home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Adviseur Interne Beheersingbedrijfslogo

Introductie

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat onze zorg toegankelijk en betaalbaar blijft. Als Adviseur Beheersing Zorgkosten draag jij hieraan bij door te zorgen voor de coördinatie, begeleiding en doorontwikkeling van Horizontaal Toezicht (HT). Deze vorm van samenwerking tussen de zorgverzekeraars en een zorgaanbieder is gebaseerd op vertrouwen, wederzijds begrip en transparantie in handelen.

Het bedrijf / The company

De afdeling Beheersing valt onder de divisie Administratie en heeft als hoofddoel de juiste uitvoering van de Zorgverzekeringswet. De afdeling vervult een coördinerende rol rondom het opstellen van de Integrale Risico Analyse en aanlevering van de vereveningsbestanden. In samenwerking met de afdelingen Besturing & Operatie levert de afdeling Beheersing haar bijdrage aan de beheersbaarheid van de zorgkosten.

De functie / The role

In deze functie zal je veel overleggen, dit is iets waar jij energie van krijgt. Zo vertegenwoordig je Zorg en Zekerheid in verschillende landelijke overleggen en ben je veel in gesprek met zorgaanbieders en andere verzekeraars.
Ook ben je veel in overleg met collega’s van andere divisies, omdat je intern verantwoordelijk bent voor de borging en verdere doorontwikkeling van het Controlehuis. Hiervoor gebruik jij je uitstekende communicatieve en relationele vaardigheden. Daarnaast werk je veel samen met de Senior Specialisten Controle die jou van waardevolle input voorzien met betrekking tot verbeteringen en aandachtspunten voor Horizontaal Toezicht. Door de verschillende belangen af te wegen kom je tot een passende besluitvorming.
Om tot een goed eindproduct te komen manoeuvreer je dan ook moeiteloos tussen de rol van sparringpartner en jouw controlerende en adviserende toezichthoudende taken, met een scherp oog voor de context en een goed gevoel voor verhoudingen. Tijdens het contact met deze verschillende in- en externe partijen zet jij je diplomatieke vaardigheden uitgebreid in.Het profiel / Your profile

Wat neem je mee?
Een WO-opleiding aangevuld met een audit gerelateerde postmaster (bijv. RA/RO);
Ervaring met projectmanagement en AO/IC;
Minimaal 8 jaar relevante werkervaring als adviseur / auditor;
Kennis van de wereld van zorgverzekeraars / zorgaanbieders.

Jij als Adviseur Beheersing Zorgkosten
Jij staat bekend om jouw overtuigingskracht; jij weet als geen ander hoe je anderen kunt overtuigen van een bepaald standpunt. Daarnaast vind je het niet moeilijk om afstand te nemen van de dagelijkse praktijk om je zo te kunnen concentreren op de hoofdlijnen. Samen met het team ga je aan de slag om een bepaald resultaat te bereiken of om een probleem op te lossen. Hierbij is het jouw rol om je collega’s te begeleiden en coachen. Wanneer het resultaat niet is wat je van tevoren had verwacht, kun jij verantwoorden en uitleggen waarom bepaalde acties zijn ondernomen. Ook kun jij als geen ander de balans vinden tussen inhoud, proces en relatie en kun je conceptueel denken.

Het aanbod / The offer

Een baan bij een leuke werkgever die, net als bij zijn verzekerden, grote waarde hecht aan de gezondheid en het geluk van de eigen medewerker. Een goede balans tussen werk en privé en veel gezonde initiatieven zijn een onderdeel van werken bij Zorg en Zekerheid. Wij bieden een baan met een maximaal salaris van € 5.696,- bruto per maand voor 36 uur per week, met de mogelijkheid om deze uren in 4 dagen te werken. Verder mag je rekenen op:

Voldoende ondersteuning tijdens het thuiswerken, voor nu en ná corona;
Een dertiende maand;
186 vakantie-uren per jaar, wat neerkomt op ruim 5 weken. Bovendien heb je de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen;
Een groot aantal onbeperkte studiemogelijkheden via ons eigen online opleidingsplatform;
Volop ruimte voor ontplooiing, zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied in een uitdagende, dynamische en klantbewuste werkomgeving;
Een aantrekkelijke pensioenregeling bij SBZ.
Het inwerken zal zoveel mogelijk op kantoor plaatsvinden. Zolang de RIVM-richtlijnen het voorschrijven, werk je vervolgens i.v.m. het coronavirus, vanuit huis. Wij geven je de zekerheid dat je thuis op een fijne manier kunt werken. Wanneer het weer kan ontmoet iedereen je graag in real life op kantoor!

Reactie / Reaction

Herken jij je in dit profiel en voldoe je aan de eisen? Solliciteer direct!

Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06 29 21 95 11. Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Zorg en Zekerheid
Vacaturesteller:
Zorg en Zekerheid
Standplaats:
Leiden

Geplaatst op FMF: 21 september 2021

Branche: Healthcare
Functie: Management, Administratief
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar