home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Verpleegkundige Kliniekenbedrijfslogo

Introductie

Jouw uitdaging vullen we samen in. Bij Amphia vinden we het belangrijk dat je op jouw favoriete specialisme werkzaam bent.

Het bedrijf / The company

Wij zijn Amphia. Het topklinisch ziekenhuis van de mooie stad Breda. Binnen Amphia draait het om mensen en hun gezondheid. Dat doen we niet alleen, maar samen. Ongeveer 5000 medewerkers zetten zich dagelijks in voor de beste zorg voor iedere unieke patiënt. Als opleidingsziekenhuis bieden wij veel ruimte voor jouw groei en ontwikkeling. Allemaal in ons nieuwe moderne ziekenhuis geheel ingericht op de toekomst.

Extra info

Als verpleegkundige bij Amphia kom je te werken op onze vernieuwde locatie Molengracht. Je komt dus te werken in een hypermodern ziekenhuis, waarbij de zorg geheel om de patiënt draait en waar gewerkt wordt met de meest innovatieve technologie. Molengracht is opgedeeld in 4 torens: oncologie, vrouw/kind, cardiologie en interventie. Als verpleegkundige kan je bijvoorbeeld werken bij de specialismes Oncologie, Chirurgie, Kindergeneeskunde, Interne Geneeskunde, Urologie, Orthopedie of bijvoorbeeld bij ons innovatieve hartcentrum. Amphia is volop in ontwikkeling en we willen de totale zorg per etage gaan organiseren. Dit betekent bijvoorbeeld dat de Longoncologie, Interne oncologie en Hematologie steeds meer samenwerken. Hierdoor is het dus voor jou mogelijk om ook voor een ander specialisme te werken.

De functie / The role

Jouw uitdaging vullen we samen in. Bij Amphia vinden we het belangrijk dat je op jouw favoriete specialisme werkzaam bent. De exacte inhoud van jouw functie is natuurlijk afhankelijk van de afdeling waar je gaat werken. We gaan graag met jou in gesprek over jouw ambities en competenties en kijken graag welk specialisme daarbij past. Weet je nog niet goed op welke afdeling je wilt werken? Dan bieden we het traineeship aan waarbij je twee jaar als volwaardig teamlid periodes van een half jaar werkt op een specialisme. Zo kan je dus mooi kijken welk specialisme jou het beste past! Je krijgt een goede voorbereiding en uitgebreid inwerkprogramma om op een fijne manier aan de slag te gaan bij Amphia!

Op elke afdeling voer je uiteraard de algemene verpleegkundige taken uit waarbij je de best mogelijke zorg biedt voor de aan jou toegewezen patiënten. Je werkt nauw samen met je collega’s op de afdeling, andere disciplines, artsen en art-assistenten. Samen vormen jullie één team!

Klinkt goed toch? Wil je een beter beeld krijgen van de sfeer en werkwijzen bij Amphia? Neem dan contact met ons op!

Het profiel / Your profile

Je hebt een mbo- of hbo-opleiding tot verpleegkundige afgerond, of rond deze binnenkort af en bent BIG geregistreerd.
Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar, ook voor onregelmatige diensten en in het weekend.
Jij bent stressbestendig en functioneert in een drukke, hectische omgeving.
Bij jou staat de patiënt bij jou altijd centraal. Door jouw gedrevenheid en bevlogenheid ben jij een echte aanvulling voor jouw team én Amphia.
Ben je gespecialiseerd verpleegkundige? Dan nodigen we je ook van harte uit te solliciteren en kijken we samen naar de mogelijkheden binnen Amphia.

Het aanbod / The offer

Een functie die past bij jouw persoonlijkheid, competenties en ambities.
Een vast dienstverband dat zowel fulltime als parttime in te vullen is.
Een salaris afhankelijk van de afdeling waar je gaat werken, maar minimaal binnen FWG 45 (min. €2319,- tot max. €3322,-).
Een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van beide 8,33%.
Verschillende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Zo zijn er veel opties om je te specialiseren. We denken graag met je mee zodat jij met plezier naar je werk blijft komen.
Verder bieden we je de ruimte om je verder te ontwikkelen op persoonlijk vlak.
​Een zeer centrale ligging met goede bereikbaarheid voor zowel OV, fiets als auto.
​Een meeloopdag binnen één van ons specialisme om de sfeer van Amphia te ervaren, is ook zeker mogelijk. Bel het Flexbureau en plan samen iets in.

Reactie / Reaction

Solliciteren naar deze baan
Stap 1: Ja! Ik wil solliciteren.
Past deze baan bij jou? Upload dan je cv en motivatiebrief.
Stap 2: Wij nemen contact met je op
We bellen je om je uit te nodigen voor een gesprek. Mochten we je helaas niet uitnodigen voor een gesprek, dan hoor je dit via de mail.
Stap 3: Kennismaken
Een eerste gesprek en eventueel tweede gesprek om elkaar te leren kennen. Je bent van harte welkom mee te komen lopen.
Stap 4: Arbeidsvoorwaardengesprek
We zijn een match! Jij wordt onderdeel van ons team dus tekenen we samen een contract voor een succesvolle samenwerking.
Stap 5: Jouw start binnen Amphia
Je start bij Amphia trap je af met een introductiebijeenkomst voor nieuwe medewerkers. Succes!


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Amphia ziekenhuis
Vacaturesteller:
Amphia ziekenhuis
Standplaats:
Breda

Geplaatst op FMF: 24 september 2021

Branche: Medical
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar