home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Analistbedrijfslogo

Introductie

Om in deze functie het beste uit jezelf te halen én uit onze ziekenhuiszorg, is het nodig dat je graag in teamverband werkt en vind je het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen.

Het bedrijf / The company

Het klinisch chemisch laboratorium (KCL) levert met ruim 120 medewerkers laboratoriumdiagnostiek voor patiënten uit de regio Nijmegen en omstreken. De afdeling is verdeeld over de bloedafname, pre- en postanalyse, routine bepalingen inclusief bloedgroepenserologie en speciale laboratoriumbepalingen. Het KCL verzorgt de laboratoriumverrichtingen voor CWZ en de Sint Maartenskliniek. Ons laboratorium is ruim opgezet maar toch compact. De ervaring van onze medewerkers is dat dit de samenwerking onderling op een prettige manier ten goede komt.

De functie / The role

Je bent werkzaam op de verschillende werkplekken binnen het laboratorium: chemie, hematologie/stolling, bloedtransfusie, urinelab en materiaalontvangst. Aan het begin van je werkdag verzorg je bloedafnames in de kliniek. Voordat je start met je werk op het lab, kom je dus in contact met patiënten. Het zien van de mensen voor wie we het doen, vinden veel collega’s een mooie meerwaarde op een werkdag. Als team staan we 24 uur per dag voor hen klaar.

Bij ons werk je in een modern en goed uitgerust laboratorium met geautomatiseerde systemen. Hier doen we optimaal en gespecialiseerd onderzoek, zoals eiwitspectra, HPLC, LC-MS, POCT, DNA-analyse, flowcytometrie en fertiliteitsonderzoek.

Tijdens jouw loopbaan binnen onze afdeling krijg je de mogelijkheid om te groeien en jezelf te specialiseren.

Het profiel / Your profile

Om in deze functie het beste uit jezelf te halen én uit onze ziekenhuiszorg, is het nodig dat je graag in teamverband werkt en vind je het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Het specifieke werk dat we uitvoeren vraagt van jou goede communicatie, nauwkeurigheid, kwaliteit, flexibiliteit en enthousiasme. Daarnaast ben je klant- en relatiegericht.

Je beschikt over een diploma MLO of HLO richting Klinische Chemie.

Het aanbod / The offer

- Je krijgt een contract voor 36 uur per week.
- Een salaris (per 1-1-2021) van € 2.319,- tot maximaal € 3.322,- bruto per maand (FWG 45), bij een 36-urige werkweek.
- Een jaarcontract met uitzicht op verlenging.
- Een werkweek met afwisselende werkzaamheden in goed teamverband.
- Op het laboratorium draaien we wisselende diensten (24/7), daarom werk je soms ook in de avond, nacht en het weekend.
- Samenwerking in een fijn team waarin gezelligheid belangrijk is!
- Arbeidsvoorwaarden conform Cao Ziekenhuizen.
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, voordelige verzekeringen en belastingvoordeel bij het aanschaffen van een fiets, laptop of het afsluiten van een fitnessabonnement.
- Een fietsbonussysteem. Medewerkers die op de fiets naar het werk komen, kunnen punten sparen die worden verzilverd voor leuke cadeaus.
- Deelname aan ‘Sterk in je Werk’.
- Activiteiten georganiseerd door Personeelsvereniging Zorgvrij

Reactie / Reaction

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel Ine Hermens, hoofd corelab KCL, (024) 365 86 47, Henny van Daal, hoofd speciale bepalingen KCL, (024) 365 86 75 of Alfons Goossens, hoofd PPA KCL (024) 365 86 96. Zij vertellen je graag meer.

Ben je enthousiast geworden over de functie analist? Solliciteer dan direct via button op de website.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
CWZ
Vacaturesteller:
CWZ
Standplaats:
Nijmegen

Geplaatst op FMF: 22 september 2021

Branche: Medical
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar