home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

QA/QC Expert / Kennemervis Groepbedrijfslogo

Introductie

KVG heeft een uitstekend kwaliteitsimago kunnen opbouwen en de QA/QC teams op de verschillende vestigingen zijn dan ook dagelijks bezig om dit te borgen en waar mogelijk naar een nog hoger niveau te brengen. Jij gaat hen daarbij ondersteunen.
In nauw overleg met deze teams ben jij degene die gaat bepalen waar jouw toegevoegde waarde het groots kan zijn.

Het bedrijf / The company

KVG is een toonaangevende en succesvolle speler in de sectoren vis, vegetarisch en vegan met diverse vestigingen in Nederland en Denemarken. Zij levert via haar verschillende bedrijven een breed scala aan verse, diepgevroren en voorbewerkte producten aan food retail, food service en B2B klanten in binnen- en buitenland.
Marktgerichtheid, duurzaamheid, productontwikkeling en betrokken medewerkers kenmerken deze organisatie. De cultuur is open, informeel en klantgericht.
De verschillende business units in Nederland zijn:
Mayonna levert een duurzaam en hoogwaardig assortiment aan de retailmarkt in binnen- en buitenland en voorziet het complete visschap in de supermarkt.
FishPartners is de visgroothandel met een gevarieerd assortiment aan visproducten en staat onder meer bekend om de goede kwaliteit maatjesharing en gerookte vis.
Bobeldijk is een snel groeiende producent van vegetarische en vegan producten voor nationale en internationale retail en foodservice klanten.
KVG is onderdeel van een sterke, zeer stabiele moederorganisatie en heeft vestigingen in Spakenburg. Enschede, Deventer en op Urk.

De functie / The role

KVG heeft een uitstekend kwaliteitsimago kunnen opbouwen en de QA/QC teams op de verschillende vestigingen zijn dan ook dagelijks bezig om dit te borgen en waar mogelijk naar een nog hoger niveau te brengen. Jij gaat hen daarbij ondersteunen.
In nauw overleg met deze teams ben jij degene die gaat bepalen waar jouw toegevoegde waarde het groots kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan het verder ontwikkelen van de kwaliteitssystemen. Begeleiden van klantaudits en uitvoeren van leveranciers- en interne audits.
Je bent daarnaast sparring partner van de QA Managers.
Dit is met recht een kans voor de QA/QC Specialist die veel zelfstandigheid zoekt, eigen verantwoordelijkheid wil nemen en energie krijgt om op verschillende locaties te werken.
Je standplaats is Spakenburg, je werkterrein zijn de vier vestigingen en je lease auto mag je uiteraard ook privé gebruiken.

Het profiel / Your profile

• Minimaal enkele jaren ervaring opgedaan in een QA/QC verantwoordelijkheid
• Ervaring binnen de levensmiddelenindustrie. Microbiologische kennis is een onderscheidende pré.
• Ervaring met het uitvoeren van in- en externe audits
• Jouw theoretische en praktische kennis van kwaliteitssystemen is goed.
• Je hebt uitstekende communicatieve en inter-persoonlijke vaardigheden en wordt door je omgeving omschreven als iemand met een proactieve “can-do” mentaliteit.
• Je bent een echte teamspeler die met zelfvertrouwen doelen realiseert.
• Je kennis van de Nederlandse – en Engelse taal is uitstekend.

Het aanbod / The offer

KVG biedt een prima salaris passend bij de functie, alsmede goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een lease auto. Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Bovenal een plezierige werkomgeving in een groeiende succesvolle onderneming.

Reactie / Reaction

De Kennemervis Groep heeft de werving en selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan BEACH Recruitment B.V. (www.beachrecruitment.com). Voor meer informatie kun je contact opnemen met on kantoor: 023-2050288 of rechtstreeks met de verantwoordelijke consultant, Hans Otten, telefonisch bereikbaar op 06-12766261.
Een selectie assessment maakt onderdeel uit van de procedure.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Kennemervis Group
Vacaturesteller:
BEACH Food Recruitment
Standplaats:
Spakenburg

Geplaatst op FMF: 21 september 2021

Branche: Food
Functie: QA / regulatory, QC / Laboratory, Management
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar