home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

6e MDL-arts m/v (0.8/1.0 fte)bedrijfslogo

Introductie

Het CMSB Adrz is vanwege uitbreiding van de vakgroep MDL op zoek naar een:

6e MDL-arts m/v (0.8/1.0 fte)

De functie / The role

De vakgroep bestaat uit 21 internisten en MDL-artsen en maakt deel uit van het Coöperatief Medisch Specialistisch Bedrijf ADRZ U.A. (CMSB). Er wordt gewerkt op drie locaties, waarbij acute en complexe zorg geconcentreerd is in Goes. Poliklinische zorg wordt verleend op locaties Goes, Vlissingen en Zierikzee met moderne geavanceerde endoscopiefaciliteiten in Goes en Vlissingen. Kenmerken van de vakgroep zijn collegialiteit, constructieve feedback in het streven naar uitstekende patiëntenzorg en actieve betrokkenheid bij het vasthouden en verder uitbouwen van kwalitatief hoogwaardige zorg in Zeeland. De vakgroep leidt co-assistenten op.

De MDL heeft de ambitie om de bestaande expertise te consolideren en verder uit te werken. Voorbeelden hiervan zijn de motiliteitsdiagnostiek, samenwerking met de eerste lijn, diëtetiek en fysiotherapie. Er bestaat een intensieve en hechte samenwerking met de 5 enthousiaste GE-chirurgen, zowel op oncologisch als niet-oncologisch gebied. Het Adrz heeft oncologie als één van de speerpunten. Er is een intensieve samenwerking met de afdelingen MDL en heelkunde van het EMC Rotterdam. Er is een grote IBD-praktijk ondersteund door onze MDL-verpleegkundigen. Bovendien zijn wij hepatitis centrum voor de regio Zeeland.


Het profiel / Your profile

Wij zoeken een teamspeler, die de ontwikkeling van de MDL zorg in het Adrz verder vorm wil geven en het vak in volle breedte kan uitoefenen. Expertise in ERCP/EUS en certificering voor het BVO-coloncarcinoom, actieve participatie in activiteiten ten behoeve van de Medisch Staf en/of aangetoonde wetenschappelijke ervaring strekken tot aanbeveling. Wij vragen van de kandidaat de bereidheid zich in de regio te vestigen.


Het aanbod / The offer

Het vakgebied van de MDL wordt in de volle breedte uitgeoefend, inclusief EUS, ERCP, interventie radiologie, motiliteitsonderzoek. De internisten en MDL-artsen hebben een gescheiden dienstenstructuur. Toetreding vindt plaats conform het toetredingsreglement van het CMSB. Aansprakelijkheid binnen het CMSB Adrz is collectief verzekerd. Overige verzekeringen en pensioenvoorziening dient u zelf te verzorgen.

Reactie / Reaction

Informatie:
Informatie kan worden ingewonnen bij dr. C.K.A. van den Berge, internist-endocrinoloog en vakgroep voorzitter, tel. 06-12772306 en dr. A.A. Tanis, MDL-arts, tel. 06 22596805, e-mail: a.tanis@adrz.nl.

Sollicitaties:
Uw schriftelijke motivatiebrief met curriculum vitae, kunt u bij voorkeur per e-mail richten aan: Coöperatief Medisch Specialistisch Bedrijf ADRZ U.A.
t.a.v. dhr. M. Waleboer, voorzitter Postbus 15 4460 AA GOES adrz.cooperatie@adrz.nl

Nieuwe leden van het MSB vragen wij een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Adrz
Vacaturesteller:
Adrz
Standplaats:
Goes

Geplaatst op FMF: 24 september 2021

Branche: Medical
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc, PhD
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar