home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Key Accountmanagerbedrijfslogo

Introductie

Innovatief productportfolio van farmaceutische niche producten met toegevoegde waarde

Het bedrijf / The company

Onze opdrachtgever is sinds 1980 succesvol in marketing, sales en distributie van een portfolio van geneesmiddelen met een aantoonbare toegevoegde waarde. Deze succesvolle organisatie richt zich op verschillende therapeutische indicatiegebieden, waaronder oncologie, immunologie, reumatologie, urologie, en cardiologie. De focus ligt op de ziekenhuismarkt, waarbinnen de organisatie een trackrecord heeft opgebouwd als betrouwbare, meedenkende en stabiele partner en leverancier. Het succes van de organisatie ligt in de duurzame samenwerking die zij met haar relaties aangaat. Gedegen productkennis, passie voor het werk, expertise, toewijding en een uitstekend vermogen tot aanpassen aan markt- en klantwensen, maken dat de organisatie steeds weer in staat blijkt om succesvol in te spelen op de toenemende complexiteit in de markt. De afgelopen jaren hebben ze een aantal nieuwe en uitermate succesvolle producten geïntroduceerd in de Benelux en de voorbereidingen voor nieuwe launches zijn al van start. Mede daarom is deze organisatie op zoek naar een Key Accountmanager die het commerciële team komt versterken.

De functie / The role

Als Key Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten in jouw werkgebied. Dit gebied beslaat een gedeelte van Nederland in de omgeving van je woonplaats. Met je directe collega Key Accountmanagers en Productmanagers, overtuig je de beslissers binnen ziekenhuizen van de meerwaarde van de verschillende producten van de organisatie. De doelgroep bestaat onder meer uit specialisten van verschillende indicatiegebieden, ziekenhuisapothekers, teammanagers, verpleegkundigen en inkopers: eigenlijk iedereen die betrokken is bij het zorgpad. DMU-management staat dan ook voorop. Je brengt zelfstandig alle contacten met relevante stakeholders in kaart en draagt zorg voor het relatiebeheer en mogelijke uitbreiding. Samen met het cross-functional brand team formuleer je een gericht businessplan en je zorgt hiermee voor een effectieve doelgroep targeting. Je bent eindverantwoordelijk voor het zichtbare en herleidbare resultaat van je eigen businessplan. Het analyseren van de regionale markt behoort uiteraard ook tot je takenpakket. Met je ervaring en kennis begeleid je het implementatietraject van de producten en adviseer en informeer je de betrokken doelgroep. Je rapporteert in deze functie aan de Business Unit Director.

Het profiel / Your profile

• een afgeronde hbo-/wo-opleiding, bij voorkeur economisch of paramedisch;
• minimaal 3 jaar werkervaring in de farmaceutische of medische industrie, toe aan een tweede of derde stap in je carrière;
• aantoonbare kennis van en ervaring met de intra- en extramurale markt is een must;
• representatief, gedreven en een ondernemend karakter;
• uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.

Het aanbod / The offer

• unieke combinatie van strategie en hands-on taken en verantwoordelijkheden;
• veel ruimte voor eigen ondernemerschap en creativiteit;
• positief en bijzonder bedrijf waarin veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling;
• DMU-management en het betrekken van nieuwe netwerken/kanalen;
• werken bij een succesvolle en groeiende organisatie waar inzet beloond wordt.

Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/20-030-DD, naar Tim van Loon, info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kun je bellen met Tim van Loon via 033 - 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.


Tenslotte ..... / Finally ....

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Derks & Derks
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Nederland

Geplaatst op FMF: 17 augustus 2021

Branche: Farma & Biotech
Functie: Marketing / Sales
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc, PhD
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar