groot lab en ruime diversiteit aan onderzoeken midden in de dynamiek van het ziekenhuis. Toe aan een nieuwe uitdaging als analist? Dan is dit je kans, want LabWest heeft ruimte voor nieuwe collega’s op het klinisch chemisch lab!

Het bedrijf / The company

Waar kom je werken?
Je gaat aan de slag in een gemêleerd team (ca. 60 fte) waarin een open sfeer heerst en het teamgevoel groot is. Er wordt hard gewerkt maar er is ook zeker ruimte voor gezelligheid op de afdeling. Naast analisten zijn er ook coördinatioren werkzaam en er wordt nauw en laagdrempelig samengewerkt met de klinisch chemici en de manager van het laboratorium. Binnen het team is veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief, heb je een goed idee of suggestie dan wordt dat zeer gewaardeerd en naar geluisterd.
Er zijn twee locaties waar je werkzaam kunt zijn; locatie Leyweg (HagaZiekenhuis) en locatie Maanweg. Op de Leyweg is het lab 24/7 geopend en op de Maanweg is dat van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 21.00 uur.

LabWest BV verzorgt de bloedafname en –analyse van poliklinische en klinische patiënten voor het HagaZiekenhuis, huisartsen en zorginstellingen in de regio en heeft daarnaast een Trombosedienst. Sinds januari 2021 is LabWest BV een 100% dochteronderneming van het HagaZiekenhuis. De 180 medewerkers van LabWest verrichten jaarlijks meer dan 1 miljoen bloedafnames. In de afgenomen materialen worden door hen meer dan 8 miljoen tests uitgevoerd. De uitslagen van deze analyses helpen verschillende zorgprofessionals bij het stellen van een juiste diagnose of bij het volgen van een ziekteproces. LabWest voert klinisch chemisch-, hematologishe-. Immunologische- en moleculair biologische bepalingen uit.

De functie / The role

Hoe ziet je werk eruit?
We hoeven jou als professioneel analist natuurlijk niet tot in detail te vertellen hoe jouw werk er uit ziet. Bij LabWest ga je aan de slag met het uitvoeren van een breed scala aan analyses en ben je samen met je team verantwoordelijk voor het volledige proces van bloedafname, monsterontvangst tot en met het rapporteren van de uitslagen.
Doordat we een groot lab hebben is het goed mogelijk om werkplekken te rouleren waardoor je voldoende afwisseling hebt in onderzoeken. Ook een stukje onderhoud van het apparatuur, signaleren van storingen en deze evt. verhelpen horen bij jouw takenpakket. Daarnaast heb je direct contact met de patiënt tijdens de bloedafnames in de kliniek. En natuurlijk lever je ook een bijdrage aan de kwaliteit van ons laboratoriumproces en de innovatie van diagnostiek.
Bij LabWest is er ook oog voor persoonlijke ontwikkeling. Zo kun je, als je de ambitie hebt, je verdiepen/ specialiseren in een bepaald vakgebied en op die manier de volgende stap maken in je carrière.

Het profiel / Your profile

Een afgeronde MLO of HLO opleiding met als specialisatie klinische chemie.
Aantoonbare ervaring als analist klinische chemie, dit mag ook stage ervaring zijn.
Accuratesse, een hands-on mentaliteit en een klant- en resultaatgerichte instelling.
Een op samenwerken gerichte instelling, enthousiasme en flexibiliteit (zowel in werkzaamheden als in werktijden).

Het aanbod / The offer

Hier kun je op rekenen

Een dienstverband van 24 tot 36 uur per week, werktijden- en dagen in overleg.
Een jaarcontract met optie tot een verlening voor onbepaalde tijd.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen. Op basis van opleiding en ervaring word je ingeschaald in FWG 45, met een minimumsalaris van € 2.319,- en een maximumsalaris van € 3.322,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).
Pensioen opbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
Naast 8,33% vakantietoeslag ontvang je ook nog eens 8,33% eindejaarsuitkering.
Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de cao Ziekenhuizen, hebben we interessante extra’s te bieden.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
HagaZiekenhuis
Vacaturesteller:
HagaZiekenhuis
Standplaats:
Den Haag

Geplaatst op FMF: 25 september 2021

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 2-5 jaar