home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Accountmanager Moleculaire DiagnostiekIntroductie

Als Accountmanager Moleculaire Diagnostiek ben je commercieel verantwoordelijk voor het succes van Accuramed in Nederland. Accuramed heeft al een klantenportfolio van moleculaire laboratoria in Nederland, aan jou de taak om een salesplan te maken om de klantenkring en de omzet in Nederland te laten groeien. Je gaat proactief klanten benaderen en relaties opbouwen, deze bestaan voornamelijk uit microbiologen, medisch moleculair microbiologen, lab managers, inkopers en andere gesprekspartners binnen de moleculaire laboratoria.

Jouw nieuwe werkgever Accuramed is gespecialiseerd in medische apparaten, zij hebben een uniek productportfolio in moleculaire diagnostiek, cardiorespiratoire producten en consumables. Hun klanten zijn de professionals in ziekenhuizen, laboratoria en dokterspraktijken.

Het bedrijf / The company

Jouw nieuwe werkgever Accuramed is gespecialiseerd in medische apparaten, zij hebben een uniek productportfolio in moleculaire diagnostiek, cardiorespiratoire producten en consumables. De producten en oplossingen variëren van eenvoudige analyzers tot volledig geautomatiseerde werkstations voor laboratoria. Hun klanten zijn de professionals in ziekenhuizen, laboratoria en dokterspraktijken. Accuramed verzorgt de distributie en installatie van de toestellen en zij zijn trots op hun uitgebreide support. Er heerst een familie sfeer binnen de organisatie en de collega’s halen er plezier uit om samen als team mooie prestaties neer te zetten en de markt te veroveren. Ze zijn actief in de Benelux en groeien snel, het afgelopen jaar zijn ze gegroeid van 9 naar 20 man. Ga jij ze als Accountmanager Moleculaire Diagnostiek helpen om nog verder te groeien in Nederland?

De functie / The role

Als Accountmanager Moleculaire Diagnostiek ben je commercieel verantwoordelijk voor het succes van Accuramed in Nederland. Accuramed heeft al een klantenportfolio van moleculaire laboratoria in Nederland, aan jou de taak om een salesplan te maken om de klantenkring en de omzet in Nederland te laten groeien. Je gaat proactief klanten benaderen en relaties opbouwen, deze bestaan voornamelijk uit microbiologen, medisch moleculair microbiologen, lab managers, inkopers en andere gesprekspartners binnen de moleculaire laboratoria. Je werkt samen met een collega Applicatiespecialist in Nederland en samen werken jullie de beste oplossing uit voor de klant.
Daarnaast rapporteer en analyseer jij trends en ontwikkelingen in de markt, bezoek je vakbeurzen en congressen en werk je actief aan jouw netwerk. Tot slot is het belangrijk dat je altijd bezig bent met het up-to-date houden van je kennis van het productportfolio.

Het profiel / Your profile

Om succesvol te kunnen zijn als Accountmanager Moleculaire Diagnostiek heb je al een aantal jaar ervaring in een soortgelijke rol in de medisch diagnostische sector. Het is belangrijk dat jij al over een netwerk beschikt binnen de sector, zodat jij jouw contacten kunt benaderen om de oplossingen van Accuramed te verkopen. Als je ook al ervaring in de moleculaire diagnostiek hebt is dit een voordeel. Omdat je samen met 1 collega in Nederland zult werken heb je een grote mate van zelfstandigheid en neem je jouw verantwoordelijkheid. Jouw takenpakket is gevarieerd en daarom zul je goed moeten kunnen plannen en prioriteren. Je haalt er plezier uit om dagelijks met klanten bezig te zijn en om creatief naar de beste oplossingen voor hun te zoeken. Het is belangrijk dat jij representatief en communicatief bent en dat je zowel Nederlands als Engels goed beheerst.

Het aanbod / The offer

Als Accountmanager Moleculaire Diagnostiek ontvang je natuurlijk een passend salaris bij jouw ervaring, aangevuld met een bonusregeling, vakantiegeld en een auto van de zaak. Je gaat aan de slag in een job in een dynamische omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden voor jouw carrière en Accuramed zorgt voor goede opleiding en begeleiding.


Reactie / Reaction

Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel Merel Hasselo op 0620076590. Sollicitaties worden behandeld in de week van 13 september.


Tenslotte ..... / Finally ....

Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Accuramed
Vacaturesteller:
Hays Life Sciences
Standplaats:
Heel Nederland

Geplaatst op FMF: 27 augustus 2021

Branche: Farma & Biotech, Medical, Healthcare
Functie: Marketing / Sales
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar