home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

ANIOS Klinische Geriatriebedrijfslogo

Introductie

De vakgroep ouderengeneeskunde van Zuyderland Medisch Centrum bestaat uit 4 klinisch geriaters en 4 internisten-ouderengeneeskunde. De vakgroep ouderengeneeskunde is sinds 2009 onderdeel van de maatschap interne geneeskunde-MDL-klinische geriatrie-intensive care. Er bestaat een intensieve samenwerking en zeer prettige sfeer binnen de maatschap.

Het bedrijf / The company

Het Zuyderland Medisch Centrum Zuyderland is een van de belangrijkste zorgaanbieders op de Zuid-Nederlandse zorgmarkt. Onze organisatie is ontstaan door de fusie van Atrium Medisch Centrum en Orbis Medisch Zorgconcern. Professionals werken bij Zuyderland in een aantrekkelijke werk- en leeromgeving. Iedere dag opnieuw wordt in het STZ topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid- Limburg
(Sittard- Geleen en Heerlen), op hoog niveau en innovatief patiëntenzorg geleverd. In deze gastvrije omgeving is voortdurend oog voor verbetering van kwaliteit.

Extra info

De afdeling Ouderengeneeskunde van het Zuyderland Medisch Centrum levert geriatrische expertise binnen het ziekenhuis en aan de regio. Zij biedt deze zorg op een verpleegafdeling van 30 bedden, een polikliniek, een semi-acute unit en in een consultatieteam. Sinds 2015 bestaat er een opleidingserkenning voor de opleiding klinische geriatrie.

De functie / The role

Wat ga je doen?

Dagelijkse patiëntenzorg op de polikliniek, binnen het consultenteam of verpleegafdeling onder leiding van de geriaters.


Het profiel / Your profile

Wie ben jij?

Je hebt affiniteit met het werken met ouderen.
Je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair verband.
Je hebt de ambitie om klinisch geriater te worden.

Het aanbod / The offer

Wat bieden wij?

Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen waaronder een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
Salariëring binnen FWG-functiegroep 65.
Bij gebleken geschiktheid kan met de kandidaat de mogelijkheid van het solliciteren naar een opleidingsplaats Klinische Geriatrie worden besproken.

Reactie / Reaction

nteresse?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met de heer drs. F. Plum of mevrouw drs. C.M.E.E. de Weerd- Spaetgens (plaatsvervangend opleider), telefoon 088-4599713. Wil jij ons team versterken? Je sollicitatie ontvangen we graag via de mail: f.plum@zuyderland.nl.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Zuyderland
Vacaturesteller:
Zuyderland
Standplaats:
Sittard-Geleen

Geplaatst op FMF: 08 september 2021

Branche: Medical
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc, PhD
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar