home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Product Managerbedrijfslogo

Introductie

In deze functie coördineer je onder meer (internationale) projecten om nieuwe producten op te starten en uitfaseringen van producten.

Het bedrijf / The company

Beaphar is een Nederlandse fabrikant van een uitgebreid assortiment van geneesmiddelen en verzorgingsproducten voor huisdieren. Onze kwaliteitsproducten zouden er niet zijn zonder ons team van ruim 400 medewerkers die ze ontwikkelen, produceren en distribueren over de hele wereld.

De functie / The role

Binnen Beaphar BV is de afdeling Product Management met een team van 9 personen verantwoordelijk voor het totale internationale productassortiment.

Ter uitbreiding van het team zoeken wij een:

Product Manager
(fulltime – Raalte)

De functie
Als Product Manager ben je verantwoordelijk voor een deel van het productassortiment. In deze functie coördineer je onder meer (internationale) projecten om nieuwe producten op te starten en uitfaseringen van producten. Verder monitor je de levenscyclus van producten en product ranges. Ook bewaakt je correcte uitvoering van wijzigingen en innovaties.

Als Product Manager werk je nauw samen met de internationale verkoopvestigingen van Beaphar. En ook met verschillende afdelingen binnen het Beaphar hoofdkantoor. Onder andere: Product Development, Regulatory Affairs, Productie, Inkoop, Graphics & Design, Supply Chain Planning, Finance, QHSE, Technische Dienst en ICT.

Het profiel / Your profile

We zoeken een enthousiaste kandidaat met een afgeronde relevante HBO-opleiding, bijvoorbeeld Diermanagement, Diergezondheid en Management, Equine Sports & Business, Dier- en Veehouderij, Hippische Bedrijfskunde of HEAO-CE. Daarnaast heb je een goede beheersing van het Nederlands en Engels. Goede kennis van Frans, Duits of Spaans is een pré. Als persoon ben je communicatief vaardig, sta je sterk in de schoenen en ben je commercieel ingesteld. Ook ben je geïnteresseerd in regelgeving en heb je affiniteit met huisdieren en/of paarden. Je kan projecten gestructureerd oppakken en bent stressbestendig.

Het aanbod / The offer

Beaphar is een Nederlands familiebedrijf dat wereldwijd succesvol is. Bij ons vind je een informele werksfeer en een no-nonsense cultuur. Onze medewerkers voelen zich betrokken en zijn trots op onze organisatie. Wij bieden een uitdagende functie, met ruimte voor eigen initiatief en verdere ontwikkeling, tegen een marktconform salaris: tussen de € 39.000,- en € 55.000,- op jaarbasis.

Reactie / Reaction

Een uitgebreidere vacaturetekst is beschikbaar op onze website. Voor inhoudelijke informatie over deze functie bel je tijdens kantooruren met Martine van der Burgt (Global Product Manager) op telefoonnummer 0572-348 872. Geen acquisitie a.u.b.
Voor algemene informatie over Beaphar verwijzen wij je graag naar onze website www.beaphar.com.

Interesse
Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, dan nodigen wij je graag uit om vóór 25 september 2021 jouw motivatie + CV te sturen naar Marleen Wolters (HR Adviseur), via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Beaphar B.V.
Vacaturesteller:
Beaphar B.V.
Standplaats:
Raalte

Geplaatst op FMF: 10 september 2021

Branche: Medical
Functie: Marketing / Sales
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 2-5 jaar