home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Manager Logistics & Facilities / Van Loonbedrijfslogo

Introductie

Maximale klanttevredenheid staat bij Van Loon hoog in het vaandel en zij gaan daarbij heel ver. Jouw afdelingen leveren daaraan een grote bijdrage en jij krijgt alle ruimte om hier een bepalende rol in te spelen. Inbound- en outbound logistics, warehouse management en intern transport, jij gaat sturing geven aan de afdelingen die klanttevredenheid in grote mate kunnen bepalen.
Dagelijks worden de bestellingen verwerkt en geleverd aan (retail) klanten, nationaal en internationaal. Samen met je team weet je dit dagelijks te realiseren; op tijd én met maximale klanttevredenheid.

Het bedrijf / The company

Van Loon Group is een succesvol en ondernemende familie organisatie die is uitgegroeid tot een landelijke groep van negen innovatieve food bedrijven.
Hun missie: de meest duurzame, klantgerichte en daardoor beste producent van vleesproducten, vleesvervangers en maaltijden zijn. Dit vereist optimaal samenwerken in de keten. Nog efficiënter en duurzamer produceren en continu innoveren in concepten en producten. Het credo van Van Loon Group: iedere dag beter. Dagelijks zijn 2.500 medewerkers bezig om het succes te vergroten van hun klanten in food retail, foodservice en industrie. De groep bestaat uit bekende organisaties als Meat Friends, Brandenburg Culinair, Promessa, Enkco, No meat today, Bonfait, Best Star Meat, Verhey Vlees en uiteraard Van Loon Vlees.
Van Loon Vlees levert vanuit een ultramoderne productielocatie in Son, een zeer uitgebreid assortiment voorverpakte vleesproducten aan de internationale retailmarkt. Voor meer informatie zie ook: vanloongroup.com

De functie / The role

Maximale klanttevredenheid staat bij Van Loon hoog in het vaandel en zij gaan daarbij heel ver. Jouw afdelingen leveren daaraan een grote bijdrage en jij krijgt alle ruimte om hier een bepalende rol in te spelen. Inbound- en outbound logistics, warehouse management en intern transport, jij gaat sturing geven aan de afdelingen die klanttevredenheid in grote mate kunnen bepalen.
Dagelijks worden de bestellingen verwerkt en geleverd aan (retail) klanten, nationaal en internationaal. Samen met je team weet je dit dagelijks te realiseren; op tijd én met maximale klanttevredenheid. Dat je daarbij strak stuurt op kosten en continue op zoek bent naar efficiency verbeteringen, is voor jou als ervaren manager niet meer dan logisch. Met oog voor de praktijk en details weet je daarbij ook het totaal overzicht te bewaren. Je stuurt op resultaat en staat erom bekend dat je als mensgericht leider dicht bij je team staat.
Met jouw persoonlijkheid weet je jouw team optimaal te motiveren.

Een selectie van je verantwoordelijkheden en taken:
• Je bent eindverantwoordelijk voor het gehele logistieke proces (inbound- en outbound logistics warehouse management en intern transport) als ook facility management. Onder facility management vallen onderhoud gebouwen, schoonmaak, kantine en de interne productie van verpakkingen (omdozen).

• Je geeft leiding aan een gemotiveerd team van 6 Teamleiders en indirect aan ong. 80 FTE.
Je bent voor hun een motiverend leider. Je weet wat er speelt en als natuurlijk leider haal je het maximale uit je team. Je staat dicht bij je mensen, bent benaderbaar en toont initiatief.

• Je bent continue op zoek naar procesoptimalisatie. Je bent daarbij creatief en weet breed intern draagvalk te creëren voor een succesvolle implementatie. Je zorgt dat jouw afdelingen optimaal verbinding maken met de rest van de organisatie (o.a productie, planning, TD)

• Je werkt vanuit een solide jaarlijks, door jou opgezet, afdelingsplan. Je kent je doelstellingen, stuurt op de juiste KPI’s en bewaakt de budgetten.

• Als MT-lid ben je de manager die een actieve bijdrage levert aan de algemene management vraagstukken voor de site. Samen met de andere MT-leden geeft je zo richting aan de dagelijkse totaal efficiency binnen de site en werken jullie nauw samen aan het optimaliseren van samenwerking, creëren van synergie om zo de dagelijke flow te optimaliseren.

Standplaats is Son en gezien het belang van deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Site Manager.

Het profiel / Your profile

Succesvolle kandidaten voor Van Loon zijn naast zelfstandig en flexibel, communicatief vaardige teamspelers. Zij weten draagvlak te creëren voor hun ideeën en hun omgeving enthousiast te maken. Zij weten regelmatig te verrassen met hun vakkennis en sterk oplossend vermogen.
• Van Loon is een mensgerichte organisatie. Je bent dan ook bovenal een echte people manager die weet te motiveren en te inspireren. Je hebt een oplossingsgerichte instelling en vindt het logisch dat “het glas half vol is”.
• De organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn kort. Jouw hands-on mentaliteit en sterke bereidheid om samen te werken sluiten hier goed op aan.
• Je toont natuurlijk overwicht. Je bent interpersoonlijk sterk en sociaal vaardig. Klant- en resultaatgerichtheid zijn kenmerkend voor jouw handelwijze.
• Een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld (technische) bedrijfskunde of logistiek/supply chain
• Operationele ervaring in een dynamische supply chain omgeving, waarvan ruime ervaring als leidinggevende. Ervaring binnen een FMCG productie omgeving is een pre.
• Aantoonbare kennis en ervaring met (continue)verbeteringsprocessen, ERP en procesbeheerssystemen zoals HACCP, BRC, IFS.
• Je hebt visie, bent procesmatig en analytisch. Je weet hoofd- van bijzaken snel te onderscheiden.
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
• Redelijke woon/werk afstand tot Son.

Reactie / Reaction

Van Loon heeft de werving en selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan BEACH Recruitment. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de verantwoordelijke consultant Hans Otten (06-12766261) of met BEACH Recruitment (023-2050288). Je kunt solliciteren via www.beachrecruitment.com


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Van Loon Group
Vacaturesteller:
BEACH Recruitment B.V.
Standplaats:
Son

Geplaatst op FMF: 20 september 2021

Branche: Food
Functie: Planning & Logistiek, Management
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar