home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Proces- en applicatiespecialist EPD ClinDocbedrijfslogo

Introductie

Als Proces – en applicatiespecialist Elektronisch Patiënten Dossier ben jij degene die zorgt voor een stabiele productieomgeving, zodat de continuïteit van de werkzaamheden in de zorg in het St. Antonius Ziekenhuis gewaarborgd blijft. Een mooie verantwoordelijke baan voor 32 – 36 uur p/w op onze locatie Utrecht.


De functie / The role

Wat ga je doen?
Als proces- en applicatiespecialist bevind je je op het snijvlak van zorg en ICT. Samen met je team richt je je op het optimaliseren van processen die plaatsvinden binnen de ClinDoc (klinische documentatie) applicatie. Het team zet zich in voor het beheer en de (door)ontwikkeling van alles wat betrekking heeft op functionaliteiten rondom de klinisch verpleegkundige workflow en de workflows van diverse ondersteunende diensten. Denk hierbij o.a. aan diëtetiek, fysiotherapie en de palliatieve zorg.
Je zorgt voor een stabiele productieomgeving, zodat de continuïteit van de werkzaamheden in de zorg gewaarborgd blijft. Je bent de schakel tussen de eindgebruikers, je collega EPD-applicatiespecialisten en de systemen, waarbij succes staat of valt met goede onderlinge communicatie.Het profiel / Your profile

Jij brengt mee
We zoeken een doorzetter, oplosser, iemand die verbindt, kan prioriteren, die mogelijkheden ziet binnen processen en de gebruikte systemen binnen het ziekenhuis en die het leuk vindt om daar actief mee aan de slag te gaan. Verder heb je:


een afgeronde WO of Hbo-opleiding of vergelijkbaar werk- en denkniveau
basiskennis van informatiesystemen
ervaring met Epic en specifiek Epic ClinDoc (is een pre)
ben je werkzaam (geweest) binnen de zorg en/ of je hebt elders ervaring opgedaan in de inrichting van softwaresystemen en de bijbehorende werkprocessen
ben je analytisch, pro-actief, communicatief sterk en hebt goede sociale vaardigheden
een goede beheersing van de Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Het aanbod / The offer

Wij bieden jou
We bieden een zelfstandige en dynamische functie binnen een betrokken en hecht team. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen. Concreet betekent dit:

Salariëring volgens FWG-schaal 50-55, wat kan oplopen tot € 4.227,- bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van je Epic-certificering en ervaring.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en de mogelijkheid deel te nemen aan een fiets-, fitness-of ‘bring your own device’-regeling’.
De noodzakelijke Epic certificering wordt vanuit de werkgever gefaciliteerd (o.a. studiekosten, -tijd en indien nodig reis-en verblijfkosten).
Een collectieve pensioenregeling, waarvoor het St. Antonius Ziekenhuis 50% voor haar rekening neemt.

Reactie / Reaction

Contact
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Gerwim Haveman, teamhoofd EPD Beheer & Ontwikkeling 06-52741317

Solliciteren
Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag je CV en gemotiveerde brief voor 31 oktober a.s. via de onderstaande solliciteerbutton. Na sluitingsdatum zal de selectie plaatsvinden.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
St Antonius
Vacaturesteller:
St Antonius
Standplaats:
Utrecht

Geplaatst op FMF: 20 september 2021

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar